Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

1900 tl ise ben veremem canım ya :çok üzgünüm:

Ececım dÜĞÜnÜmden sonra bursada yaŞayacaĞım.. Mobılyaları ınegÖlden aldık.. OgÜn gÖrdÜm bı gelınlıkÇı... ınegÖllÜ deĞılım yanı.. :)

hmm anladım canım
bende kendime arkadaş arıyoum ama bi türlü bulamadım
hangi firmadan aldınız mobilyalarını
bende mobilyacıdayımda

revindell canım gelinlik modelin çok hoş ben de kalçadan kabarık bir model istiyorum bence çok şık duruyor saç modelin bana çok yapışık geldi topuz sevmiyorum gelin saçında salık bırakmayı düşünüyorum ben bol kıvırcıklı ve salık en güzel gelinler olmak dileğiyleee :)

gyirmibeş canım ya kime ne tuttururlarsa işte aslında çok adı olmayan ama müşteri memnuniyeti tam olan yerler bulmak lazım yoksa isim için fiyat koyuyorlar hem benim kınalığın gelinliğimden bin kat daha şatafatlı ama adı gelinlik ya sade de olsa bi dünya para kınalığım daha ucuz hem de modelini gelinlikten seçtim biz kınalığa dönüştürücez

Ececım bız arı mobılyadan ldık ıdol moılya dıyede geÇıyor sanrım.. Bursaya gelınce gÖrÜŞÜrÜz ınŞallah bende orada arkadaŞ arıyorum kendıme..

gyirmibeş bursaya gelin geliyorsun sanırım :) hadi hayırlısı zaten hepimiz düğünleri atlatalım da bir buluşma olur inşallah :)

gyirmibeş biliyorum canım orasını hemen onun olduğu arada bizim burası da
bilseydim bi çay ikram ederdim size iyi günlerde kullanın

inci bizde genelde toptan var canım
ama gelicek olursanız firma ismi flan verebilirm yani

sağol ece bakalım ev bir tutulsunda inşallaahhh :)

revindell herkesi çok merak ediyorum yaa :) burda iyice kaynaştık bütün heyecanlarımızı paylaşıyoruz

evet kızlar yaaa.... sizin sayenizde bursada yalnız kalıcam duygusundan çıktım yaw :)))
ececimm mobilyalarımı alacağım dönemde konuşmamıştık sanırım :)
ben çok severek aldım moilyalarımı..
yemek odası yatak odası ve salon takımı kısımlarında var fotoğrafları..

selam bende bursa geliniyim::))) zaten inegölde oturuyordum bursaya gelin geldim

nnurdann inegöl dedin dimi doğru duydum ben
nerde oturuyodun
hala gelip gidiyo musun inegöle

nnurdann inegöl dedin dimi doğru duydum ben
nerde oturuyodun
hala gelip gidiyo musun inegöle

ayy ece öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 bir an seni lost ta hayal ettim lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…