Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

hoo hoooo kırmızııı kuşakk bilem takarım :)))))))))) töbe töbee...ya takmıcam zaten :) kırmızıkaranfillerle gözlerim seni arıyor olacak cnmmm :)

ayyy bende kırmızı kuşak istemiyorum hayatta :1closedeyes: oyyy kuşum karşılaşırız inşaallah zemuszemus

bende kesinlikle istemiyordum
kimseyi ilgilendirmez orasi diye

ama annem dedi o aile baglarini simgeliyor dedi
bu yüzden kisa süreligine takicam
en azindan evden cikana kadar
resim cekilirken kesinlikle cikarticam

eeveet ama bana cok ayıp geliyor bakın kızıımız..... bende ince bir derimod da kemert gördümm onu alıcam ve takıcam :)ucuna da küçük bir kalp sarkacak :) kırmız babetlerim ile giyicem gelinliğin altına ama sadece foto çekimlerinde 1 tane cok ciicii olcak :) kimse de ne için taktıgımı bile anlamıcak :)

ay kızlar yok yok ben hiç gelemiyorum kırmızı kuşak felan öööööö geliyor bana..

KIZLAR BU ARADA HAFTAYA CUMARTESı ıLK GELıNLıK PROVAMA BAŞLIYORUM :) ölçülerimi aldı kaporasınıda verdim... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın :))

bursa gelinleri slm hepinize;
bende geçen sene mayıs ayında evlendim. eskidim size göre biraz çok tatlı heycanlar yaşıyosunuz okurken bende heycanlandım vallahi. keşke bi kere daha aynı günü yaşayabilsemopuyorumnanaktan

.........

Canım çok sevindim,insan çok heyecanlanıyor,ben aynadan gözümü alamamıştım ilk provada.zemuszemus

Aime, bacım bence mor süper olur zemuszemus Hem şu kırmızı kuşak kesinlikle bekaret simgesi.. aile bağları ile alakası yok canım ya mantığını oturtamadım ben aile ağlarını nasıl simgeler ne olabilir? CADIARZU Çünkü bende araştırmıştım kırmızı kuşak kız çıktığının simgesiymiş eskiden tabi artık takan yok yok yok ben takmam asla sengözlerimebaksanab

Kelebeklikuzu, canım hoşgeldin sende eski yeni farketmez bacım tüm bursalı kadifeli gelinlere açığız
kaydirigubbakcemile5

Nerde oturuyorsun canım bursa da?..

hoşgeldin aramızaaaaa.........ne eskisiii cnm biz yeniyiz sadeceee:)))))):1hug:

oyyyyyyyyyyyyy canım hayılrı olsuuuuuuuuuuuuunnnnnn............ben hazır düşündüğüm içinn prova falan yok şimdilik 2 model var kararsızımm..ayy acaba sebnemcım nappıyordur giremiyorrr bilee: kırmızı kuşağı uzatmayacagımmm bakırelik simgesi aime o tamamen canım annen takman için güzel sebep bulmuş yaz bak çıkar her yerde.....ben takmayacagım :)=)

Kızlar bugün mobilyalarım geldi ama çok sinir bozucuydu,hevesim kursağımda kaldı sanki.Bazı parçalar eksik gelmiş,tv ünitesini yerleştirirken kırdılar vs vs.Sonra çalışanlar kabaydı biraz.Çok sinir oldum.Bellona'dan almıştık,bir daha uğramam herhalde.

tabi canim herkesin bilecegin is bende zaten uzatmak icin söylemiyorum
her ailenin kendine göre özel adetleri vardir.... buda bizim özel adetimiz olsa gerek
yoksa benim özelim kimseyi ilgilendirmez

üzücü bir durum
umarim en kisa zamanda halolur.....
kirilan parcada evinizin nazari olsun canim

eates , canım ya çok üzüldüm mobilyaların için :sinifsinif: Kırılan eşyaları değiştirdiler değilmi?..

Seda cım ben hazır modellere baktım ama boyum uzun hesi düdük gibi kaldı üstümde O yüzden iki gelinliği birleştirdim yeni bir model yarattım kafama göre...

Kızlar benimde dün beyaz eşyalarım takıldı hepsi tamam ama bulaşık makinası sığmamış altına ohaoldumsmile mutfak dolaplarını 1-2 cm daraltıcaz şimdi anca sığar..
Şebocum nerelerde na yapıyor kimbilir?.. boshayallersmile

Bu arada alerjim coştu kızlar günde en az 30 kere hapşiırıyorum :2: fenalık geldi içime yaa :bbo:

selamm kızlarr düğünüme 8 gün kaldı yarın çeyizim gidecek
bizim de buzdolabı sığmamış genişletiliyor dolaplar pazartesi bitecek sanıyorum
yapıyoruz ama yarım yamalak bişeyler napalım sağlığımız yerinde olsun da hepsi yetişiyor işte
telaşeye gerek yook geç olsun güç olmasın :)

hadi bakalim az kalmis umarim cok güzel gecer herseyin

Kizlar size bi soru.
Damatliklari aldiniz mi? Nereden kaca aldiniz?

Bursanın kadifeli gelinleri son durum ne bakalım? opuyorumnanaktan

Kızlar bendeki gelişmeler;
Beyaz eşyalarım takıldı,
Bugünde mobilayalarım geliyor Şeniz

Bu cumartesi ilk gelinlik provam var kaydirigubbakcemile5

Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor :)
Kızlar bu arada diyorum ki kına gecesi düğün salonunda olucak ya benim Çingene çalgıcılar getirsem diyorum davul ve klarnet olsun yeter :) ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…