- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 28
Bahar SGK ile anlaşma sağladı mı?
evet saglanmis hastane el degistirmis cunku
onu bilmiyorum valla kim almis sadece satildigini biliyorumSgk ile anlasma sagladi ama el degistirdigini bilmiyodum simdi kime bagli ki
K
cnm ben senin yerinde olsam bahara giserim dogum a cunku baharin dogum kati daha donanımlı rentipa göre doktorlarda daha iyi
Canim ben Songül hanima gittim. 23 gün önce doğum yaptim. Çok memnun kaldım. gitmeni öneririm. Ogretmenim ben. Calisabilr ya da calismaz raporları alma konusunda hic sıkıntı olmadi. Maasimi tikir tikir aliyorum.Muayene ücretleri 75 lira. herhangi bir tahlil verilirse kan idrar gibi bu ucrete dahil. Ekstra para vermiyorsun . Sadece son ay nst icin 20 lira ek ödeme yaptık. bir de doktorun reçetesini devlet karşılamadıgi için sağlık ocağında aile hekimine yazdırdım ben doktorun verdiği ilaçları. Demir ilaci vitamin falan filan yazabiliyor aile Hekimleri. yine de ugrasamam dersen başka yerleri degerlendir tabibende 6 haftalığım doktor ve hastane arayışına girdim. rentıpı çok beğeniyorum gidersem songül hanım düşünüyorum. ama onlardaki karmaşadan dolayı emin olamıyorum. birde burda okuduğum kadarıyla rapor parası alınmıyor denmiş öyle bişey hiç aklıma gelmedi. ben herhangi bir sgk kurumuna giderim raporumu alırım diye düşünmüştüm.
kamu da çalışıyorum. Heyet raporu almak istesem alabilirmiyim acaba.Canim ben Songül hanima gittim. 23 gün önce doğum yaptim. Çok memnun kaldım. gitmeni öneririm. Ogretmenim ben. Calisabilr ya da calismaz raporları alma konusunda hic sıkıntı olmadi. Maasimi tikir tikir aliyorum.Muayene ücretleri 75 lira. herhangi bir tahlil verilirse kan idrar gibi bu ucrete dahil. Ekstra para vermiyorsun . Sadece son ay nst icin 20 lira ek ödeme yaptık. bir de doktorun reçetesini devlet karşılamadıgi için sağlık ocağında aile hekimine yazdırdım ben doktorun verdiği ilaçları. Demir ilaci vitamin falan filan yazabiliyor aile Hekimleri. yine de ugrasamam dersen başka yerleri degerlendir tabi
Canim hiç bilmiyorum. Haziran ayı için benim de rapora ihtiyacım olacak. Doktordan rica edeceğim. bebeğim küçük. ama heyet raporu hakkında bilgim yok . Keşke veriyor olsalar. Çünkü doktorun verdiği rapor yetmeyecek aile hekiminden de istemek zorundayımkamu da çalışıyorum. Heyet raporu almak istesem alabilirmiyim acaba.
nst ücretini bende duymuştum çok saçma gelmişti canım ama yapcak bişey yok. peki doğum ücreti ne kadar ödedin?Canim ben Songül hanima gittim. 23 gün önce doğum yaptim. Çok memnun kaldım. gitmeni öneririm. Ogretmenim ben. Calisabilr ya da calismaz raporları alma konusunda hic sıkıntı olmadi. Maasimi tikir tikir aliyorum.Muayene ücretleri 75 lira. herhangi bir tahlil verilirse kan idrar gibi bu ucrete dahil. Ekstra para vermiyorsun . Sadece son ay nst icin 20 lira ek ödeme yaptık. bir de doktorun reçetesini devlet karşılamadıgi için sağlık ocağında aile hekimine yazdırdım ben doktorun verdiği ilaçları. Demir ilaci vitamin falan filan yazabiliyor aile Hekimleri. yine de ugrasamam dersen başka yerleri degerlendir tabi
Epidural sezeryan oldum ben 1.450 idi. Genel anestezi sezeryan da 1.450nst ücretini bende duymuştum çok saçma gelmişti canım ama yapcak bişey yok. peki doğum ücreti ne kadar ödedin?
epidural sezeryanda sonrasında sıkıntın oldu mu? yani ekibi falan nasıl? ameliyat sırasında sana nasıl davrandılar? bende panik var ilkinde genel oldum ikincide şimdi epidural istiyorum ama çok korkuyorum o anda cocuğumuda görmek istiyorum.Epidural sezeryan oldum ben 1.450 idi. Genel anestezi sezeryan da 1.450
Normal doğum istersen 1.250. Ama ediduralli normal doğum yine 1.450
epidural sezeryanda sonrasında sıkıntın oldu mu? yani ekibi falan nasıl? ameliyat sırasında sana nasıl davrandılar? bende panik var ilkinde genel oldum ikincide şimdi epidural istiyorum ama çok korkuyorum o anda cocuğumuda görmek istiyorum.
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim oktay bey e gitmek istiyorum memnun kaldiniz mi acaba?Medicabilde giden varmı nasıl bir hastane yarın randevum var oktay beyde ilk defa gidicem hayırlısı
ben de jimere gidiorum cnm..bana da dr um doğumum tam bayrama denk geliyor.(sezeryan olucam)..bayramda hast.kapalı dedi şaşırdım...sonra konuşuruz deyip üstünü kapadı konunun ben de erken die ırarcı olmadım..acişil bir duurum olsa bayramda flan ne yapacağımm???ilk gidişimde konuşacağım bu mevzuyu...nasıl yani acilde kadın doğumcu olmaz inanmıyorum ben jimere gidiyorum ve 25. haftamdayım bunu söylemen iyi oldu hemen araştırayım bence çok önemli
iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben 16 haftalik hamileyim.bahar hastanesine gidiyordum hastane bosaltiliyor.doktorum bir ay sonra rentıpa gel artık orada olucam dedi.rentıp da yakin zamanda dogum yapan var mi.mecburi sezeryanli dogum ucreti nekadar bu konuda bilgisi olan var mı ?
doruk tıp merkezinde doğum ücreti ne kadar güncellenmiş hali 2016 yılı
normal ,sezeryan doğum vs...
bilgilendirirseniz sevinirm.
Yildirim dorukta 1450 normal 1650 sezeryan +250 epidural güncel fiyatları bende orda yapicam nasipse ins[/d
dediğiniz doğum ücretleri tüm doktorlar için mi geçerli?
mesela ben gizem yıldırımı tercih etmek istiyorum onda da mı fiyatlar bu şekilde??