• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

revindell sevgilinin ne istedigi önemli bu durumda

ece verebiliriz insallah yaza kadar canim.ben basaricagima inaniyorum :kedi:

canım o karışmazki böyle şeylere ben ne dersem ona tamam diyor kırmıyor beni hiç opuyorumnanaktan bide zevkime güveniyormuş o yüzden seçimi hep bana bırakır Şeniz

hmm.. canim bilmiyorum ben böyle seylerde biraz klasik düsünüyorum galiba
o yüzden takim bence en güzeli

Olabilir aslında evet ince kravatlardan olur tatlım ya kaydirigubbakcemile5 Kendisi pek karışmaz böyle şeylere ben ne dersem onu giyer o yüzden ben beğenicem takımını kaydirigubbakcemile3

cnm bence bir denesin öyle karar verirsiniz bende kardeşime takım değil böyle birşeyler düşünüyorum sonuçta rahat etmesi önemli

benim düğünüme daha bir sene var o zamana kadar veririm diye düşünüyorum bende

verirsin canim,bundan daha güzel bi motivasyon mu olur :) gelinlik icinde fistik gibi olucaz insallah

rivendell
bencede sebnemin dedigi gibi klasik spor kesin bir takim alip icine ince bir kravat olabilir,
benimde dügünümde kardeslerim,kuzenlerim öyle giyinecek.
hem sportif hem cok $ik

verirsin canim,bundan daha güzel bi motivasyon mu olur :) gelinlik icinde fistik gibi olucaz insallah

rivendell
bencede sebnemin dedigi gibi klasik spor kesin bir takim alip icine ince bir kravat olabilir,
benimde dügünümde kardeslerim,kuzenlerim öyle giyinecek.
hem sportif hem cok $ik

aynen canım bende öyle düşünüyorum hem spor hem şık olması lazım yerimseniben
kızzlaarrr kiloları veririzzz siz merak etmeyin azıcık tutun şu boğazları bakiyim :teselli: Benim bide boyumda uzun kilo alıcan kazulet gibi oluyorum yaa :sinifsinif:

revindell canım benimde 18 temuzda düğünüm var ve bursa gürsuda yaşayacağım kısmetse... sevdiğimin evi orada çünkü...

revindell canım benimde 18 temuzda düğünüm var ve bursa gürsuda yaşayacağım kısmetse... sevdiğimin evi orada çünkü...

Ayyy hayırlısı canım ya Allah mesut etsin :asigim: Bizim daha belli değil ya tayinler ne zaman belli olucak offfff f mafoldumben

hoşbulduk sebbnemmcim... çok stresliyim işyerimdende ayrılıcam burdan.bursaya gelince iş bulmamda gerekecek.. ama sizlerin sohbetlerini okudukça daha rahatlıyorum.. bursaya gelice görüşmek üzere diyorum..

hoşbulduk sebbnemmcim... çok stresliyim işyerimdende ayrılıcam burdan.bursaya gelince iş bulmamda gerekecek.. ama sizlerin sohbetlerini okudukça daha rahatlıyorum.. bursaya gelice görüşmek üzere diyorum..
Canım kusur abakma hoşgeldin demeyi unuttum sana vereliniortak Bende iş konusunda inanılmaz sıkıntılıyım tayin olucakmı olmicakmı, işten ayrılmak zorunda mı kalıcam hiçbirşey bilmiyorum :1no2: Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun bacım.. :Saruboceq:

hoşbulduk canım hiç önemli değil... istanbulda yaşayıp onun hzına alışıp başka bi şehire gitmek ilk bakışta zor geliyor fakat bursaya çok gidip geliyormm alışmakta pek zorluk ekmeyeceğime inanıyorum lakin iş olayı endişe ettiriyor eni.. gerçi onunla ilgilide bikaç yerle görüşüyorum.. seninde inşallah istediğin gii olur herşey.. bu arada ben gülşen.

hoşbulduk canım hiç önemli değil... istanbulda yaşayıp onun hzına alışıp başka bi şehire gitmek ilk bakışta zor geliyor fakat bursaya çok gidip geliyormm alışmakta pek zorluk ekmeyeceğime inanıyorum lakin iş olayı endişe ettiriyor eni.. gerçi onunla ilgilide bikaç yerle görüşüyorum.. seninde inşallah istediğin gii olur herşey.. bu arada ben gülşen.

Yok canım alışma konusunda sıkıntımız yok ama dediğim gibi iş konusu çok geriyor insanı:1no2: Bende sedef tatlım memnun oldum vereliniortak

cnm benim alışırsın bursaya inşallah işinide ayarlarsın . biz burdayız hep benim adımı söylememe gerek yok dimi :) kaydirigubbakcemile3

ece benim de nişanlığım tam oturmamıştı baştan dikildi yardımcı olurlar o konuda ..

gyirmibes hoşgeldin canım aramıza

kızlaaaarrr taze nişanlı olarak döndüm aranıza dün akşam oldu nişanım gerçekten rüya gibiydiii :)
resimlerle yeni bir konu açacağım tabi ama şimdi olayın hevesiye anlatayım dedim :) :)
nasıl nazar varmış başıma gelmeyen kalmadı bi kere saçım harika oldu götürdüğüm resmin bire bir aynısını yaptı kuaför elbisem fln süperdi resim çekimi almiranın osmanlı salonunda yapıldı umarım göründüğü gibi çıkar :) odaya çıktık aretim geldi tam sarılacakken pat diye askım koptu ardından elbisemin arkası söküldü içerde oynarken elbisemin arka şifonu koptu :) :)
bütün nazarlar bendeydi ama inanılmaz bir geceydi düğünden hiç birr farkı yoktu Allah hepinize en güzelini nasip etsin inşallaaahhh :) :) :)

Back