tavuk alma şöyle oluyor bizde
kına bitince erkek tarafı erkek evinde kız tarafı kız evinde toplanır
kız evi sülalece arabalarına biner hatta kamyonla giden bile var erkek evine gider çala söyleye tabii şarkılar eşliğinde bir tepsi tavuk pilav çerez içecek sigara alınırrr geri dönülür
sonraa erkek tarafı gelir baklava tepsilerini alırlar
cümbüşşşş sonuna kadar
hatta iki taraftan da bir bayan erkek olur damat olur yani gelin olur eski bir gelinlik giyer bi kız çiçekçi kız olur falan yabni kılık değiştirilerr gelin saklanır damat bulmak zorundadır falan bi tek ben mi seviyorum kızlar bunları yaa :)
Ben de severim aslında,çok eğlenceli oluyor.Ama biz yapamayacağız.Bu arada heyecanlısındır şimdi,düğüne az kalmış.Benim de 31 Temmuz'da kısmetse.
tavuk alma :) karasızım ben kızlarr :)))
ayy hayılrı olsunnn cnmmmmmm cok az kaldı hersey cok güzel olsunnn
kızlar naısllsınınnnnııızz hepinizzz
iyiyz canim sen nasilsin
Benim kınam hafta içi,o yüzden yapmayacağız,abim ve ablamın düğünlerinde de yapılmamıştı ama eskiden hatırlıyorum düğünlerde yapılırdı.Sizin evleriniz yakın mı nişanlınla?Yakınsa yapılabiilir bence,bizim biraz uzak.
Canım senin düğünün de 31 Temmuz'da,değil mi?Hangi salonda?
Kızlar mesajlar mı silinmiş???
revindel, aime, sedaemra çok teşekkür ederim hepinize. girememiştim bir süre koşuşturmaktan.
ben beşevlerde oturuyorum. 1 sene 2 ay oldu evleneli kaydirigubbakcemile2 allah yeni evlenecek olan herkese göstersin inşallah. daha yeni sayılır tabi benimde ama yazdıklarınızı aldıklarınızı okuyunca vallahi çok heycanlanıyorum. ben kına gecesi ve nikah yaptım olduuu bittiii zemuszemus sizinde düğün resimlerinizi bekliyorum bu arada
bende varım.... bursaya gelin geleceğim hayırlısı ile :)
Ben burdayım Cute :)
naısll gidiyorr sedefçiimmm .valla kk bana bagımlılık yaptı su an havuz kenarındayım bilgisayar da yanımda oohhh keyifler tamam sankii ben evlenmeyecegımmm kızlar yaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?