• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

Betül hanımla transfer aşamasını hiç konuşmamıştık ama burada okudum 35 yaş altına ve ilk denemeye tek koyuyor demişsiniz. Ben iki tane koydurmayı hiç teklif etmeyeyim o zaman değil mi? Koymaz sanırım

Daha transfer olan yok sanırım şöyle bir güzel haber gelse de motivasyonumuz artsa yaaa🤟
Bu arada benim diğer embriyo 5.güne gidememiş
Sağlık olsun ya üzülmüyorum.
3. Güne iki embriyomuz var inşallah onlar olacak inşallah inanıyorum🙏💕
Önemli olan embriyolarının sağlıklı olması 3. Yada 5. Gün farketmez. O yüzde hiç üzülme. Pozitif düşünmeye ve duaya devam 🙏🏻🧡

Betül hanımla transfer aşamasını hiç konuşmamıştık ama burada okudum 35 yaş altına ve ilk denemeye tek koyuyor demişsiniz. Ben iki tane koydurmayı hiç teklif etmeyeyim o zaman değil mi? Koymaz sanırım
Bana ilk görüşmede direk teklif etmeyin demişti :) olsun sen yine sor bakalım . Ben zaten kendimde tek embriyo istediğim için “biz zaten tek istiyoruz demiştik “

İnşallah canım Rabbim nasip ettikten sonra 3.gun yada 5.gun farketmez inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar 😇😍 hem onlar buzdan çıkıp annelerinin sıcacık Göbüşüne konunca birakmak isterlermi hiç 😍

ay dimi çok mantıklı 😂 aferin onlara akıllı çociklerim benim💕

Maşallah çok güzel adınıza çok sevindim ben de cumartesi gideceğim ilk defa Betül hanıma çok heyecanlı ve stresliyim bir yanım olacak buna inan diyor bı yanımda ya olmazsa diyor 😔 çünkü benim için son şansım bahçeci olmazsa öylece kalacağım ...
Her anı başka bi heyecanlı bu sürecin..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh
Öyle düşünme lütfen olacak diye inanalım bu defa olurmu karamsarlık hepimizi yordu bence şimdiye kadar😔 herşey güzel olacakkkk🥳

Önemli olan embriyolarının sağlıklı olması 3. Yada 5. Gün farketmez. O yüzde hiç üzülme. Pozitif düşünmeye ve duaya devam 🙏🏻🧡

evet haklısın nasipte varsa günü sayısı gerçekten hiç önemi yok istediğimiz bir bebiş sonuçta kaliteli sağlıklı olsun inşallah..

evet banada söyledi çok ekstra durumlarda yapıyor bence 3.gün embriyolarında çift koyabiliyolar rezerv sorunu olunca yada
Bana muhtemelen çift düşünüyo öyle sezdim hayırlısı tabi şansı artırıyormuş o iyi tarafı biri tutmasa belki öteki tutunacak ama diğer yandan da ikiz olma ihtimali brz ürkütüyo beni buna hazır mıyız hiç sanmıyorum😂

Benim 2 tane 5. Gün 2 tane de 6. Gün embriyom var. 30 yaşındayım. Rahim dinlendirme sürecimin bitmesine çok az kaldı. Şubatın başında adet olmayı ve transfer için çalışmaya başlamayı bekliyorum 🥰🍀🎈

maaşallah bol bol yumurtan varmış inşallh en sağlıklı olan bebişe dönüşür🙏
sizin az kalmış benim martı bulacak daha opu sonrası adeti bile olmadım bi sonrakinde gidicem geçççmiiiiyoooorrr günleeeeeerrrr😭

Her anı başka bi heyecanlı bu sürecin..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallh
Öyle düşünme lütfen olacak diye inanalım bu defa olurmu karamsarlık hepimizi yordu bence şimdiye kadar😔 herşey güzel olacakkkk🥳
Amin inşallah bu defa inancım yüksek ama bir anda ya yine olmazsa diyorum hayallerim yıkılıyor 🤷hepimiz için herşey güzel olsun inşallah 💫

maaşallah bol bol yumurtan varmış inşallh en sağlıklı olan bebişe dönüşür🙏
sizin az kalmış benim martı bulacak daha opu sonrası adeti bile olmadım bi sonrakinde gidicem geçççmiiiiyoooorrr günleeeeeerrrr😭
Benim opum aralıkta oldu, aralığın sonunda adet oldum, Ocak da geçti. Şubat adetimde başlayacağız inşaallah 🍀evet çok az kaldı şükür. Beklemek çok heyecanlı 😍 çok sabırsızlanıyor insan. Beklerken birbirimize dua edelim inşallah 🍀🎈

Arkadaşlar eşimin testi anlayan varsa yorumlayabilirmi
IMG_20210128_143428.jpg

Arkadaşlar merhaba, Betül hocaya yeni başlayanlar, tedaviye devam edenler tecrübelerini tekrar paylaşabilir mi acaba ? Nasil devam ediyor ?

Arkadaşlar eşimin testi anlayan varsa yorumlayabilirmi
Eki Görüntüle 2771214

canım sayı düşük ileri hareket sıfır maalesef iyi çıkmamış😔 tüp bebek için sorun olmaz sonuçta 14milyon spermi var ama ileri hareketli sperm yokken normal gebelik olmaz sanırım.. morfoloji değeri farklı bi yöntemle değerlendirilmiş sanırım bizde kruger göreydi ama verdiği referans aralıgında morfoloji de düşük görünüyor.

canım sayı düşük ileri hareket sıfır maalesef iyi çıkmamış😔 tüp bebek için sorun olmaz sonuçta 14milyon spermi var ama ileri hareketli sperm yokken normal gebelik olmaz sanırım.. morfoloji değeri farklı bi yöntemle değerlendirilmiş sanırım bizde kruger göreydi ama verdiği referans aralıgında morfoloji de düşük görünüyor.
Betül hanımla görüştük bazı ek takviyelere başladı canım eşim için.baska bir üroloji doktoruna gitmenize gerek yok sayi biraz düşük dedi.takviyeye başladık bakalım hayırlısı.esim sigara kullandığı içinde kesinlikle bırakmasını soyledi

Betül hanımla görüştük bazı ek takviyelere başladı canım eşim için.baska bir üroloji doktoruna gitmenize gerek yok sayi biraz düşük dedi.takviyeye başladık bakalım hayırlısı.esim sigara kullandığı içinde kesinlikle bırakmasını soyledi

evet canım sigara erkeği çok etkiliyormuş
Takviye içmese bile tüp bebek için yeterli sayınız bir tanecik sperme bakıyor bu iş ahhh

Değerleriniz düşük gelmiş canım, Takviye olarak ne verdi Betul hanım

Back