• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

amaannn eskilerin çenesi kapanmıyor işte örf&adet muhabbetleri... Bizdede takı muhabbeti var şimdi.. Bana bir tane set takım aldılar birde nişanda14 ayar bir kelepçe taktılar.. Babam diyormuş bir tek set takımla olmaz en azından 5bilezik takarlar diyormuş.. Benim nişanlımın bunu yapmaya durumu yok malesef.. Biryandan da içim eziliyor.. Bakıyorum çevremde yeni sözlenen arkadaşlarım var orjinal tek taş pırlanta takmışlar.. Alyansını ona göre almışlar hep.. Ben hiçbirşey istemedim.. Evlenme teklifi bile almadım... Kendimi bazen çok kötü hissediyorum..

Ben de aynı durumdayım malesef.Nişan yapmadık biz,sözde bir yüzük takıldı sadece.Düğün içinde bir set,üç bilezik alındı.Oysa çevremde böyle değil.Ama ben sorun etmiyorum bunları da bana gelince adetler bilinmiyor,onlara gelince bazı şeyler adet oluyor,buna kızıyorum.

Bu arada yarın imam nikahımız kıyılacak,perşembe de kına gecem var ama içimde heyecan kalmadı.

Ay evet canım kendi derdimden sana hoşgeldin demeyi unuttum wbluebluew hoşgeldin şekerim..
hemen düğün detaylarını alalım senden :))

Ayyy eates canım şu imam nikahı kıyılınca hikayeni yaz buraya ben çok merak ediyorum nasıl kıyılıyor neler yaşanıyor :))

Sedacım ya pazar günü sevgili sevgilim , ben ve kardeşim denize gittik.. dedim çıkaralım yüzükleri yok dedi şimdi çantanın içinden alırlar plajda , takalım düşersede yenisini alırız boşver dedi.. öylede oldu :) ama çok koydu içime anlatamam.... Bu arada karakız 2 oldum ben çok fena yanmışım :)))

Sedacım ya pazar günü sevgili sevgilim , ben ve kardeşim denize gittik.. dedim çıkaralım yüzükleri yok dedi şimdi çantanın içinden alırlar plajda , takalım düşersede yenisini alırız boşver dedi.. öylede oldu :) ama çok koydu içime anlatamam.... Bu arada karakız 2 oldum ben çok fena yanmışım :)))

ayy be cnmm :( olsunnnn ...ne diyelimm kara kız az kaldıı yaaaaa tam 55 gün

canım benimi soruyorsun?.. Benim eşim arnavut bursa- zafer mahallesinde doğma büyüme..

ayyy cok az kalmıssssssssss :)))) cok güzel olsaun herşeşyyyyy

Teşekkür ederim canım,amin inşallah.Ya çok tuhaf,hiç heyecanlı değilim.İçimde bir burukluk var,evden ayrılacağım için sanki.Her sabah kalktığımda bu yatakta kaç gece daha yatacağım diye sayıyor ve üzülüyorum.Garip bir duygu.

Ay evet canım kendi derdimden sana hoşgeldin demeyi unuttum wbluebluew hoşgeldin şekerim..
hemen düğün detaylarını alalım senden :))

Ayyy eates canım şu imam nikahı kıyılınca hikayeni yaz buraya ben çok merak ediyorum nasıl kıyılıyor neler yaşanıyor :))

Tamam canım,ben de merak ediyorum.ehir mi mihir mi bir şey var,onu soracaklar,başka da bir şey blmiyorum.Kıyafetlerimi de toplamıştım,kapalı bir şeyler arıyorum evde ben de nikahta giymek için.

Tamam canım,ben de merak ediyorum.ehir mi mihir mi bir şey var,onu soracaklar,başka da bir şey blmiyorum.Kıyafetlerimi de toplamıştım,kapalı bir şeyler arıyorum evde ben de nikahta giymek için.

ayy canım mihir isteniyor..benim arkadaşım 200 gram altın istemiş:1:

selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)

ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)

İnciiii bebeğiiimmm hoşgeldinnnnnnnnn taze gelinimmmmm Şeniz

Ayyy kuşum çok tuhaf dimi eve alışmak felan çok tuhaf heyecanlar yaa bende büyük ihtimal afallicam biraz noluyoo ya derim burası benim evimmi şimdi?.. her sabah uyandığımda farklı bir yatakta yanımda sevgilim?? noluyor yaaa nerdeyim ben?? kaydirigubbakcemile3

ay canım peki imam nikahı kıyılırken cümbür cemaat bütün ailen yanında oluyormu?.. Saçını felan nasıl kapattın?.. eşarpmı getirdin yanında yoksa duvaklamı?

benim 1 sene oldu kızlar ben hala alışamadım sanki benim evim fikrine. yani tabiki bi yere gidince annem bile olsa kendi evime gitmek istiyorum bir an önce ama içindeyken bi garip hissediyorum kendimi. çok çok güzel bir duygu.
bizim imam nikahında ben bi saçımı kapadım eşarpla sanırım 101 gr da altın mehir yazdı hoca hatırlamıyorum heycanlanmıştım çok kaydirigubbakcemile4
revinden yazdıklarını ara ara okuyorum heycanını yaşıyorum seninle bazı şeyleri bende yaşadım senin gibi. inş seninde kendi evinde uyandığın günlerini okuruz.

bu arada EATES çok az kaldı düğnüne inş çok çok güzel geçerrrrrrrrr resimlerini bekliyoruz.

yeni katılan ark hoşgeldiniz.
sedaemra inş bebiş haberlerimizi veririz birbirimize hatta mümkünse evlenp rahata erince görüşürüz bile. zemuszemus

kelebeklikuzummmm zaten aklımızda var bu buluşma fikri evlenelim şöyle herkes evine alışsın bursalı kadifeli gelinler olarak toplanıcaz zemuszemus altın günü yaparız hatta kızzzz kaydirigubbakcemile3

Bu arada yeni evlenen bacılarım resimleri göremiyorummmm ben albüme bakıyorum yok yeni eklenen bişi haberdar edin bizi sabırsızlanıyoruuuzzz kaydirigubbakcemile4

Ay ay ayyy Allahım bana bir kız bebek nasip etsin zamanında hayırlısıyla babasının istediği gibi olsun inşaallah Şeniz Benimki kız çocuk manyağı iki tane bıcır bıcır kızım olsun başka bişi istemem diyor :CüvCüv:

Back
X