hehe :) canım ben istanbuldan gelin geliyorum bursaya benim enik encek kayınvalidem görümcelerim eltilerim hepsi osmangazi - zafer mahallesinde oturuyorlar.. Edirneli bir şopar olarak arnavutlara gelin gidiyorum :) nasıl anlaşıcaz bilemiyorum :) Sevgilim bayan kuaförü oda ihsaniyede çalışıyor.. Belki ilerde ev alırsak ihsaniye ye taşınabiliriz..
selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)
ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)
toplanalım valla revindell herkesin telaşı bi bitsinde. benim telaş bitti çok şükür ama ev iş telaşı hiç bitmiyoki anacım. sositososito
yeni evlenecek arkadaşlar nereye yerleşiyonuz semt olarak falan onuda bi yazsanız tam süper olur. ben ve sedaemra beşevlerde oturuyoruz. iş yerim duaçınarda annemler koruparkın yanında kayınvaldeler dikkaldırımda oturuyo bursanın 4 köşesine bi bağım var yani
evet evet evet :) biz nilüferdesinizi gülümseyin :) sedefff seni de buraya alacagız inşş..eşin nerde kuaför ki,bende ihsanıyedeki salih enis türkemne giderm hep:)
selam kızlarr bursalı taze 10 günlük gelin de aranızda artıkk
tatilden döneli 3 gün oldu temizlik çamaşır derkennn anca geldimmm
çok garip duygular kızlar ya eve alışmak falan sanki başkasının evi gibi geliyordu yeni yeni alışıyorum :)
ben kendi imam nikahımı anlatayım kızlar resmi nikahtan sonra köye gittik bi hoca vardı bir de aile dostları o da hoca bir tane benim bir tane de eşimin şahidi vardı bizde ikiside erkek tarafındandı normalde kızın şahidi kendi akrabalarından oluyor sanırım ben öyle biliyorum yani neysee sonra hoca kalem kağıt istedi biz de düğün anı defterimizi verdik onun arka sayfasına yazdı burda kaybolmaz dedi :)
sonra bana sordular ne istiyorsun diye ben bilmiyorum nasıl uygun görürseniz fln dedim aile dostları dedi ki benim eşim 32 tane cumhuriyet istemişti dedi bende 10 tane olsun o zaman dedim olmazz çık dediler :) sonra şahidim ki kendisi eşimin amca oğlu 50 tane cumhuriyet dedi hoca da yazdı üzerindekiler 50 cumhuriyet ve evin bütün eşyası falan bişeyler yazdı herkes de imzaladı sonra duası okundu evet dedik 3 er kere ve nikahımızz olduuu :) :) :)
bu arada EATES çok az kaldı düğnüne inş çok çok güzel geçerrrrrrrrr resimlerini bekliyoruz.
yeni katılan ark hoşgeldiniz.
sedaemra inş bebiş haberlerimizi veririz birbirimize hatta mümkünse evlenp rahata erince görüşürüz bile. zemuszemus
Canım benim nişanlım önceden kervansarayda çalışıyordu ramazanın yanında ordan ayrıldı artık ihsaniye tarafında yerini tam bilmiyorum ama tarif ediyim tranwayla bağlarbaşı - esentepe de iniyorsun hemen yolun karşısında yokuştan çıkıyorsun ferda sitesinde bahçe içinde fatih & uğur bay bayan kuaförü var orda çalışıyor.. hatta bizim Sebnemm eski müşterilerinden nişanlımın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?