• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Seda canım ben kına gecesinden nefret eden birisiyim aslına o yüzden bana arnavut kıyafeti kaftan felan denilince ben gidiyorum yerime bir hulk geliyor :))
Annemi kıramadığım için mecbur yapıyorum kına gecesini, o yüzden daha sonrada değerlendirebileceğim kırmızı tam abiye olmayan efil efil cici bir kıyafet arıyorum :)

Zaten kırmızı duvak felan yapıcam daha ooooo çok işim var :)

Benim ev tamam ya beni bekliyor sadece geliyimde yerleştireyim diye :) Eylül başında onlarıda halledicem inşaallah.. Ev - Evlilik felan geçtim ben tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm :)))

ya kına gecesii için değil zaten eğlenceeeee olsun bize ne ne kırmızı giyicem ne de kına mına sürücem canım..:) ama ama sen birr bak derim :)))))) benım 20 duvagım hazır son 5 ..tane.. kaldı.....daha dilek balonlarım var;dağıtılacak karanfill kadifeler hazır......Ama davetiye yok :))) 3 gün dediler...veriiz diye onu hafata...of of fo cok iş var bee sedefım ya......

ayy canımmm benim yaaaa inşallah bi olsunn bebiş davetiyeleri seda teyzesinden opuyorumnanaktan

çok güldüm ama kendi odanıdamı götüyosun sen bakimmmm kaydirigubbakcemile3 ama fikir hoş yani yabancılık çekmezsin.

hepsi hallolur bütün işler yavas yavas hayırlısıyla hiççç telaş yapma. çok merak ediyorum ama o duvar kağıtlarını evini kıyafetlerini de tabi. :lepi:

Seda canım bizim sülale anlamaz böyle dilek balonlarından felan o yüzden ben yapamıyorum bu tarz şeyler :( benimki klasik ufak bir düğün salonunda klasik kına eğlencesi olucak.. IIIııyyykkkkk düşündükçe beynimden aşağıya kaynar sular akıyor :(

sedaaaaa kız 20 duvakta ne kaçırmısım ben onu kaydirigubbakcemile3

sedefçim sende hiçç düşünme eğlenmene bak arkadaşlarınla karşılıklı şıkıdım mıkıdım oyna kurtlarını dök rahatla.
her anın keyfini çıkarın o kadar çabuk geçiyoki sonra tekrar yaşamak istiyo insan.

Ben anladım yaa seda 20 tane duvak yaptırıyor arakdaşlarına dağıtacak o duvakları :)

Amannnn bakalım o gün bir gelsinde inşaallah yorgun olmam kızlar 12 eylül referandumunda sandık görevlisiyim, 13 eylülde de benim kına gecem var :)

hadi bakalım sedefim Hayır lısı diyelim ozaman kaydirigubbakcemile3
ay bu seda süper yaaaa vallahi neler düşünüyo iki arada bi derede :lepi:

ay ya ben sizin yazdıklarınızııı görememişim ....evet sedefçiiim ya sen eglenmene bakk o gece senin gecenn.kim ne dersee desin aldırmaa,duyma he he de geç.........:) ona bakarsan kına da ne dilek balonu olur,adet kırmızıdır ama ben nefret edrim gyimem,kaftan değil,osmanlı kıyafeti giyicem,kına yaktırmıcam,elime hint dövmesi yaptırıcnm bir gün önce...oo sen kımseyı dinleme......
eevtttt selincim ya; duvak yapıyorummmm......ve de güzel bir slayt süprizim olacak annemee.......
inşallah bitisn de bir güzel görürüsn hepsiiniiiini hepsiniiiiiiiii

Ben anladım yaa seda 20 tane duvak yaptırıyor arakdaşlarına dağıtacak o duvakları :)

Amannnn bakalım o gün bir gelsinde inşaallah yorgun olmam kızlar 12 eylül referandumunda sandık görevlisiyim, 13 eylülde de benim kına gecem var :)

a cnm senın 13 eylülmüydü tüh bak bu tutmadı..o zman benım kınama geliisin :)))))))

sedacım senin ne zamandı kına cnm. anneciğini çok ağlatma ama zaten duygusal olur o şimdi kıyamam :(

bursa.09.10..... :) ama o izlerken ben onu görmicem;o sırada giyinirim elbise fln değiştirim:) kızlar provaya gitimm bugün ayçam dostum çekti 1 tane foto ama sadece kalıp yanııı....son 2 provam kaldı :) bu arada 16 eylul oldugu için bursa.09.10 dedim canıııımm...:nazar:

ayyyy sanki ölüme gidiyorlar ya neden ağlıyorlar bu kadar anlamıyorum :sinifsinif:

ayyy kızlarrr bugün 1 ay oldu gittim gelinlikçiye hala küpürüm işlemedeymiş 10 gün sonra gel dedi bana offf çatlicam merak ediyorum nasıl bişi oldu acaba :kedi:

ben ağlamam kuşum yaa annem ağlasa bile çok odunumdur böyle konularda hem kimse ağlasın istemem çok gülerim ben sempatiksalakcinni

ben ağlamam kuşum yaa annem ağlasa bile çok odunumdur böyle konularda hem kimse ağlasın istemem çok gülerim ben sempatiksalakcinni
...

:) bendden sın yanıı.......bende aglamammm :))) gülerim kesinn...:)

ben gecen hafta giitik ben seçtim dantelinii kızlar...kırık krem Fransız Dantelii....adam da dekii en iyisini biliyor bu kız :) ee tabiii kii dedimm :))) cok güzel olur inş sedefçimm ya.... benım 2.provam..cok çabuk bitiyor yaa :) biraz uzasadyyı :):nazar:

ya kına gecesii için değil zaten eğlenceeeee olsun bize ne ne kırmızı giyicem ne de kına mına sürücem canım..:) ama ama sen birr bak derim :)))))) benım 20 duvagım hazır son 5 ..tane.. kaldı.....daha dilek balonlarım var;dağıtılacak karanfill kadifeler hazır......Ama davetiye yok :))) 3 gün dediler...veriiz diye onu hafata...of of fo cok iş var bee sedefım ya......

dilek balonları nasıl bişi canım birde karanfil kadife ne? ayy çok merak ettim hazırların fotosunu koy da görelim cnmcım...

Günaydın gızzgardaşlarr sempatiksalakcinni

Kızz sedaaa kokoşlukta üstüne yok valla gerçekten hayran kalıyorum senin şu fikirlerine.. Bu arada yarın öbür gün bebeğim doğduğunda oda ve hastane organizasyonunu sana bırakıyorum haberin olsun olumunekankayizsmile

güüüünayyyydınnnn;
ay bende cok merak edıyorum kızlar gelınlıklerınızı duaklarınızı her bişeylerinizi valla eyvahedigeldismile
attıgın lınkıde ızledım simdi iş yerinde nereye kaçıcağımı bilemedim cnım yaa kötü oldum. ben aşırı duygusalım kına gecesi kimin olursa olsun dayanamam ağlarım. kendi kınamda ilk başlarda gülmüştüm takii anneme bakana kadar senağlama ölüme gitmiyosun tabi ama o an çok farklı kızlar yaa gerçekten yaşarken fikriniz değişebilir.
ayrıca sedacım şu ince ayrıntılarına hastayımmmm süper fikirler gerçekten. bizede ilersi için biraz fikir verirsin arada :dance:

Back
X