Doğuma Hazırlık BURSA'DA Kİ ÖZEL HASTANELERDEN 2015 DOĞUM ÜCRETİ ALANLAR YAZABİLİR Mİ ACABA?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esentepe Tıp Merkezinde DEMET HAYTOĞLU diye bir dr var. ONA SAKIN GİTMEYİN. benle aynı gün birinin doğumu vardı. kadın saatlerce suni sancı çekmiş açılması olmamış. duyduğuma göre resmi tatil diye gelmemiş.

ben önceki hamileliğimde ona gittim kontrollere rahim ağzı yetmezliğim varmış farkedemediği için 22 haftalık hamileyken bebeğimi erken doğumda kaybettim. en yakında mudanya devlet hastanesi vardı oraya gitmiştim kendisine ulaşmış ailem o gün hastanede yenidoğan yoğun bakımı dolu olduğu için beni hastaneye kabul etmedi. mudanya devlet hastanesi beni şevket yılmaz hastanesine gönderdi oraya da gelmedi.

kız kardeşiminde yumurtalıklarında kist vardı. kızın adet olmasını bekledi. o arada kist büyüdü tabi. o kadar çok bekletmiş ki bizi kist kardeşimin yumurtalıklarının birini sarmış. ameliyatta bir yumurtalığını aldılar dörtçelik çocuk hastanesinde.

yani kendisinin bize verdiği zararlar büyük.
Ya ben de demet Hanım'a gidiyorum ama değiştircem sanırım:KK43: kafam çok karışık, İbrahim bey daha samimi geldi bana sanki, bi de demet Hnm hakkında kötü Yorumları okudukça düşüncelerdeyim. Şimdi demet Hnm dan İbrahim beye geçsem nasıl olur ya tavır alma gibim bişi olur mu ki, yanyana ya ikisi:) bi randevumu ona alıp bi göreyim diyorum:KK43:

Bende Bursa Çekirge doruk hastanesinde doğum yapacağım inş.hala fiyatlar aynımıdır ki? Birde küvet vardır orada değil mi?özel odası varmı?bilen birisi varsa beni aydınlatabilir mi?gerçi yarın Arıcam inş ama unutuyorum sürekli

Ya ben de demet Hanım'a gidiyorum ama değiştircem sanırım:KK43: kafam çok karışık, İbrahim bey daha samimi geldi bana sanki, bi de demet Hnm hakkında kötü Yorumları okudukça düşüncelerdeyim. Şimdi demet Hnm dan İbrahim beye geçsem nasıl olur ya tavır alma gibim bişi olur mu ki, yanyana ya ikisi:) bi randevumu ona alıp bi göreyim diyorum:KK43:

kaç haftalıksınız? aynı hastane olduğu için bişey olacağını sanmıyorum. ben kendisinden memnun kaldım şahsen. tavsiyem değiştirmenizden yana.

Hangi doruk ?çekirgedeki mi? Doktora göre değişirmi fiyatlar yoksa genelmidir?
bana şubat ayında çekirge doruk 2300 gibi bir fiyat vermişti doğum için. Sonra hastaneden memnun kalmadığım için değiştirip rentıpa geçtim. 36. haftamdayım ve hastaneden oldukça memnunum

merhaba, Doğumdan ve doktordan memnun kaldınız mı? normal doğumsa Dikişiniz varmı
merhaba arkadaşım bende rentıp songül hanıma gidiyorum. Hasta doktor ilişkisi kişiden kişiye göre değişiyor. Songül Hanım ile ilgili birkaç olumsuz yorum duymuştum. Baştan savma gibi bir kontrolü oluyor çok ilgilenmiyor diye. Aksine ben çok memnun kaldım. Şuan 36. haftamdayım ve iletişimimiz gayet iyi. Söylemesi gereken kadarını söylüyor diye düşünüyorum, mesela bu sabah kontrolüm vardı. Boy ve kilomuzu söyledi. Kilomuz biraz az olmasına rağmen herşeyin gayet sağlıklı devam ettiğini belirttiyor. Gayet şakacı en azından bize karşı öyle, hemşiresi de çok iyi. Bakalım doğuma az kaldı. İnşallah doğumda da memnun kalırım

kaç haftalıksınız? aynı hastane olduğu için bişey olacağını sanmıyorum. ben kendisinden memnun kaldım şahsen. tavsiyem değiştirmenizden yana.
Haftaya İbrahim beye aldım randevuyu. Demet Hnm o gün izinliymiş zaten denk geldi, bahane oldu:) bakalım içim ısınırsa ona devam edeceğim, hayırlısı :)
29. Haftadayım buarada..

