Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

:)) evett kara kız olucyorumm cnmmm:) ayy ay ay yastıklar kalııı..diğer topiklte gördüm kavga yokk nişanlıyla hepimiz stresdeyiizzzzzzzz

Seda kuşum valla kavga olmadan olmuyor malesef bıııııızzzzzzz gibi bir hava var şu an aramızda :) Tabiki geçici durumlar ama bakalım ne zaman geçicek sempatiksalakcinni

Offf deniz kum güneş bende istiyorum yaww zaten esmerim annem diyor yanarsan artık simsiyah oluyorsun sedef gitme denize felan valla düğüne 1,5 ay kaldı ağarmaz da senin rengin diyor :))

Ayyy kızlar ben şimdiden bebiş hayalleri kuruyorum ya çok istiyorum bir kızım olsun böyle cici cici kız çocukları geliyor gözümün önüne :kedi: kendimden korkuyorum bekleyemicem galiba birkaç sene sempatiksalakcinni Berdan Mardini tarzı ''Senden çocuğum olsun istiyorum... '' boshayallersmile

Ayy ben de çok istiyorum,ben de sanırım bir kaç ay dayanabileceğim.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar ben denize gidemedim bu yaz,solaryuma giriyorum o yüzden.İki seans girdim şimdilik,bir iki kez daha girerim herhalde.

ayy sedefiçimm yaa burda bebbişh haberlerimizi verelim inşallhhh biribirimizee ne güzerl olurrr:))))eyvahedigeldismile

ayy sedefiçimm yaa burda bebbişh haberlerimizi verelim inşallhhh biribirimizee ne güzerl olurrr:))))eyvahedigeldismile

ayyy inşaallah canım yaaaa:Saruboceq: kızlar işyerinde pc kk açmıyor o yüzden akşamları girebiliyorum foruma artık :çok üzgünüm:

yarın nişanlımla denize gidiyorum bende yanayummm aaccccuuukkkk zemuszemus

uuuhhhuuuuuuuu zemuszemus az kalmış kuşum senin ohaoldumsmile Kızlar bu arada dün alyansımı kaybettim denizde, kaydı gitti elimden nasıl üzgünüm anlatamam mafoldumben

Canım ya çok üzüldüm,Artık yenisini alırsınız.

Bu arada benim de moralim bozuk,eltim kınada dağıtılan çerezleri kız tarafı alır dedi,biz de erkek tarafı alır dediğimde bana "Biz demek ki yanlış biliyormuşuz adetleri" dedi.Kendimi dolandırıcı gibi hissettim.200 lira için düştüğüm duruma bak...

Yaaa canım aynı muhabbet bizdede var yaa annem diyor çerezi felan erkek tarafının alması lazım diyor, şimdi çerez parasınıda istemek bana ayıp geliyor (sen sakın üstüne alınma tatlım biz nişanlımla herşeyi ortak ödüyoruz o yüzden) parasını gönderiyor merak etmeyin diyorum bende..

Ben eltimle yada görümcelerimle samimi değilim yani hiçç muhatap olmam derler ya bizimkide o esas resmiyet var aramızda..

Biz de her şeyi nişanlımla ortak ödüyoruz,o böyle bilmiş bilmiş konuşunca dayanamadım söyledim bizde erkek tarafı alır diye.Nişanlımda sen ona bakma falan dedi ama gece uyuyamadım,kendimi kötü hissettim.Ben araştırdım,gerçekten erkek tarafı alıyor ama bizde farketmeyecek kendimiz ödediğimiz için.Onlar neden sorun etti anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…