hoo hoooo kırmızııı kuşakk bilem takarım :)))))))))) töbe töbee...ya takmıcam zaten :) kırmızıkaranfillerle gözlerim seni arıyor olacak cnmmm :)
bende kesinlikle istemiyordum
kimseyi ilgilendirmez orasi diye
ama annem dedi o aile baglarini simgeliyor dedi
bu yüzden kisa süreligine takicam
en azindan evden cikana kadar
resim cekilirken kesinlikle cikarticam
.........ay kızlar yok yok ben hiç gelemiyorum kırmızı kuşak felan öööööö geliyor bana..
KIZLAR BU ARADA HAFTAYA CUMARTESİ İLK GELİNLİK PROVAMA BAŞLIYORUM :) ölçülerimi aldı kaporasınıda verdim... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın :))
bursa gelinleri slm hepinize;
bende geçen sene mayıs ayında evlendim. eskidim size göre birazçok tatlı heycanlar yaşıyosunuz okurken bende heycanlandım vallahi. keşke bi kere daha aynı günü yaşayabilsemopuyorumnanaktan
bursa gelinleri slm hepinize;
bende geçen sene mayıs ayında evlendim. eskidim size göre birazçok tatlı heycanlar yaşıyosunuz okurken bende heycanlandım vallahi. keşke bi kere daha aynı günü yaşayabilsemopuyorumnanaktan
ay kızlar yok yok ben hiç gelemiyorum kırmızı kuşak felan öööööö geliyor bana..
KIZLAR BU ARADA HAFTAYA CUMARTESİ İLK GELİNLİK PROVAMA BAŞLIYORUM :) ölçülerimi aldı kaporasınıda verdim... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın :))
oyyyyyyyyyyyyy canım hayılrı olsuuuuuuuuuuuuunnnnnn............ben hazır düşündüğüm içinn prova falan yok şimdilik 2 model var kararsızımm..ayy acaba sebnemcım nappıyordur giremiyorrr bilee: kırmızı kuşağı uzatmayacagımmm bakırelik simgesi aime o tamamen canım annen takman için güzel sebep bulmuş yaz bak çıkar her yerde.....ben takmayacagım :)=)
Kızlar bugün mobilyalarım geldi ama çok sinir bozucuydu,hevesim kursağımda kaldı sanki.Bazı parçalar eksik gelmiş,tv ünitesini yerleştirirken kırdılar vs vs.Sonra çalışanlar kabaydı biraz.Çok sinir oldum.Bellona'dan almıştık,bir daha uğramam herhalde.
selamm kızlarr düğünüme 8 gün kaldı yarın çeyizim gidecek
bizim de buzdolabı sığmamış genişletiliyor dolaplar pazartesi bitecek sanıyorum
yapıyoruz ama yarım yamalak bişeyler napalım sağlığımız yerinde olsun da hepsi yetişiyor işte
telaşeye gerek yook geç olsun güç olmasın :)
Bu arada alerjim coştu kızlar günde en az 30 kere hapşiırıyorum :2: fenalık geldi içime yaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?