Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

hoşbulduk sebbnemmcim... çok stresliyim işyerimdende ayrılıcam burdan.bursaya gelince iş bulmamda gerekecek.. ama sizlerin sohbetlerini okudukça daha rahatlıyorum.. bursaya gelice görüşmek üzere diyorum..

hoşgeldin bursamıza yalnız değilsin biey sormak istersen burdayız.....
sebbnemcim yakınızzz evett ......buluşuruz vala bir atlatalım sunları iiy olur stres atarız<z..

olsun cnm nazarlık olmuş

bende mini düğün oldu demiştim nişanda kaydirigubbakcemile3

inşallah resimler güzel çıkar cnm bekliyoruz

sedaemra evet cnm atlatalım şu telaşeleri sağlam kafalarla sohbet etmek daha iyi olur yerimseniben

ay kızlarrr bugğn nişanda giyeceğim kıyafetimi aldım öldüm valla çarşıda gezmediğim yer kalmadı neyse sevgilim beğendi aldım elbiseyi onada aldık dediğim gibi spor bir takım oluşturduk süper oldu nasılda yakıştı bebeğime yaa zemuszemus neyse nişan kıyafetleri bölümüne resimleri ekledim kızlar ordan bakarsınız yerimseniben

hayırlısı olsun cnm benimmm güle güle giy inşallah bakalım fotograflara opuyorumnanaktan

Benim düğünüm de 31 Temmuz'da.Heykel ya da Esentepe'de oturacağız.

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun şimdiden

Arkadaşlar herkese merhaba,

Topiği yeni gördüm. Ben de Bursalı'yım. Yasemin Park'ta oturuyorum.

hazırlıklar yavaş yavaş bitmek üzere düğünüm 11 aralıkta gold düğün salonunda olucak nişanlım askerde şuan eylül sonu ekim başı gelecek kısmetse boshayallersmile

Benim düğünüm de gold'da olacak,hayırlı teskereler bu arada,asker yolu beklemek zor,biliyorum.

bende bursa'danım kızlar.
yine bursada gelin kalıyorum. yıldırımda oturuyorum.

Teşekkür ederim canım, hoşbulduk. Ben de 11 aylık evliyim. Eşim İstanbul'lu ben onu aldım Bursa'ya :)[/QUOTE]

oo iiyi yaptın cnm ne güzel sen gitmemişsin kaydirigubbakcemile3 damat gelmiş
kaydirigubbakcemile3

bu arada allah nice 11 aylar göstersin cnm:Saruboceq:

cancu

sevgili kızlar hoşgeldiniz ne çok bursalı olduk ne güzel hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…