• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ne zaman cıkacaksın cnm düğüne az kaldı

canım nikah 18 eylül de 1 hafta öncesinde ayrılıcam izin alıcam, gitmeden önce dilekçemi yazıp bırakıcam 20 eylül p.tesi günü de evlilik cüzdanını fakslicam bankaya.. zaten ihbar sürem yok dilekçe verdiğim gün ayrılıyorum..

diğer kızlar nereye kaybolduki... düğün hazırlıklarından giremiolar sanırım nete hihoyyyt
bugün bende bi düğüne gidicem. dün kına gecesi vardı. kına yakıldıktan sonra burda dettir biliyosunuzdur belki gelini havaya kaldırıp damadı çağırtırlar. o sırada düşürüyolardı kızı vallahi :1:
benimde kınada kaldırdılar eşime bağırıp duruyorum bi yandan tutunmaya çalışıyorum birilerine. meğer benimkini göndermişler kuru temizlemeciye o saatte. kaldım ben havada :1::1:
senin kınada olcak demi revindel istemiodun sen ama yap bencede.

aaa ilk defa duyuyorum tavuk adetlerınızı duymuştm ama kızı havaya kaldırmayı falan duymamıştım canım

kelebeklikuzumm bende mecbur yapıyorum kına gecesi salon tuttuk, düğün olmayacağı için istanbuldaki akrabalar toplansın diye kına yapıyoruz.. annem ve teyzem çok ısrar etti artık onlar için 2-3 saat katlanıcam :sinifsinif: hala benim için çok büyük bir stres kaynağı hiiiççç istemiyorum aslında eyvahedigeldismile

canım bizdede var normalde damat alıp kucağında kızı evine götürüyor kına yakıldıktan sonra.. ben sevmiyorum öyle şeyleri ya çok itici geliyor bana :umursamaz:

Şebocumm bizim hazırlıklar devam ediyor işte mobilyalar felan geldi eve, nikah şekeri ve davetiyeleri bastırıcaz önümüzdeki hafta.. öyle işte.. kızzz anlat bakiyim nasıl geçti balayı felan naptın :) resimleri istiyorum ayrıca :)

Guulllmu, Bu arada ben düğün yapmıyorum çünkü istediğim gibi bir salon bulamadım, bulduklarımda doluydu bizim nikah tarihinde.. Bizde düğün paramızı balayına yatırdık :))

hoşbulduk cnm inş seneye daha cok var benim yha:)

olsun cnm hiç anlamıyorsun nasıl geçiyor zaman düğün olucak olucak dedim evlendim 18 günlük evliyim :))))

Şebocumm bizim hazırlıklar devam ediyor işte mobilyalar felan geldi eve, nikah şekeri ve davetiyeleri bastırıcaz önümüzdeki hafta.. öyle işte.. kızzz anlat bakiyim nasıl geçti balayı felan naptın :) resimleri istiyorum ayrıca :)

iyi cnm benim sevindim az kaldı düğüne :))
kınamda güzeldi düğünümde :)) herşey içime sindi çok şükür balayıda güzel geçti :) inşallah sizinde güzel geçsin

neresini ayarladınız balayı için ??

resimleri görüşünce göstericem :)) evlenin artık kaydirigubbakcemile3

Back
X