• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Ayyyyyyy sedaaa bu arada resmini gördümm yaaa gelinlikten çok fiziğinin yüzünün güzelliği dikkatimi çekti a.s. Bitmiş hali nasıl olucak gelinliğinin çok merak ettim :)

ya revindelim ben korktum biraz d.k dan. zaten bir sene düşünüyordum en fazla kullanmayı. 8 ay bıraktım. bebiş seneye inşallah kısmetse.
aynı sorunları bende yasadım korkmana hiç gerek yok. hatta ne kullandıysam kesilmedi akıntı doktorum bile şaşırmıştı.smear yaptırdım ben sende yaptır mutlaka için rahatlasın.

Ya canım bende korkuyordum ama herhangi bir zararı yok diyorlar haplar için + rahim kanserinden koruyucu özelliği bile varmış.. Hem en etkili doğum kontrol yöntemlerinden birisi bu.. Diğerlerini düşünmek bile istemiyorum... Hımmm mesela bana ilk faydalı etkisi sigara içemiyorum artık :) bıraktım :))

kaydirigubbakcemile3 o bakımdan süper olmuş ozaman çok sevindim senin adına. rahim kanseri için koruyucu bi önlem ama işte korktum bi kere kişiden kişiye değişen etki gösterdiği için. yoksa bencede en kolay ve etkili korunma yöntemi.

Ayyyyyyy sedaaa bu arada resmini gördümm yaaa gelinlikten çok fiziğinin yüzünün güzelliği dikkatimi çekti a.s. Bitmiş hali nasıl olucak gelinliğinin çok merak ettim :)

ay canımm benııım o senın güzelliğinnn .......:9 bende senın kını merak ediyoruuum cok güzel oluruz iinşallahhhhhhhhh,seneye bebish çalışmalaına başlarız kıslar :) bu arada sac reengii harikaa olur cok severiim o rengıı cnmmma.s.

Seda canım baktım şimdi kırmızı elbise resimlerine ''Şık'' başlığı attığın elbise gerçekten süpermişşş ama ben sizin kadar zayıf değilim mafoldumben

Seda canım baktım şimdi kırmızı elbise resimlerine ''Şık'' başlığı attığın elbise gerçekten süpermişşş ama ben sizin kadar zayıf değilim mafoldumben

amannnn canım sen yakışanı bulurusn kedıne ince olmak orunda değilsinn kii,önemli olan Güzel Olmakkk :))))eminim kiii olucaksın.....
ikea ya gitik kızlar mutfak masa ve sandalyelerımı halımı aldık :=) ciic cici koyduk ...

selam kadifeli gelincikler. sedefcim saç rengini ne diye araştırıon canım nişanlın sana en çok hangisi yakışır bizden daha iyi karar verir

bayanssulusmileKızlar,ben geldiimm...10 gün oldu evleneli,her şey çok güzel geçti.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarr günaydınnnn;
eatesss hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan hayırlı olsun vede geçmiş olsun atlattınız. peki biz ne zaman görücez resimlerini
sedacım güle güle güzel günlerde kullan cnmm afiyetle nefis yemekler yiyin üzerinde opuyorumnanaktan
revindelim mayaiolp haklı unutmuşum ben nişanlın halleder sana uygun rengi dert ettiğin şeye bak kaydirigubbakcemile3

Mayaiolp, canımmm hoşgeldinnnn nerelerdeydin yaww uzun zamandır görünüyordun :3:

Eates , canım hayırlı olsun Allah bir yastıkta yaşlandırsın sizi opuyorumnanaktan

Anlatın bakiyim kızlar nasıl geçti düğünler? Hem resim istiyoruuuummmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

Kelebeklikuzum ya sevgilim kuaför ama ben bu fikre henüz tam alışabilmiş değilim anlaşılan kaydirigubbakcemile3 Sedacım masa - sandalyelerin hayırlı olsun bu arada alkisalkisalkis

Kızlarr benim tayin işi vardı ya olucak galiba ama gişe yetkilisi olarak alıcaklarmış beni resmen ünvanımı düşürüyorlar senağlama Artık geçersem gişeye faturalarınızı getirirsiniz ben yatırırım sırnaşık şey
Mecbur olmasam çalışmaya asla kabul etmezdim gişeyi buarada offff ooffff :1no2:

Kelebeklikuzu ve sedefciğim çok teşekkür ederim.Fotoğrafları henüz almadık ama alınca ekleyeceğim.Düğün çok heyecanlı geçti,nasıl geçti anlamadım.Balayına Kuşadası Fantasia otele gittik.Sedefcim bu arada Ömer tatil köyüne yakındı bizim otel.Önünden her geçtiğimizde seni hatırladım.

Kelebeklikuzu ve sedefciğim çok teşekkür ederim.Fotoğrafları henüz almadık ama alınca ekleyeceğim.Düğün çok heyecanlı geçti,nasıl geçti anlamadım.Balayına Kuşadası Fantasia otele gittik.Sedefcim bu arada Ömer tatil köyüne yakındı bizim otel.Önünden her geçtiğimizde seni hatırladım.

Ahhh canım benimmm benide hatırlarmışşş olumunekankayizsmile Nasıldı kuşadası denizi felan güzelmiydi?..

tey tey tey :teytey: Seda sayan 7. kocayı alarak 7kocalı hürmüz ünvanına ulaşmıştır lililiili :teytey:

aaaa bacım geç kalmışsın sen kadın boşanacak nerdeyse hızlııı yaşıyorrrrr kaydirigubbakcemile3

offfffff gelin ayakkabısı nerden bulucam ben yaaaa... topuklu giyemem Nişanlımdan uzun görünmek istemiyorummmmmmm... Beyaz bir babet alıp swaroski taşlarla süslesem???

gelin ayakkabıları başlığında öyle yapan birini gördüm cnm bi bak istersen sende. gelinlik kuması ıle kaplatmıs duz babeti üstünü kendi süslemiş.

hımmm gördüm canım ya evet bende öyle bişey yapmak istiyorum ama tülle felan kaplayacak adam yok burda kimse uğraşmıyor anca yakın bir tanıdığın olucak ayakkabıcı onlar yapıcak..
Neyse artık bende kendim uğraşıcam :(

Back
X