• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

toplanalım valla revindell herkesin telaşı bi bitsinde. benim telaş bitti çok şükür ama ev iş telaşı hiç bitmiyoki anacım. sositososito
yeni evlenecek arkadaşlar nereye yerleşiyonuz semt olarak falan onuda bi yazsanız tam süper olur. ben ve sedaemra beşevlerde oturuyoruz. iş yerim duaçınarda annemler koruparkın yanında kayınvaldeler dikkaldırımda oturuyo bursanın 4 köşesine bi bağım var yani kaydirigubbakcemile4

hehe :) canım ben istanbuldan gelin geliyorum bursaya benim enik encek kayınvalidem görümcelerim eltilerim hepsi osmangazi - zafer mahallesinde oturuyorlar.. Edirneli bir şopar olarak arnavutlara gelin gidiyorum :) nasıl anlaşıcaz bilemiyorum :) Sevgilim bayan kuaförü oda ihsaniyede çalışıyor.. Belki ilerde ev alırsak ihsaniye ye taşınabiliriz..

hehe :) canım ben istanbuldan gelin geliyorum bursaya benim enik encek kayınvalidem görümcelerim eltilerim hepsi osmangazi - zafer mahallesinde oturuyorlar.. Edirneli bir şopar olarak arnavutlara gelin gidiyorum :) nasıl anlaşıcaz bilemiyorum :) Sevgilim bayan kuaförü oda ihsaniyede çalışıyor.. Belki ilerde ev alırsak ihsaniye ye taşınabiliriz..

anlaşırsınız cnm ya bi şekilde. her durumda ii yada kötü kocanı düşünerek olayları daha kolay atlatabiliyo insan. kızcağın varsada bazen amann boşver diyosun geçip gidiyo. sen mutlu ol yeter. bursaya gelince iş durumun nasıl olcak?? balayı falan düşündünüzmü??

Canım bizim balayı yeri hazır rezervasyonu yaptıkta 2.taksitini bile ödedik :) Kuşadası - Ömer Tatil Köyü ne gidicez 1 hafta.. Ben bankada çalışıyorum canım tayinim olmicak büyük ihtimal yer yokmuş bursada :( bu yüzden evlilik nedeni ile istifa edicem tazminatımı alıp çıkıcam sanırım :(

Ay canım evet kocanı düşünerek susmak lazım ufak tefek problemlere ses etmem ben ama damarıma basalarsa kedi gibi çıkarırım tırnaklarımı valla :))

ohhh hadi bakalım bol bol eğlenin. güzel bi yer bildiğim kadarıyla ömer tatil köyü.
balayı dönüşü çalışmayı düşünüyosan biraz dinlenir iş ararsın istemezsende kafanı dinlersin artık.
benim çok şükür eşimin ailesiyle aramda hiç sorun olmadı olmazda inşallah bundan sonra. zaten çok düşünceli ve saygılılar her konuda o yüzden şanslıyım. inş seninde öyle olur da tırnakların yok yere kırılmaz. tırnaklarımıza yazık demi ama :):):):):):):):):zemuszemus

Canım tatil köyünü nerden biliyorsun gittinmi sen?..

Hem gelince bursa da iş aramaya başlicam canım çalışmam lazım.. Hem yaşım genç daha napıcam evde oturursam hemen çocuk isterler valla :))

ay yok cnm ya gitmedim ama duydum giden tanıdıklarım olmuştu bide internetten görmüştüm daha önce.
biraz zaman geçsin tabe cocuk için tadını çıkaralımda ondan sonra olur inşallahh. ben bu seneyide çıkarıp sene başı istiyorum çalışamlara başlamak bakalım hayırlısıyla kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)

ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)

hoşgelldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelincik tekrar.....:nazar:

toplanalım valla revindell herkesin telaşı bi bitsinde. benim telaş bitti çok şükür ama ev iş telaşı hiç bitmiyoki anacım. sositososito
yeni evlenecek arkadaşlar nereye yerleşiyonuz semt olarak falan onuda bi yazsanız tam süper olur. ben ve sedaemra beşevlerde oturuyoruz. iş yerim duaçınarda annemler koruparkın yanında kayınvaldeler dikkaldırımda oturuyo bursanın 4 köşesine bi bağım var yani kaydirigubbakcemile4

evet evet evet :) biz nilüferdesinizi gülümseyin :) sedefff seni de buraya alacagız inşş..eşin nerde kuaför ki,bende ihsanıyedeki salih enis türkemne giderm hep:):nazar:

evet evet evet :) biz nilüferdesinizi gülümseyin :) sedefff seni de buraya alacagız inşş..eşin nerde kuaför ki,bende ihsanıyedeki salih enis türkemne giderm hep:):nazar:

