Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız
- Konu Sahibi Ebulimce
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Önemli olan embriyolarının sağlıklı olması 3. Yada 5. Gün farketmez. O yüzde hiç üzülme. Pozitif düşünmeye ve duaya devamDaha transfer olan yok sanırım şöyle bir güzel haber gelse de motivasyonumuz artsa yaaa
Bu arada benim diğer embriyo 5.güne gidememiş
Sağlık olsun ya üzülmüyorum.
3. Güne iki embriyomuz var inşallah onlar olacak inşallah inanıyorum
- 21 Ağustos 2020
- 214
- 303
- 53
- 34
Bana ilk görüşmede direk teklif etmeyin demişti :) olsun sen yine sor bakalım . Ben zaten kendimde tek embriyo istediğim için “biz zaten tek istiyoruz demiştik “Betül hanımla transfer aşamasını hiç konuşmamıştık ama burada okudum 35 yaş altına ve ilk denemeye tek koyuyor demişsiniz. Ben iki tane koydurmayı hiç teklif etmeyeyim o zaman değil mi? Koymaz sanırım
- 21 Ağustos 2020
- 214
- 303
- 53
- 34
Hayırlı haberler alır inşaAllahArkadaşım 18 ocak pazartesi transfer yapıldı cumartesi sonuc alacak kadinlar kulübüne üye değil ondan hayırlı haberler bekliyorum bizede umut olur
İnşallah canım Rabbim nasip ettikten sonra 3.gun yada 5.gun farketmez inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar hem onlar buzdan çıkıp annelerinin sıcacık Göbüşüne konunca birakmak isterlermi hiç
ay dimi çok mantıklı aferin onlara akıllı çociklerim benim
Arkadaşım 18 ocak pazartesi transfer yapıldı cumartesi sonuc alacak kadinlar kulübüne üye değil ondan hayırlı haberler bekliyorum bizede umut olur
ahh ne güzel bize de haber ver olurmu sonucu
Hepimize hayırlı olucak inşallah Kolay gelsin hayırlı haberlerleHayırlı olsun canım bende yarın gidiyorum betül hanima
Her anı başka bi heyecanlı bu sürecin..Maşallah çok güzel adınıza çok sevindim ben de cumartesi gideceğim ilk defa Betül hanıma çok heyecanlı ve stresliyim bir yanım olacak buna inan diyor bı yanımda ya olmazsa diyor çünkü benim için son şansım bahçeci olmazsa öylece kalacağım ...
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh
Öyle düşünme lütfen olacak diye inanalım bu defa olurmu karamsarlık hepimizi yordu bence şimdiye kadar herşey güzel olacakkkk
Önemli olan embriyolarının sağlıklı olması 3. Yada 5. Gün farketmez. O yüzde hiç üzülme. Pozitif düşünmeye ve duaya devam
evet haklısın nasipte varsa günü sayısı gerçekten hiç önemi yok istediğimiz bir bebiş sonuçta kaliteli sağlıklı olsun inşallah..