merhaba hanımlar 18 haftalık hamıleyım hamılelıgımı ılk rentıpta öğrendim sonrasında forumdakı yazılar uzerıne songul hanımda karar kıldım fakat gecen akşam bır kanamam oldu ve gece rentıpa gıttık oradakı doktor dogum doktoru degıldı ve hemen ıgne yapıcaz fakat ıgne yok bekleyın getırtıcez dedı bebegı gormek ıstedık goremezsın ultrasn yok kadın dogum bolumu kapalı dıyerek bagırdı bu ıgne ne ıgnesı dogum doktoru yoksa neye gore bu ıgneyı yapma kararı verdınız bebegımızın saglık durumunu ogrenemeyeceksek bız zubeyde hanım acıle gıdelım ozaman dedık ve doktor dunyanın neresıne gıdersen gıt bu ıgneyı yapıcaklar dıyerek yıne bagırdı doktorumuz numarasını bıze vermedıgı ıcın bız arayamıyoruz ozel hastane olmasına ragmen doktorumu aramalarını ıstedım yarın sölıycez zaten sabahta kontrole gel dedı yıne bagırarak sabah ben dktoruma gıdıceksem onun soylemesıne ne gerek vardı ki gece acıl bır durum olmuş ve doktorumu arıyamıycaklarını söyluyorlarzaten gergın ve korku doluyken bu sekılde ozel hastanede bır davranısla karsılasmak benı yıktı zubeyde hanıma gıttık nobetcı olarak zubeyde hanım eski başhekimi bulent baran vardı hemsıresı kanı gostermemı ıstedı haftamı ayımı hangı testtlerı yaptırdıgımı sordu bebegıme baktı ıyı oldugunu ck saglıklı oldugunu soyledı ıcımı rahatlattı bende bebegımı ultrasonda ayrıntılı olarak gordum hap verdı yatmam gerektıgını 10-15 gun söyledi bır haftayı atlattım cok sukur ıyıyım onumuzdekı hafta songul hanıma gıdıcem ve bu durumu anlatıcam bız songul hanıma kontrole gıttgımızle gırmemız ıle cıkmamız bır oluyor ultrasonda bakıp ıyı dıyıp gonderıyor soru sormadan hıcbırsey sölemıyor anlatmıyor herseyı ınternetten arastırıyorum hamıle arkadaslarımın anlatımlarıyla ogrenıyorum bende mı bır garıplık var memnun kalan arkdaşlara soruyorum sıze karşı olan tavır ve ılgısı nasıl doktor hanımın ??? ben doguma gece vaktı gıtsem demekkı uzman doktor yok kım mudahale edıcek ayrıca genelde rentıpta hep sezeryan duyuyorum ben normal dogum olması tercıhımdır.
gece kalkıp gelmek zor gelıyor herhalde kordon dolandı şle oldu böle oldu dıye bahane uydurup sezeryan ile alıcaklar dıye cok korkuyorum doğumum 31 aralık 1 ocak beklenıyor pratısyen hekımler mı madem öle uludağ üniversitesine gideyim ordada öğrenciler müdahale ediyor.... boşuna para vermemiş oluruz...
öneriniz varmıdır başka bir doktor arayışı içine girebilirim.

merhaba arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 36.Haftam bitiyor yarın ve bende songül hanıma gidiyorum. İlk başlarda internetten araştırdığım şeyleri sorar dururdum oda gülerdi ve bir bir anlatırdı. Yahu girmeyin şu internete çok fazla doğru olmayan bir çok şeyi okuyup evham yapıyordunuz derdi. Kuzenim ebe oda hep aynı şeyi söyler. Kadın vücudu ne yapması gerektiğini biliyor ve bebeği inanılmaz derecede koruyup kolluyor sen sakin kalmayı bil yeter der. Ebe olması rağmen 2 çocuğunda da sadece 3 kez ultrasona girdi. Bende 20.haftadan sonra gayet sakinim çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ne zaman bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım (18.hafta) ondan sonra sakinlemeye de başladım. Hiç sormuyorum bile şuan Songül Hanıma o anlatıyor. Anlattıkları da bana yetiyor. Bazı arkadaşların doktorları çok detaylı açıklama yapıyormuş. İste suyu öyle, doğum sezeryan normal, gramı bu kadar, önde ya da geridesin tahliller vs. vs. ben onlarla ilgilenmiyorum. Songül Hanım iyi diyorsa tamam.

