• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız

Daha iyi olur canm 1 embryo olması degil sonucta emek veriliyor birsuru sansmz neyle artacaksa denemek daha iyi bence onun ucreti ne kadar peki benim rahim filmim 3 yl onceydi istemedi bemden birdaha
valla ben toplamda 3 kez rahim filmi çektirdim ikinciden sonra laparoskopi ve histeroskopi yapılmıştı perde vardı rahimde ama son halini görmek için tekrar istedi benden sonucunda da histeroskopiye karar verdi🤷🏻‍♀️ Ne gerekiyorsa denemeye çalışıyoruz elden ne gelirse artık yeter ki sonu güzel olsun..
histeroskopi fiyatı tanısal olursa 4400, polip vs varsa ve bir işlem yapılıyorsa 4800 miş

Ben muayene oldum adet olunca gidicem sizin hemen basladı mı tedaviniz hangi igneleri kullandinız kac tane yumurtanz toplandı kacı dollendi insaallah hayırlısi la saglıkla tutunur bebisin
evet benim yumurta toplamam oldu.. 8 adet yumurta toplandı..bugün 4.günleri 6 adet embriyo olarak devam ediyorlar..yarına kalanlar dondurulacak..
2.adetimle de transfer olacak nasipse..yani şuan rahim dinlendirmedeyim..

evet benim yumurta toplamam oldu.. 8 adet yumurta toplandı..bugün 4.günleri 6 adet embriyo olarak devam ediyorlar..yarına kalanlar dondurulacak..
2.adetimle de transfer olacak nasipse..yani şuan rahim dinlendirmedeyim..
Rahim dinlendirmede opudan sonra adet oluyorsun ikinci adetdemi tedaviye başlanıyor transfer hazırlığı kac gün sürüyor

Benimde cuma günü transferim oluyor nasipse… her hastasına cani gönülden koşan yardım eden bir doktor Betül hanım inşallah memnun kalırsın
daha onceden tanıyorum sırf betül hanım ıcın gıdıyorumm bırde tabı bahcecının başarısını uzun zamandır takip ediyorum :) allah yardımcın olsun hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah

ne durumdasınız nasıl aşamalardan gectiniz tüp bebek sebebiniz nedir çok özel değilse :)
1 embriyom geçen sene ekim ayında donduruldu.havuz yapıyoruz 1 embriyo daha dondurup yaşım gereği yaşım bu arada 40 çift embriyo konacak ama geçen seneden beri 2.yumurta büyümüyor yumurtalıklarım biraz dirençli zaten ultrasonda 2 yada 3 yumurta görünüyor .amh:0,13 yumurtalık rezervim az

1 embriyom geçen sene ekim ayında donduruldu.havuz yapıyoruz 1 embriyo daha dondurup yaşım gereği yaşım bu arada 40 çift embriyo konacak ama geçen seneden beri 2.yumurta büyümüyor yumurtalıklarım biraz dirençli zaten ultrasonda 2 yada 3 yumurta görünüyor .amh:0,13 yumurtalık rezervim az
canınız sagolsun gerisi olur inşallah zeytinyağlı incir kürünü yaptınız mı hıc benım amh 1,23 dü 3 ay incir kürünü yaptım bide maxijuno vitamini kullandım 1,44 e cıktı kür cok kolay arkadaslar deneyin mutlaka bır kavanoza kuru inciri dograyın orta boylarda üstüne cıkacak kadar gercek zeytinyağı dökün kapagı sıkıca kapatın serın yerde 10 gun saklayın 11.gunden ıtıbaren yiyin sabah aksam yiyende var benım gıbı gunde bır yıyende cunku benım bagırsakları cok calıstırıyor :)) 15 gün yapın 15 gün ara verin hadi güzel sonuclarınızı beklıyorum kızlarrrr

Teşekkür ediyorum şuan araştırıyorum siz denediniz tüp bebek orda olduysa kac deneme ve sonuç nedir
Ben transfer oldum bekliyorum sonucu ilk denemem manisadan gittim bursa bahceci ye cok memnun kaldım ama gercekten betül hanım cok titiz isinde cok inceliyor bir hormon bir deger bile istedigi gobi degilse erteliyor

Back