Betül hanımla transfer aşamasını hiç konuşmamıştık ama burada okudum 35 yaş altına ve ilk denemeye tek koyuyor demişsiniz. Ben iki tane koydurmayı hiç teklif etmeyeyim o zaman değil mi? Koymaz sanırım
evet banada söyledi çok ekstra durumlarda yapıyor bence 3.gün embriyolarında çift koyabiliyolar rezerv sorunu olunca yada
Bana muhtemelen çift düşünüyo öyle sezdim hayırlısı tabi şansı artırıyormuş o iyi tarafı biri tutmasa belki öteki tutunacak ama diğer yandan da ikiz olma ihtimali brz ürkütüyo beni buna hazır mıyız hiç sanmıyorum
Benim 2 tane 5. Gün 2 tane de 6. Gün embriyom var. 30 yaşındayım. Rahim dinlendirme sürecimin bitmesine çok az kaldı. Şubatın başında adet olmayı ve transfer için çalışmaya başlamayı bekliyorum
maaşallah bol bol yumurtan varmış inşallh en sağlıklı olan bebişe dönüşür
sizin az kalmış benim martı bulacak daha opu sonrası adeti bile olmadım bi sonrakinde gidicem geçççmiiiiyoooorrr günleeeeeerrrr
- 11 Ocak 2021
- 19
- 13
- 3
- 41
Amin inşallah bu defa inancım yüksek ama bir anda ya yine olmazsa diyorum hayallerim yıkılıyor hepimiz için herşey güzel olsun inşallahHer anı başka bi heyecanlı bu sürecin..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh
Öyle düşünme lütfen olacak diye inanalım bu defa olurmu karamsarlık hepimizi yordu bence şimdiye kadar herşey güzel olacakkkk
Benim opum aralıkta oldu, aralığın sonunda adet oldum, Ocak da geçti. Şubat adetimde başlayacağız inşaallah evet çok az kaldı şükür. Beklemek çok heyecanlı çok sabırsızlanıyor insan. Beklerken birbirimize dua edelim inşallahmaaşallah bol bol yumurtan varmış inşallh en sağlıklı olan bebişe dönüşür
sizin az kalmış benim martı bulacak daha opu sonrası adeti bile olmadım bi sonrakinde gidicem geçççmiiiiyoooorrr günleeeeeerrrr
- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 39
Arkadaşlar eşimin testi anlayan varsa yorumlayabilirmi
Eki Görüntüle 2771214
canım sayı düşük ileri hareket sıfır maalesef iyi çıkmamış tüp bebek için sorun olmaz sonuçta 14milyon spermi var ama ileri hareketli sperm yokken normal gebelik olmaz sanırım.. morfoloji değeri farklı bi yöntemle değerlendirilmiş sanırım bizde kruger göreydi ama verdiği referans aralıgında morfoloji de düşük görünüyor.
- 11 Nisan 2015
- 101
- 41
- 98
Betül hanımla görüştük bazı ek takviyelere başladı canım eşim için.baska bir üroloji doktoruna gitmenize gerek yok sayi biraz düşük dedi.takviyeye başladık bakalım hayırlısı.esim sigara kullandığı içinde kesinlikle bırakmasını soyledicanım sayı düşük ileri hareket sıfır maalesef iyi çıkmamış tüp bebek için sorun olmaz sonuçta 14milyon spermi var ama ileri hareketli sperm yokken normal gebelik olmaz sanırım.. morfoloji değeri farklı bi yöntemle değerlendirilmiş sanırım bizde kruger göreydi ama verdiği referans aralıgında morfoloji de düşük görünüyor.
Betül hanımla görüştük bazı ek takviyelere başladı canım eşim için.baska bir üroloji doktoruna gitmenize gerek yok sayi biraz düşük dedi.takviyeye başladık bakalım hayırlısı.esim sigara kullandığı içinde kesinlikle bırakmasını soyledi
evet canım sigara erkeği çok etkiliyormuş
Takviye içmese bile tüp bebek için yeterli sayınız bir tanecik sperme bakıyor bu iş ahhh
- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
Değerleriniz düşük gelmiş canım, Takviye olarak ne verdi Betul hanımBetül hanımla görüştük bazı ek takviyelere başladı canım eşim için.baska bir üroloji doktoruna gitmenize gerek yok sayi biraz düşük dedi.takviyeye başladık bakalım hayırlısı.esim sigara kullandığı içinde kesinlikle bırakmasını soyledi
- 11 Nisan 2015
- 101
- 41
- 98
Üç tane vitamin ilaç verdi isimlerini şuan hatırlamıyorum.bide ilave olarak keçi boynuzu özü ve çörek otu yağı verdi.Değerleriniz düşük gelmiş canım, Takviye olarak ne verdi Betul hanım