Hastanede yaşadıkların hiç hoş olmamış, sanırım öyle birşeyler karşılaşsam şikayet ederim. Diğer doktorları bilemem ama Songül Hanımın normal doğumu desteklediğini ve son ana kadar normal doğum için uğraştığını duydum daha önce onda doğum yapanlardan. Bakalım görücez ben nasıl doğum yapıcam. Doğum yaptıktan sonra tekrar yazarım sana.
merhaba hanımlar 18 haftalık hamıleyım hamılelıgımı ılk rentıpta öğrendim sonrasında forumdakı yazılar uzerıne songul hanımda karar kıldım fakat gecen akşam bır kanamam oldu ve gece rentıpa gıttık oradakı doktor dogum doktoru degıldı ve hemen ıgne yapıcaz fakat ıgne yok bekleyın getırtıcez dedı bebegı gormek ıstedık goremezsın ultrasn yok kadın dogum bolumu kapalı dıyerek bagırdı bu ıgne ne ıgnesı dogum doktoru yoksa neye gore bu ıgneyı yapma kararı verdınız bebegımızın saglık durumunu ogrenemeyeceksek bız zubeyde hanım acıle gıdelım ozaman dedık ve doktor dunyanın neresıne gıdersen gıt bu ıgneyı yapıcaklar dıyerek yıne bagırdı doktorumuz numarasını bıze vermedıgı ıcın bız arayamıyoruz ozel hastane olmasına ragmen doktorumu aramalarını ıstedım yarın sölıycez zaten sabahta kontrole gel dedı yıne bagırarak sabah ben dktoruma gıdıceksem onun soylemesıne ne gerek vardı ki gece acıl bır durum olmuş ve doktorumu arıyamıycaklarını söyluyorlarzaten gergın ve korku doluyken bu sekılde ozel hastanede bır davranısla karsılasmak benı yıktı zubeyde hanıma gıttık nobetcı olarak zubeyde hanım eski başhekimi bulent baran vardı hemsıresı kanı gostermemı ıstedı haftamı ayımı hangı testtlerı yaptırdıgımı sordu bebegıme baktı ıyı oldugunu ck saglıklı oldugunu soyledı ıcımı rahatlattı bende bebegımı ultrasonda ayrıntılı olarak gordum hap verdı yatmam gerektıgını 10-15 gun söyledi bır haftayı atlattım cok sukur ıyıyım onumuzdekı hafta songul hanıma gıdıcem ve bu durumu anlatıcam bız songul hanıma kontrole gıttgımızle gırmemız ıle cıkmamız bır oluyor ultrasonda bakıp ıyı dıyıp gonderıyor soru sormadan hıcbırsey sölemıyor anlatmıyor herseyı ınternetten arastırıyorum hamıle arkadaslarımın anlatımlarıyla ogrenıyorum bende mı bır garıplık var memnun kalan arkdaşlara soruyorum sıze karşı olan tavır ve ılgısı nasıl doktor hanımın ??? ben doguma gece vaktı gıtsem demekkı uzman doktor yok kım mudahale edıcek ayrıca genelde rentıpta hep sezeryan duyuyorum ben normal dogum olması tercıhımdır.
gece kalkıp gelmek zor gelıyor herhalde kordon dolandı şle oldu böle oldu dıye bahane uydurup sezeryan ile alıcaklar dıye cok korkuyorum doğumum 31 aralık 1 ocak beklenıyor pratısyen hekımler mı madem öle uludağ üniversitesine gideyim ordada öğrenciler müdahale ediyor.... boşuna para vermemiş oluruz...

Doğum Paraları gerçekten yüksek.Ben de Ziya Bey e gidiyorum Doruk 2500 Jimer 3500 tlbaşta Doruk Hastanesini düşünmüşttüm ama geçen hafta kanamadan dolayı 2 gün yatınca vazgeçtim.

Bnde esentepe deki demet hnma gitmek istiyorum acaba nsl biri ve dogum fiyatlari ne kdr bilrn varmi

Doğum Paraları gerçekten yüksek.Ben de Ziya Bey e gidiyorum Doruk 2500 Jimer 3500 tlbaşta Doruk Hastanesini düşünmüşttüm ama geçen hafta kanamadan dolayı 2 gün yatınca vazgeçtim.

32. haftaya kadar ziya çetine muayene oldum doğum için esentepe deki İbrahim beye gittim. ikisinden de çok memnunum. 14 haftada pembe mavi de rahim dikişi attı ziya bey 2000 TL ödedim. doğum için de dediğiniz gibi 2500 TL çok geldi. o yüzden değiştirdim yoksa ziya bey çok çok iyi ve ilgili bir doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum her an cep telefonuna ulaşabilirsiniz. kendim kaç kez aradım ve muayeneye gittiğimde de illa birileri arardı muayene arasında cevaplardı da.

esentepe de 1000 TL ye normal doğum yaptım ve 23 nisan dı. ibrahim bey geldi.

Bnde esentepe deki demet hnma gitmek istiyorum acaba nsl biri ve dogum fiyatlari ne kdr bilrn varmi

demet i tavsiye etmiyorum. oraya gidecekseniz ibrahim bey i tavsiye ederim. önceki sayfalarda bir yorumum var okursanız sebebini öğrenirsiniz. bayan doktora gitmek isterseniz de başka dr bakın derim.

