• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

evet bursa gibisi yok ama bende gönlüme göre bi ev bulabilsemm :) kelebeklikuzu saol canım ev için
revindel verdiğin linkleri inceledim bakıcaz artık aslında şimdiden bakmasam erken daha diyorum ama duramıyorumm bian önce olsun istiyorumm off çok yoruldummm

ne zamandı cnm evlilikk ben senı kaçırmısım da :)):nazar: besevlerde oturyorum ve de oturmaya devam edecegım bişey görürsem hemen atarım sana link cnmmm:nazar:

konak mah..dee yanıı ayy evet ya cok yakınızz..hatta bir eylül sonuuu biizm konak havuzda toplansak ne iyi olur eğleniriiiz yaaa......bende cnm nasıl olacak merak ediyorum...benım arkadasım 3 yıllık evli her evlilik yıl dönümünde giyiyormus ne hoş fikir hep o anı yaşaamak harika bir duygu olsa gerek....sende giyy cnmmm.:nazar:

ayy evey süper fikir çok ii olur canımcım. hem bize yakın. bende bel fitiği başlangıcı var doktor haftada 4 gün yüzme verdi. baktım ben konak havuza ama ekimde açılmak yazıodu. toplanıp gideriz. :lepi:

benim gelinliği görebildinmi sen ?sim serpiştirlmiş üstüne o yüzden değil giymek yerinden bile çıkarmıyorum canım :1:

Mavi peri, bence şimdiden bul evini ramazandan sonra nikahlarda patlama yaşanıcak çünkü herkes ev arıyor olucak yani fiyatı iyi biryer bulursan tut hemen.. al eşyalarını yerleştirmeye başla.. Ekim dediğin ne ki kızzzz geçiyor hemen

Kelebeklikuzu, gızzz seninlede hastalıklarımız aynı yaaaaa :( bende de bel fıtığı var..

Kelebeklikuzu, gızzz seninlede hastalıklarımız aynı yaaaaa :( bende de bel fıtığı var..

oyyy sendedemi revindelim ya :sinifsinif: bende yeni ortaya çıktı sinir oluyorum gündüz hiç sıkıntı yok ama gece sırtıma çok ağrı yapıo :oklava: bi evlendim dökülüyorum resmen ( evlilik rahatszlıkları falan konuşuruz ilerde kaydirigubbakcemile3) benimkide dicek kız çürükmüş evlenince ortaya çıktı hepsi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim düğünüm 30 ekim seda :)

agustos sonu tutun cnmm ama atamalar var öğretmenlerin sehir değiştirenler hep bu zamanlarda tutuyor mutlaka olur tabı ama ..biizm demek istediğimiz gönlüne göre olur inş..biz tuttuk mesela ev sahibimizz 10 gün sonra yaparız dedii anlaşmayı..su an 14 gün oldu daha yenı yaptık önceden tutmamıza rağmen...olur yanı sen karar verr yeter yaparlar güzellik..a.s.

ayy inşallah sedaa yaa

20 gün önceye kadar aynı durumdaydık sen gönlünü rahat tut sıkıldıkça daha da ters gidiyor herşey bunu anladım ben..rahat olunca daha da ayagına geliyor hersey biz coooook aradıkk..ettik bir baktık yoruldugumuz an evime 4 durak ilerde tam istediğimiz gibi bir an cıkıverdi rahat tut gönlünü..

Mavi peri canım şu an düğünü yaklaşan Ben ve seda bizim aynı gün ikimizde 18 Eylül de evleniyoruz olumunekankayizsmile Sonra sen geliyorsun ekim gelini sana görümcelik yapalım biraz :1:

oyyy sendedemi revindelim ya :sinifsinif: bende yeni ortaya çıktı sinir oluyorum gündüz hiç sıkıntı yok ama gece sırtıma çok ağrı yapıo :oklava: bi evlendim dökülüyorum resmen ( evlilik rahatszlıkları falan konuşuruz ilerde kaydirigubbakcemile3) benimkide dicek kız çürükmüş evlenince ortaya çıktı hepsi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyy evet ya ne bu kadınları buluyor bütün zorluklar off evle uğraş , kocanla uğraş :1: , çocuk yap çocukla uğraş... sonra bide kadınlar küçümsemezlermi gebertesim geliyor.. Kadından doğuyorlar ama kadınları küçümsüyorlar :mymeka:

Back
X