Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

şebnemcim modeli nasıl seningelinliğinin...
benimde hazırlıklar bitti ibi. çeyizler toparladık. paketliyoruz işte...
az kaldı malum..

şebnemcim modeli nasıl seningelinliğinin...
benimde hazırlıklar bitti ibi. çeyizler toparladık. paketliyoruz işte...
az kaldı malum..

canım oh ne güzel evinizi yerleştiriyorsunuz valla özendim size :)

Bende son eksikleri gideriyorum,

halıcıyı aradım önümüzdeki hafta geliyor halılarım, :sm_cool:
avizelerim alınacak bide boshayallersmile
ay başı gelsin perdelerin dikimine başlanması için kapora vericez daha

temmuz 15 gibi evi yerleştirmeye başlicaz ramazandan önce bitmiş olsun hepsi :1rolleyes:

Şu an plaj&deniz malzemelerine bakıyorum herşey bitti ya tatil hazırlığına geldi sıra kaydirigubbakcemile3

valla tatlım ben de bu hafta onlara i bakıcam.. gerçi çok bişeye ihtiyaım yok.. bikini mayo olayını ve güneş kremi olayları halolmuştu daha önceden.. pareo falan akıcam bende...

offff balayı için yer beğenemiyorummmm istediğim gibi yer bulamıyorum karar veremiyorum çokkkk sıkıldımmmm yaaaa

tatlım biz araba ile çıkıcaz.. ayvalık cunda belki bozcaada falan yapıcaz..
tam kesin dğil... gezice yani :)

canım bozcaadayı bana sor sen :) 2 sene çanakkalede okudum o tarafları iyi bilirim..
Bozcaadaya gidecekseniz çanakkaleye uğrayacaksınız demektir.. :)
bozcaada da ayazma plajı çok güzel denizi felan harika ben antalyaya felanda gittim ama öyle güzel deniz görmedim.. küçük bir yer evleri felan tek katlı bodrum evlerini anımsatıyor birkaç tane restaurant var yani akşam yemeği olanakları kısıtlı.. ama tenedos balıkçısında mutlaka balık yemenizi öneririm tabi kedilerden fırsat bulabilirseniz :)) offff özledim yaaa bende bizimkini kandırsam çanakkaleyemi gitsek tekrar ne yapsak ya :) ben birtek gökçeada ya gitmedim oralarını çok merak ediyorum..

Bizim arabamız yok ama babam diyor alın benim arabayı geze geze gidin ama nişanlım pek cesaretli değil hiç uzun yola çıkmadığı için tırsıyor yorulurum kaza felan yaparım allah korusun diyor

bizim nikah kırda cnm kıyılacak cnm....saat 7 de bsakalımm nişan bitii şimdi dün gece.herşey harikaydı darısı herkesın başına........kaydirigubbakcemile5

selam kızlar hazırlıklar tam gaz devam bakıyorum da :)
bizim de evimiz belli oldu sonunda
gelinliğim dikiliyor
bu gün de davetiye seçtim bi kaç güne basılsa iyi olacak sanıyorum :)

sedacım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin sizin nişan akşamı geçtim çırağanın ordan öpücüklerimi yolladım opuyorumnanaktan

Kızlar günaydın ya bir iki gündür giremiyordum foruma sistemde sıkıntı vardı..

Kızlar bizimde balayı yerimiz belli oldu, Kuşadasında Ömer Tatil köyü ..
Şimdiden tatil hazırlıklarını bile tamamladım..
Aşkım a kartal yuvasından deniz şortu, t-shirt ve kep aldım... Beşiktaş sevdalısı sevgilime jest olsun
plaj havlusu aldım iki adet, aşkıma yine iki tane kapri aldım , t-shirt felan aldım yine, plaj terliklerimiz çantamız tamam.. hatta kremlerimiz bile hazır kaydirigubbakcemile3

halılarım geldi bu arada kızlar perdelerde bu ay dikilmeye başlıyor.. yavaş yavaş evi yerleştirmeye başlicaz temmuz da ramazana kadar biticek evimiz inş. boshayallersmile

Düğünlere geri sayım başladımı bakiyim :lepi: kaç gün kaldı?? alkisalkisalkis

Ay kızlar bu arada aklıma takılan bir konu var :kedi:

Şimdi düğünden en az 1 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamak lazımmış , hatta ilk ay çok etkili olmuyormuş haplar ek korunma yöntemi kullanılması gerekiyormuş.. Neyse sözün özü ben düğünden 2 ay önce başlicam korunmaya hap ile, jinekolog için şüphelerim var ya aranızda muayeneye giden varmı?.. noluyo neler yapıyor?.. bilmiyorumkismile

sedefcim bizim 26 günümüz kaldı.....
doğum kontrol olayına gelince valla tatlım benim kuzenim 1 ay öncesinde başlamıştı.. ben daha henüz bi kontrol olayına başlamadım...
bende gidicem bi dr.a kısmetse..

sedacım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin sizin nişan akşamı geçtim çırağanın ordan öpücüklerimi yolladım opuyorumnanaktan

ay saoll canım benimm......ne telaş,ne heyecan,yorgunluk herşeye değdi....artık düğüne geldii sıra...tam 3 ayımız var..sen neler yaptınn bitii mi herşeyy...

canım sen başla bir an önce az kalmış valla sakın kafaya göre hap kullanıyim deme ( tabi hapla korunacaksan) Ben duyuyorum hatunların çoğu yasmin kullanıyor..

Bizim burda yasmin kullanan iki arkadaşım vardı birisi kafasına esince içiyordu hapı 2 günde bir felan.. Hapı tamamen kesene kadar hamile kalmadı.. Diğeri ise düzenli saatini bırak dakikasını bile şaşmazdı o derece düzenli içiyordu hapı kız 5.ayda hamile kaldı (

Her bünyenin farklıymış o yüzden doktora gitmeden almamak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…