Songül hanımı hemen bıraktım çünkü gerçekten çok ilgisiz bir doktor. Sorarsan söylüyor hatta zorla cevap veriyor. 5 dk da muayene bitiyor böyle olur mu hiç ya ben doktoruma soramayacagim da kime soracağım şimdi çok çok memnunum doktorum dan hiç soru sormama gerek bile kalmadan engine ayrıntısına kadar herseyi anlatıyor

demet i tavsiye etmiyorum. oraya gidecekseniz ibrahim bey i tavsiye ederim. önceki sayfalarda bir yorumum var okursanız sebebini öğrenirsiniz. bayan doktora gitmek isterseniz de başka dr bakın derim.
Ben ibrahim beyin hastasiydim zaten ilk gebeligimde 11. Haftada 2 li tarama testim cok riskli cikmis telfn numaram testin ustunde yazdigi halde 15 gun sonra gittigimde bana aa sen nerde kaldin snn test cok riskli dedi ve hemen onune bi hesap makinesi alip bna amniyosentezin ne kadar tuttugunu hesapladi bn orda hickirarak aglarken.Ondan sonra ordan ciktiktan sonra eski kuzenimin dru Faruk Dincsahine randevu aldim oda bni 4 boyutlu ultrasona sokup bak bebeginin yuz, bu ense kalinligi down sendromuyla alakasi yok olsa bile dr tekrar sni ultrasona sokup tekrar bakmaliydi dedi sonrada faruk beyde devam ettim zaten.ama suan onun ucretleri cok yuksek o yuzden esentepe bna dha uygun olur die ibrahim beyin haricinde demet hanim olmasindan dolayi ilk tercihim o olur

Ben ibrahim beyin hastasiydim zaten ilk gebeligimde 11. Haftada 2 li tarama testim cok riskli cikmis telfn numaram testin ustunde yazdigi halde 15 gun sonra gittigimde bana aa sen nerde kaldin snn test cok riskli dedi ve hemen onune bi hesap makinesi alip bna amniyosentezin ne kadar tuttugunu hesapladi bn orda hickirarak aglarken.Ondan sonra ordan ciktiktan sonra eski kuzenimin dru Faruk Dincsahine randevu aldim oda bni 4 boyutlu ultrasona sokup bak bebeginin yuz, bu ense kalinligi down sendromuyla alakasi yok olsa bile dr tekrar sni ultrasona sokup tekrar bakmaliydi dedi sonrada faruk beyde devam ettim zaten.ama suan onun ucretleri cok yuksek o yuzden esentepe bna dha uygun olur die ibrahim beyin haricinde demet hanim olmasindan dolayi ilk tercihim o olur

anladım çok geçmiş olsun. bebeğinizin sağlıklı olmasına sevindim. bu durumda demet hanım daha uygun olur zaten. haklısınız.

Suendan Benderli zor bir kadın ve herşeyi dobra dobra söylüyor ama çok detayci. Sırasında valla azarliyor bile ama daha önceki hamileliğimde bebeğin down sendromlu olduğunu en başından anlayıp beni yavaş yavaş amniosenteze yonderdi ve sonuçta bebek ölü doğdu. Kendisi çekirge dorukta ama dediğim gibi kilo aldığında et etmediğinde yada onun dediklerini yapmadığını fircayi basıyor. Dorukta normal 1800 sezeryan 2100 epidural artı 300. Ben su anda 36 haftalık hamileyim. Normal Doğum için yapilmasi için egzersiz programından perine masajina cinsel birliktelik sıklığından doğumda izleyeceği tüm yola kadar tam anlamıyla herşeyi tarif etti. Sorulacak soru bırakmıyor. Ayrıca bu hamileliğimde de amniosentez yapıldı. Beni fakülteye sırf özel hastaneye 2000-3000tl amniosentez parası vermemek için yönlendirdi. Hem çift taraflı kontrol oldu. Hemde bu zamana kadar özel hastanede sadece muayene parası verdim. Telefonla da ulasabiliyorum.

medikabil hastanesi epidural sezeryan için sağlıkçı indirimimle 1500 tl dedi.sağlıkçı olmayana da 1700 dü sanırım.
bende oraya basladım kontrollere recep beye gıdıyorum, gecmısı duzgun egıtımlı ve deneyımlı bır doktor, hastaneden de memnun kaldım sıra bekleme derdı yok, gayet temız ve bıze ulaşım acısından cok yakın.. kısmetse dogumumda 2016 nısan da olacak ve orada devam etmeyı dusunuyorum..
siz doğumu kaça yaptınız ve tahlıllere ne kadar ucret verıyordunuz. ben su an tahlıl yaptırmadım henuz cok yenı bır gebelık muayene ucretı 55 tl ödedim.

X