Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlar bizde bursada nikah yapacağız düğünde orada olacak temmuzda...
kına istanbulda olacak... cuma mobilyalarımızıda aldık inegölden... koşturmaca devam ediyor..

cnm sende hoşgeldin evet koşturuyoruz hepimiz inşallah sonucu iyi olsun:Saruboceq:

kızlar bizde bursada nikah yapacağız düğünde orada olacak temmuzda...
kına istanbulda olacak... cuma mobilyalarımızıda aldık inegölden... koşturmaca devam ediyor..

Gülşencim Allah kolaylık versin tatlım zor valla bizde mobilyaları aldık 2-3hafta önce valla zor oluyor koşturmaca herşey...

bu topic çok güzel oldu kızlar yaa bütün bursalılar burda ne güzell
yeni gelen herkeslere hoşgeldinizz diyorumm

burcu benim aretim de yasemin parkta oturuyor sık sık gelirim tabi bu aralar pek değil malum :)

revindell zafer mahallesi daha çok arnavutların sen de arnavutlara mı gelin geliyorsun :)

sevgili ikimiz de yıldırımda oturuyormuşuz :)

eates valla kızlar hepimiz yakın yakınız belki çarşıda çarpıp pardon diyoruzdur birbirimize de haberimiz yoktur :)

bu topic çok güzel oldu kızlar yaa bütün bursalılar burda ne güzell
yeni gelen herkeslere hoşgeldinizz diyorumm

revindell zafer mahallesi daha çok arnavutların sen de arnavutlara mı gelin geliyorsun :)
yess bacım arnavut gelini oluyorum bende :teytey: ama o bildiklerinizden değil :lepi:

revindell cim neyseki bitti mobilya işimiz beyazeşyada halloolmuştu daha önceden..
evimizin boyasıda bitti..
gelinlik kaldı sadece..
bide bursada kuaför lazım kızlar bana..

revindell cim neyseki bitti mobilya işimiz beyazeşyada halloolmuştu daha önceden..
gelinlik kaldı sadece..

oo bitmiş canım bişey kalmamış..
inş bundansonrakilerde çorap söküğü gibi gelir..

gelinlik kaldı sadece..

hehe canım ii denk geldi valla kaydirigubbakcemile3 benim sözlüm bursada bayan kuaförü daha önce kervansarayda ve holidayy inn de çalıştı yani eli çok iyidir her giden memnun kalıyor buyrunnnnnnnnn İstersen özelden adresini veririm..

gelinlik kaldı sadece..

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evinizde. Ben saçlarımı her zaman KADİR TERZİOĞLU'nda yaptırırım. Nikahımda da tercihim orası olmuştu. Tavsiye ederim canım.

Sözlünün bayan kuaförü olması ne kadar güzel :) şanslısın walla :) Benim kocam bayan kuaförü olsa kuaför koltuğundan kalkmam kaydirigubbakcemile3

Sözlünün bayan kuaförü olması ne kadar güzel :) şanslısın walla :) Benim kocam bayan kuaförü olsa kuaför koltuğundan kalkmam kaydirigubbakcemile3

valla canım çok güzel ama ben saçına başına pek düşkün bir hatun değilim işte sevgilime bırakıyorum herşeyi nişanlık saçım bile hazır opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse gelinlik saçımıda yapıcak :asigim:

Ayyyy ne kadan güzelllllll :))) gerçekten çok güzel, sizin için süper bir anı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…