revindell sevgilinin ne istedigi önemli bu durumda
ece verebiliriz insallah yaza kadar canim.ben basaricagima inaniyorum :kedi:
Olabilir aslında evet ince kravatlardan olur tatlım ya kaydirigubbakcemile5 Kendisi pek karışmaz böyle şeylere ben ne dersem onu giyer o yüzden ben beğenicem takımını kaydirigubbakcemile3
benim düğünüme daha bir sene var o zamana kadar veririm diye düşünüyorum bende
verirsin canim,bundan daha güzel bi motivasyon mu olur :) gelinlik icinde fistik gibi olucaz insallah
rivendell
bencede sebnemin dedigi gibi klasik spor kesin bir takim alip icine ince bir kravat olabilir,
benimde dügünümde kardeslerim,kuzenlerim öyle giyinecek.
hem sportif hem cok $ik
revindell canım benimde 18 temuzda düğünüm var ve bursa gürsuda yaşayacağım kısmetse... sevdiğimin evi orada çünkü...
revindell canım benimde 18 temuzda düğünüm var ve bursa gürsuda yaşayacağım kısmetse... sevdiğimin evi orada çünkü...
Canım kusur abakma hoşgeldin demeyi unuttum sana vereliniortak Bende iş konusunda inanılmaz sıkıntılıyım tayin olucakmı olmicakmı, işten ayrılmak zorunda mı kalıcam hiçbirşey bilmiyorum :1no2: Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun bacım.. :Saruboceq:hoşbulduk sebbnemmcim... çok stresliyim işyerimdende ayrılıcam burdan.bursaya gelince iş bulmamda gerekecek.. ama sizlerin sohbetlerini okudukça daha rahatlıyorum.. bursaya gelice görüşmek üzere diyorum..
hoşbulduk canım hiç önemli değil... istanbulda yaşayıp onun hzına alışıp başka bi şehire gitmek ilk bakışta zor geliyor fakat bursaya çok gidip geliyormm alışmakta pek zorluk ekmeyeceğime inanıyorum lakin iş olayı endişe ettiriyor eni.. gerçi onunla ilgilide bikaç yerle görüşüyorum.. seninde inşallah istediğin gii olur herşey.. bu arada ben gülşen.
bende memnun oldum sedefcim...Yok canım alışma konusunda sıkıntımız yok ama dediğim gibi iş konusu çok geriyor insanı:1no2: Bende sedef tatlım memnun oldum vereliniortak
istanbulda nerde oturuyorsun canım?bende memnun oldum sedefcim...
hadi ya benim yıldırımda akrabalarım var birsürü.. bende z.burnunda oturuyorum yerimsenibenbayrampaşada oturuyorum canımcım..
hoşbulduk canım hiç önemli değil... istanbulda yaşayıp onun hzına alışıp başka bi şehire gitmek ilk bakışta zor geliyor fakat bursaya çok gidip geliyormm alışmakta pek zorluk ekmeyeceğime inanıyorum lakin iş olayı endişe ettiriyor eni.. gerçi onunla ilgilide bikaç yerle görüşüyorum.. seninde inşallah istediğin gii olur herşey.. bu arada ben gülşen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?