Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kuşum sedayla ikimiz zaten aynı gün evleniyoruz bizim öğlen 1 de davetiyeni Naipten al istersen :)
Valla evlenelimde görüşelim kızlar :) İlk buluşma bende olsun hatta içimden geldi :)

Guulllmuu canım benim sade bir nikah olucak arkasından gençler olarak yemeğe gidicz.. akşamınada bara kopçeezzz :))

Şeboo sen şimdi tam olarak nerde oturuyorsun? alışabildinmi evine?.. ayy çok tuhaf ya ben nasıl alışıcam acaba :)

Şeboo sen şimdi tam olarak nerde oturuyorsun? alışabildinmi evine?.. ayy çok tuhaf ya ben nasıl alışıcam acaba :)

cnm ben ihsaniyedeyim . alıştım evime valla hiç yabancılık çekmedim inşallah sizde hemen alışın şimdi annemdeyim işte :)))

cnm nikaha az kala konuşuruz davetiyeye gerek yok gelmeye çalışırım kaydirigubbakcemile

guulllmu cnm tanıştığıma memnun oldum görüşürüz

Gelirsen memnunniyetle beklerim tatlım.. inşaallah bende bir an önce alışırım evime insanın kendi evi gibisi yoktur herhalde boshayallersmile

canım baktım resimlerine.. ayy maşaallah peri kızları gibi olmuşsun ya ne kadar güzelsin canım Allah nazarlardan saklasın :asigim:

gunaydın kızlarrrrr;
sebbenmm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun. en taze gelin sensin heralde şimdi :):) bende beşevlerde oturuyorum yakın sayılırız. şu kızlarımızıda bi evlendirelim görüşücez inşallah.
revindell cnm çok teşekkür ederim senin çok daha güzel olacağın kesin.
guullmu sende erkencisin bizim gibi. profilinde öğrenci yazıo ama çalışıyomusun ??

Günaydınnnnn fıstıklarrr a.s.

Ayyyyy kelebeklikuzum ben senin kadar güzel değilim bunu açık ve net belirtmeliyim :1hug: Ama sen tam benim hayallerimdeki gelin olmuşsun ya saçların fiziğin felan o kadar güzelki kıskanmadım desem yalan olur :asigim:

Guulllmu hangi gölümde okuyorsun canım? Hangi okul?

bende bankada Dış Ticaret bölümünde çalışıyorum canım..

revindellcim utandım vallahi çok teşekkür ederim cnm bnm yaa :kedi: ama söylediğine katılmıyorum sen o gelinliğini bi giy bakalım anlıcaksın hemencik ne kadar güzel olduğunu. olumunekankayizsmile
bizim nişan düğün arası 3 ay kadar kısa. babam yüzünden saolsun. kız vermek çok zoruna gidiyo o yüzden çok sıkıntı yaptı bize çok üzdü. apar topar yapmak zorunda kaldık ki hiç bişeyim yoktu benim. gelinliğimi bile ilk girdiğim yerde beğendim aldım hemen. en önemli günüm böyle aceleyle bir an önce olsun bitsin modunda oldu. o yüzden allah aldığınız yaptığınız herşeyi içinize sindirsin inşallahhhh. çok çok güzel geçsin düğünleriniz.
kafanda bi gelinlik varmı revindellcim??

meslektaşız yanı canım:) bende bi firmada staj yapıoyorum şuan....

kelebeklikuzu neden peki hersey aceleye getırırldı sebebı ne....

sebebi babam
ablamada aynısını yaptı kızlarını verememe gibi bi huyu var babamın. nereye kadar evlendirmicekse artık bilmiyorum. nişan için zor ikna oldu zaten. sonra tutturdu ben nişanlı gezdirmem sizi nişanlın eve gelemez falan bi ton zorluk çıkardı kendince. hayır hem vermek istemiyo hemde nişanlı kalmayın ozaman düğün yapıon dio. baktık olcak gibi değil çocuk gibi babam dedik ozaman zaten düğün istemiyoruz kına ve nikah yapıcaz olsun bir an önce. şimdi komik gelio o kıskanç tavırları babamın ama ozaman inan bunalmıştım. bütün keyfim kaçmıştı. ama çok şükür atlattık bitti hepsi. her evlilik aşamasında olur zaten böyle şeyler. ya aileler bi sorun çıkarırı onu isteriz bunu isteriz diye yada başka şeyler.
ne olursa olsun o anın tadını çıkarmak lazım bi kere oluyo ve çok çabuk geçio.

hımm biras kıskancmış baban ama olsun cok şükür bi aksilik cıkmadan yuvanı kurmuşsun canım yha.... evet tadını cıkarmak gerekıo dıye dusunuorum peki yaş kaçkaydirigubbakcemile2

Kelebeklikuzum, valla yüm babalar aynı Benimkide öyleydi şimdi aklıma geliyor.. kÜçükken sık sık sarılırdı babam hep derdi '' büyüyünce eller alıcak sarılamicam kızıma şimdi doya doya sarılayım'' duygulandım bak yine :gitme: Bizim söz yüzükleri takıldığında babam ağlamıştı...

Neyse şimdi en azından alıştılar ben ekimde sözlendim haziranda nişanlandım eylülde de evleniyorum boshayallersmile Benimkide diyordu istemeye gelirlerse 3 ay içinde evlensin gitsin diyordu babam ben tutmam evde diyordu ohoooooo 1 sene olacak neredeyse :)

Canım benim gelinliğim gamze özçeliğin gelinliğine benziyor kolları felan küpürden straptezide sade , sadece göğüs altında kemer şeklinde boncuk işleme var, çapraz drape geliyor bla bla bla.. diktiriyorum ben bakalım nasıl bişi çıkacak..

Guulllmuu kuşum meslektaşız seninle kaydirigubbakcemile3 Ama sen sen ol çinlilerle çalışan bir firmaya işe girme adamlar manyak takıntılı ben akreditif açıyorum adreste Sok. yazmışım bana diyorlarki Türkiyede Sokak Sok. diye kısaltılmıyormuş Sk. olarak kısaltılıyormuş düzeltin :) Yok şudakini altı çizgili yazın, şurdan noktayı kaldırın virgül koyun felan.. puffffff

demek bütün babalar aynı bizde ilerde anlarız heralde nası bi duygu olduğunu çoçuğumuz olunca. guulllmu benim yaş 26 cnm.
ayy bende sinir oluyorum böyle küçük şeylere takılanlara. türkçesi anadili olan birine kalmış türkçe öğretio çinliye bak sen hele. kaydirigubbakcemile3 bizdede var öyle takıntılılar cnm müdür başkan hepsi ayrı bi afra tafra lülülülülülü
bu arada sanırım çok istediğim gelinlik modelini seçmişsin revindellcim çok merak ediyorum üstünde görmem lazımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…