• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

tavuk alma şöyle oluyor bizde
kına bitince erkek tarafı erkek evinde kız tarafı kız evinde toplanır
kız evi sülalece arabalarına biner hatta kamyonla giden bile var erkek evine gider çala söyleye tabii şarkılar eşliğinde bir tepsi tavuk pilav çerez içecek sigara alınırrr geri dönülür
sonraa erkek tarafı gelir baklava tepsilerini alırlar
cümbüşşşş sonuna kadar
hatta iki taraftan da bir bayan erkek olur damat olur yani gelin olur eski bir gelinlik giyer bi kız çiçekçi kız olur falan yabni kılık değiştirilerr gelin saklanır damat bulmak zorundadır falan bi tek ben mi seviyorum kızlar bunları yaa :)

Ben de severim aslında,çok eğlenceli oluyor.Ama biz yapamayacağız.Bu arada heyecanlısındır şimdi,düğüne az kalmış.Benim de 31 Temmuz'da kısmetse.

tavuk alma :) karasızım ben kızlarr :))):nazar:

Benim kınam hafta içi,o yüzden yapmayacağız,abim ve ablamın düğünlerinde de yapılmamıştı ama eskiden hatırlıyorum düğünlerde yapılırdı.Sizin evleriniz yakın mı nişanlınla?Yakınsa yapılabiilir bence,bizim biraz uzak.

ayy kızlar bizde hayatta olmaz o tavuk muhabbeti ben istanbuldayım kaydirigubbakcemile3

ama şu gelin saklanıyormuş damat bulmaya çalışıyomuş bunu sevdim :1:

Benim kınam hafta içi,o yüzden yapmayacağız,abim ve ablamın düğünlerinde de yapılmamıştı ama eskiden hatırlıyorum düğünlerde yapılırdı.Sizin evleriniz yakın mı nişanlınla?Yakınsa yapılabiilir bence,bizim biraz uzak.

canım ya benım kız arkadaşlarım cok istiyorlarr :))) ben değill ama o çekirge de oturuyor..bende beşevlerde 10 dakikalık mesafe ...kınadan sonra oluyormuş kına da merkezde :) herşey tamam ama :) ben jkararsızım ya gelin damat flnn oynutyor bulmaya çalışıyor benii sitede vallaa arayıp durur sonra da bulamadıum der giderse:)):1hug:

En son kına kıyafetlerini konuşuyorduk galiba.Ben Aysiradan kırmızı bir abiye aldım,Kırmızı saten,üzerinde kırmızı tüller var.

Bu arada diğer konularda da böyle bir surum var mı acaba?

revindel, aime, sedaemra çok teşekkür ederim hepinize. girememiştim bir süre koşuşturmaktan.
ben beşevlerde oturuyorum. 1 sene 2 ay oldu evleneli kaydirigubbakcemile2 allah yeni evlenecek olan herkese göstersin inşallah. daha yeni sayılır tabi benimde ama yazdıklarınızı aldıklarınızı okuyunca vallahi çok heycanlanıyorum. ben kına gecesi ve nikah yaptım olduuu bittiii zemuszemus sizinde düğün resimlerinizi bekliyorum bu arada

kelebeklikuzu, canım bende kına ve nikah yapıcam.. kınadan nefret ediyorum aslında sırf annemler istiyor diye yapıyorum nasıl kasıyorum kendimi anlatamam nefret ediyorum kına gecelerinden ve benimde başıma geliyor bu eyvahedigeldismile

revindel, aime, sedaemra çok teşekkür ederim hepinize. girememiştim bir süre koşuşturmaktan.
ben beşevlerde oturuyorum. 1 sene 2 ay oldu evleneli kaydirigubbakcemile2 allah yeni evlenecek olan herkese göstersin inşallah. daha yeni sayılır tabi benimde ama yazdıklarınızı aldıklarınızı okuyunca vallahi çok heycanlanıyorum. ben kına gecesi ve nikah yaptım olduuu bittiii zemuszemus sizinde düğün resimlerinizi bekliyorum bu arada

aay ne güzel bende besevlerde oturuyorum :) teşekkürler heyecanımıza ortak oldugun içinnnn:):nazar:

naısll gidiyorr sedefçiimmm .valla kk bana bagımlılık yaptı su an havuz kenarındayım bilgisayar da yanımda oohhh keyifler tamam sankii ben evlenmeyecegımmm kızlar yaaa..........:nazar:

Ayyy canım havuz felan yanıp bronzlaşıyon dimi kara kızzz seniiii :) Ben napiyim kuşum ya aynı şeyler işte yastık doldurucaz bir yastıklarımız kusurdu onlarıda doldurucaz inşaallah :))

Valla banada bağımlılık yaptı kk , diğer topiclere bulaştım şimdi :)

Back
X