Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)
ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)
ŞEBNEMMCIMM CNAIM NERELRDEsın özletiin kendiiniiiiiiiiiiii....,
neler, yapıyorsunuz nasıl gidiyor hAzırlıklar....benım eşyaarım tamamen 20 hazıran gbi bitecek kızlar...salı günü aldıklarımız koltuk masa fln gelicek çekeldiiim de koyalımm :)) iir evlerimimizi görmemiştikk..:) kelebekli kzuu ya ben senın evlilik fotolarını göremiyorum yarıdm edin kızlar :)