Canım benim nişanlım önceden kervansarayda çalışıyordu ramazanın yanında ordan ayrıldı artık ihsaniye tarafında yerini tam bilmiyorum ama tarif ediyim tranwayla bağlarbaşı - esentepe de iniyorsun hemen yolun karşısında yokuştan çıkıyorsun ferda sitesinde bahçe içinde fatih & uğur bay bayan kuaförü var orda çalışıyor.. hatta bizim Sebnemm eski müşterilerinden nişanlımın yerimseniben

selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)

ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)

Canım tebrik ederim,Allah mesut etsin.Bizim imam nikahımız da bugün kıyıldı.Hoca akrabamızdı,önce nikahın ve aile birliğinin öneminden bahsetti.Sonra tövbe duası yaptırdı,sonra nikah duası okudu ve üçer kez sordu kabul ettin mi diye ettim dedik üçer kez.Sonra bir dua daha okudu,fatiha okuduk ve bitti.Nikahta etek ve uzun kollu gömlek giydim,başıma da eşarp taktım.Bu arada abdest aldım.Şahitler çoktu bizde,herkes şahit oldu,sekiz şahit yani.Mihiri sormadı,aranızda anlaştınız mı dedi,evet dedik.100 gr altın mihirimiz de.

bu arada EATES çok az kaldı düğnüne inş çok çok güzel geçerrrrrrrrr resimlerini bekliyoruz.

yeni katılan ark hoşgeldiniz.
sedaemra inş bebiş haberlerimizi veririz birbirimize hatta mümkünse evlenp rahata erince görüşürüz bile. zemuszemus

Canım teşekkür ederim,yarın kına gecem var,cumartesi akşamı da düğünüm.Heyecanlıyım,garip bir duygu ama yeni bir aileye karışmanın verdiği garip bir korku da var içimde.

Canım benim nişanlım önceden kervansarayda çalışıyordu ramazanın yanında ordan ayrıldı artık ihsaniye tarafında yerini tam bilmiyorum ama tarif ediyim tranwayla bağlarbaşı - esentepe de iniyorsun hemen yolun karşısında yokuştan çıkıyorsun ferda sitesinde bahçe içinde fatih & uğur bay bayan kuaförü var orda çalışıyor.. hatta bizim Sebnemm eski müşterilerinden nişanlımın yerimseniben

Canım ben de eşinin müşterisi olabilirim o zaman,çünkü Esentepe metrosuna çok yakın evim.Esentepe'de oturacağız kısmetse.

Eates, canım memnuniyetle bekleriz buyrunnnnnnnnn çok iyi bir kuafördür..

gelin saçımıda goncam yapacak hayırlısıyla opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrrrrr.
Eatesçim düğünü bi atlat resimlerini bekliyoruz. tabi sonra sırayla tüm kızlarınkini bekliyoruz. ben eskidim ama koyarım birazdan bi iki tane resim bayanssulusmile

kızlar bu ay sonu eşyalarım gidecekti bursaya ama vazgeçti düğünden 2 hafta önce götürücez eşyaları (yani ağustozun ilk haftası ) annem tozlanır şimdiden evi yerleştirirsen dedi.. Haklı da aslında..

off bende bir an önce eşyalarım yerleşsin eksik neyim var öğreneyim istiyorum.. Evin içinde her köşe de sıkıştırılmış bir parça eşya var yani hiç bişi çıkmasa köşelerden tuzluk çıkıyor kaydirigubbakcemile3 Şimdi gidiyorum bakıyorum ay diyorum şunu alsammı? Evde olup olmadığını bilmiyorum ki kaç senedir parça parça eşya alıyorum bilmiyorumkismile

annen dogru düşünmüş canım:) evlenınce aynı şeyden bı kactane oluomuşş zemuszemus eksıklerını düğüne kadar tamamlarsın cnm

guullmu benim 13 ay oldu evleneli çokta eski sayılmam ama demi bilmiyorumkismile
eates bencede ii yaptın tozlanma olmaz gerekten. çok şeyde alma boşver valla sonradan evin yerleşsin bakarsın eksiğim vvarmı falan diye ona göre alırsın.
Buyrun resimlerime ekleyebilmişimdir umarım

79700962.png

51469271.png

23611587.jpg

66927551.jpg

Back
X