• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kelebeklikuzu eski nickin neydi senin
bu resimleri hatırlıyorum ben sanki

hmm ordan hatırlıyorum demekki
baılmıştım gelinliğine
çok güzelsin maşallah hep mutlu olun inşş

eee yanı daha eskı sayılmassın canım ben işyerınde oldugum ıcın bazı resimleri göremıyorum eve gıdınce mutlaka bakacagım....

çok teşekkür ederim. daha guzelleri yeni evleneceklerin olsun. hepimizin mutluluğu daim olsun.
guulllmu sen evlimisin bursadamı yasıyosun?

guullmu benim 13 ay oldu evleneli çokta eski sayılmam ama demi bilmiyorumkismile
eates bencede ii yaptın tozlanma olmaz gerekten. çok şeyde alma boşver valla sonradan evin yerleşsin bakarsın eksiğim vvarmı falan diye ona göre alırsın.
Buyrun resimlerime ekleyebilmişimdir umarım

canımmm eşyalarını tozlanmasın diye yerleştirmeyen benimmmm eates değil :)
Bende işyerindeyim imageshack resimleri göremiyorum mafoldumben Kelebeklikuzumm silme sakın resimleri akşama bakıcam bennn boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pardon revindellcim yaa eatesede bişey yazcaktım heralde ortaya karışık yapmışım. resimleri silmiyorum canım akşam bakarsınız. iş yerinde çok yoktu elimde olanları yükleyiverdim.

ben evli değilim erkek arkadaşım bursalı inş en yakın zamanda istemeye gelecekler bursaya gelın gelecegım inş....

aslen bursalıyım ben cnm. üniversite için 5 sene izmirde kaldım. döndüm tekrar bursaya memleketime. geçen sene mayıs ayındada evlendim. erkek arkadasın nerde oturuyo? ne tarafa gelin gelicen inş

aslen bursanın keles ilcesi annesı babası orada yaşıo ama işi nedenıyle osmangazi de yaşıo cnm bende osmangaziye gelecegım...

afiyet olsun tatlım bende geldim yemekten, aslında hiçbirşey yiyemedim.. terfiler açıklandı.. benim terfimi vermiyorlar yanımda haketmeyen bir adam terfi aldı vasıfsız bilgisiz, beceriksiz bir adam sadece yalaka bir köpek olduğu için terfi aldı... Şerefsizliğin adı değişmiş haberimiz yok.. Allah a havale ettim hepsini.. hakkımıda helal etmedim..

bendeeeeee yeni geldim kızlar. revindel ben senin yerinede yedim cnm :) ama sende ye gelinliğin tam otursun üstüne zayıflama bu aralar. ben çok kilo vermiştim çekiştirip durdum gelinliğikaydirigubbakcemile4
bu arada canını sıkma heryerde aynı sey yasanıyo yalaka ozaman herzaman kazanıyo. kendinden ödün vermeyen bizim gibilerin kaderi bu sanırım genel anlamda. olsun nasılsa ayrılcaksın işten. bi laf var hani tam yazmayımda koy ...... rahvan gitsin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen oyle canım

afiyet olsun canım sıkma canını yha dediğin gibi bilgisiz biri terfi etse ne olur ki sonucta hak etmio ama türkiyede artık yalaka olacaksınkı yükselesin düğün öncesi takılma istersen bunlara düğününü düşün mutlu ol:)

ayy ayyy kızlar gelin birde bana sorun... nasıl kafaya takmam.. hak değil ki bu.. defolup gitmek istiyorum burdan.. abiye kuzu gibi ''hepinize tebrik koydum'' aklinialirimsmile diyip gidicem kaydirigubbakcemile3

Back
X