32. haftaya kadar ziya çetine muayene oldum doğum için esentepe deki İbrahim beye gittim. ikisinden de çok memnunum. 14 haftada pembe mavi de rahim dikişi attı ziya bey 2000 TL ödedim. doğum için de dediğiniz gibi 2500 TL çok geldi. o yüzden değiştirdim yoksa ziya bey çok çok iyi ve ilgili bir doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum her an cep telefonuna ulaşabilirsiniz. kendim kaç kez aradım ve muayeneye gittiğimde de illa birileri arardı muayene arasında cevaplardı da.
esentepe de 1000 TL ye normal doğum yaptım ve 23 nisan dı. ibrahim bey geldi.
Bende doruğa gidiyorum,sühendan Hanım'a .bebişlerimizin tarihi yakınmış.benimkide kısmetse ekimin 15'i gibi doğacak inşDoğum Paraları gerçekten yüksek.Ben de Ziya Bey e gidiyorum Doruk 2500 Jimer 3500 tlbaşta Doruk Hastanesini düşünmüşttüm ama geçen hafta kanamadan dolayı 2 gün yatınca vazgeçtim.
Bende öyle duydum ama beni hiç terslemedi.çoğu kez onun dediklerini yapmadığımı söylememe ramen.hep güzel bir şekilde anlattı.daha 34. Haftam 12 kilo aldım ama bişey demedi.küçük gösteriyorum. Diye beni çocuk görüpte mi demedi acaba??? Hiç terslemediSuendan Benderli zor bir kadın ve herşeyi dobra dobra söylüyor ama çok detayci. Sırasında valla azarliyor bile ama daha önceki hamileliğimde bebeğin down sendromlu olduğunu en başından anlayıp beni yavaş yavaş amniosenteze yonderdi ve sonuçta bebek ölü doğdu. Kendisi çekirge dorukta ama dediğim gibi kilo aldığında et etmediğinde yada onun dediklerini yapmadığını fircayi basıyor. Dorukta normal 1800 sezeryan 2100 epidural artı 300. Ben su anda 36 haftalık hamileyim. Normal Doğum için yapilmasi için egzersiz programından perine masajina cinsel birliktelik sıklığından doğumda izleyeceği tüm yola kadar tam anlamıyla herşeyi tarif etti. Sorulacak soru bırakmıyor. Ayrıca bu hamileliğimde de amniosentez yapıldı. Beni fakülteye sırf özel hastaneye 2000-3000tl amniosentez parası vermemek için yönlendirdi. Hem çift taraflı kontrol oldu. Hemde bu zamana kadar özel hastanede sadece muayene parası verdim. Telefonla da ulasabiliyorum.
Ben esentepe'de baş Örtülü bir bayana gittim ama çok ilgisizdi çok fazla.o Yüzden Esentepe yi direk eledikBnde esentepe deki demet hnma gitmek istiyorum acaba nsl biri ve dogum fiyatlari ne kdr bilrn varmi
Öyle çok terslemiyor çok dobra bunu yaparsan bu bunu yapmazsan bu diye.Bende öyle duydum ama beni hiç terslemedi.çoğu kez onun dediklerini yapmadığımı söylememe ramen.hep güzel bir şekilde anlattı.daha 34. Haftam 12 kilo aldım ama bişey demedi.küçük gösteriyorum. Diye beni çocuk görüpte mi demedi acaba??? Hiç terslemedi
Ayol ne hızlı hızlı Konuşuyor, pıtır pıtır Anlattı çıktım:))) şaka bi yana iyi biri gibim, ilgilendi tansiyon kilom nabız ölçtü, demetciğim hiç yapmıyor. Neyse eşim bi ağzını aradı, sonraki randevuları size alabiliyomuyuz faln , aaa olmaz öyle demet hanım takip etmiş şu zamana kadar, ayıp olur sonra dedi:) neyse yaa, demet Hanım'a devam ediyorum , biraz ben takıntılıyım galiba:) iyiyiz şimdilik :)nasıl geçti randevunuz :)
Ben demet hanıma gidiyorum canım . Anlatmıştım yukarlarda sanırım:) başta çok memnun kaldım sonra sanki geçiştiriyor gibi geldi, soracağım soruları unutarak çıkar oldum faln. Sonra neyse ya dedim, değiştrmek de zor geldi alıştım yine ona. Son randevumda da çok ilgiliydi bayağı bi Anlattı anlattı girdi Gözüme dermişim:)) yakın zamanda onda doğum yapan arkadaşla da konuştum , çok ilgiliydi dedi., bir de geçenlerde ben de biraz sorun yaşadım bi gece hastanede kaldım güzel ilgilendi ya. Bir de ebe olan arkadaşı da çok sevdim:)Devam ediyorum şimdilik.hayırlısı bakalımBnde esentepe deki demet hnma gitmek istiyorum acaba nsl biri ve dogum fiyatlari ne kdr bilrn varmi
Ben demet hanıma gidiyorum canım . Anlatmıştım yukarlarda sanırım:) başta çok memnun kaldım sonra sanki geçiştiriyor gibi geldi, soracağım soruları unutarak çıkar oldum faln. Sonra neyse ya dedim, değiştrmek de zor geldi alıştım yine ona. Son randevumda da çok ilgiliydi bayağı bi Anlattı anlattı girdi Gözüme dermişim:)) yakın zamanda onda doğum yapan arkadaşla da konuştum , çok ilgiliydi dedi., bir de geçenlerde ben de biraz sorun yaşadım bi gece hastanede kaldım güzel ilgilendi ya. Bir de ebe olan arkadaşı da çok sevdim:)Devam ediyorum şimdilik.hayırlısı bakalım
Doktor hanım , normal 900 sezeryan 1100 demişti.Ama asıl sefa bey varmış onunla görüşün demişti . Daha konuşmadık. İsteğe bağlı kaç onu bilmiyorum , dediğim zorunlu sezeryan fiyatı sanırım.Esentepe de muayene ve dogum fiyati ne kadar peki bi bilginiz varmi ozellikle istege bagli sezeryan ??
Tskr ederimDoktor hanım , normal 900 sezeryan 1100 demişti.Ama asıl sefa bey varmış onunla görüşün demişti . Daha konuşmadık. İsteğe bağlı kaç onu bilmiyorum , dediğim zorunlu sezeryan fiyatı sanırım.
Cuma günü kontrolüm var, sorarım inşallah söylerim sana
Rica ederim canım , buarada muayene ücretini de sormuşsun farketmedim onu:) 57 liraTskr ederim
Bir tek rentıpı sormadım.Keşke sorsaymışım
Bana da Doruk'tan ziyade Jimeri önerdi.Doruk çok kalabalık bazen yer bulunmuyor falan dedi ama Jimer de çok pahalı
medicabil uygun hem doktorları alanlarında tecrubelı ve normal dogum yanlısı doktorlar hemde fıyatlar uygun su an muayene ucretı 55 tl...Kizlar merhaba bende 6 haftalik hamileyim hangi dojtora hangi hastaneye gitsem bilemiyorum çok kararsizim simdilik bahar hastanesi özlem hanimdan randevu aldim ona gitmeyi düsünüyorum ama rentip ve medicabil nasil dogum fiyatlari doktorlari hastane olarak fln bahar hastanesinin fiyatlari uygun geldi bana ama yinede kararsizim sizde bu konularda bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylasirmisiniz lütfen