Doğuma Hazırlık BURSA'DA Kİ ÖZEL HASTANELERDEN 2015 DOĞUM ÜCRETİ ALANLAR YAZABİLİR Mİ ACABA?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bence de hala anlaşma sağlanamadı. hastanenin sitesine girdim direkt şöyle bir uyarı çıkıyor: ''
SGK İLE HASTANEMİZ ARASINDAKİ SÖZLEŞMEDE GEÇİCİ BİR DURAKSAMA OLDUĞUNDAN PROVİZYON ALINAMAMAKTADIR.

HASTALARIMIZI MAĞDUR ETMEMEK İÇİN FİYATLARIMIZDA ÖNEMLİ BİR ARTIŞ YAPILMAMIŞTIR.

BİLGİLERİNİZE SAYGIYLA DUYURULUR.''

Komsum dun soyledi canim oda gidio oraya cocuk dr una. Tesekkur ederim. Giyidirolar zibin bebege. Bez o zaman takiolar bide biz hastaneden cikarken cantalari indirince kakada yapinca istemistik onun disinda kendimizden kullandik bezi. Sut sagma mak varmis ama komsumun sutu gelmemis canin acit dip vermemisler. Ben koymustum makineyi. Ama bebegim iri oldugu icin yetmemisti sutum mama vermistik. Bebelac gold 1 alditdilar hastaneden. Ben yogun bakim var die biliodum ama yokmus canim
Canim zaten 1 ocakta dogum yaptim demedim. Bizde kontrole gttgmzde gordukno kagitlari bize 1 ozak itibariyle sonlandirildi dedi sekreterler . Ama dun komsum oraya gidioruz anlasma saglanmis dedi. Ondan duydum. Bizde smdi ordaki cocuk dr devam edioruz.

Sizde öğretmensiniz sanırım. Bende öyle ve doğum tarihlerimizde çok yakın. Ben Selim beye gidiyorum. SGK olayı beni de çok tedirgin ediyor. Hatta çalışabilir raporunu başka bir hastaneden aldım. Sıkıntı yaşamayayım diye. Kafam çok karışık. Bu saatten sonra farklı bir hastahane ve doktor zor geliyor. Bir yandan da raporlarda sorun yaşar mıyım? Bu süreç hastahane çalışma kalitesini düşürür mü? Diye düşünüyorum.

canım evet ben de ogretmenim.benim de kafamı karistiriyordu bu durum ama hem hastaneye hem.okuluma sordum. Hatta arkadasin biri SGK yi da aramış bir sıkıntı olmadığını söylemişti.
Şurda kalmış bir buçuk ay. Bu saatten sonra değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten doğum ücretleri oldukça makul. Varsın muayene ücretleri 75 olsun. Nasılsa tahlil falan her sey içine dahil . Sen hangi hastaneden aldın raporu

sağ ol canım bilgilendirdigin için ben de yanıma alayım bari ihtiyaçları

Medicabilden aldım. Doğuma kadar iki hastane ile devam edeceğim. Medicabilde de muayene ücreti 85 TL olmuş. Doğum ücretleri de yanlış hatırlamıyorsam normal 1450 sezeryan 1650 isteğe bağlı sezeryan 3500 %10 da zam gelecekmiş. Hastahane çok kalabalık. Hiç ısınamadım. Hayırlısı...

Bahara giden var mi aranizda :)

Ben oraya gidiyorum suan sgk ile anlasmasinda bi sorun varmis ama doktorumdan cok memnunum normal dogum 1400 muayneleri 60 tl ama kafam cok karisik herkes dogumdan sonra ek ucret cikartiklar diyo. Ama cok az kaldi dogumada dojtorumu degistirmek istemiyorum bi akil verinnn :/

hayırlısı olsun canim ama ne bileyim bizim doğuma az kaldı hem okuluma hem hastaneye hem milli eğitime sordum sorun yok dediler. Değiştirmeye gerek yok gibi geliyor. Yine de sen bilirsin ama bostan yere para da verme.bence. alistigin doktordan vazgeçme hem doğum ucretleri rentipta daha uygun

kaç aylık hamilesin canım. bir daha gittiğinde hastane yatış çıkış bölümüyle konuş. onlar gerekli aciklamayi yaparlar ücretlerle ilgili

cnm ben orda dogum yaptim ama tabi 2 yil oldu sadece dogum ve epidural parasini verdim 1000 tl dogum 240 epidurale vermistim siimdi 200 artmis oda 2 yil icin normal ekstrada bisey cikmaz bence doktorun kim bu arada

kaç aylık hamilesin canım. bir daha gittiğinde hastane yatış çıkış bölümüyle konuş. onlar gerekli aciklamayi yaparlar ücretlerle ilgili

32+2 yilm konustum yetkililerle 1400 tl dediler gersey dahil normal dogum gorunuyo suan bi aksilik olmazsa :)

cnm ben orda dogum yaptim ama tabi 2 yil oldu sadece dogum ve epidural parasini verdim 1000 tl dogum 240 epidurale vermistim siimdi 200 artmis oda 2 yil icin normal ekstrada bisey cikmaz bence doktorun kim bu arada

Guler yildiz doktorum cok memnunum suan sgk ile anlastilar sorun kalmadi ama doktor icin yinede orda olmayi tercih ederdim :)

32+2 yilm konustum yetkililerle 1400 tl dediler gersey dahil normal dogum gorunuyo suan bi aksilik olmazsa :)

Guler yildiz doktorum cok memnunum suan sgk ile anlastilar sorun kalmadi ama doktor icin yinede orda olmayi tercih ederdim :)
Bahar SGK ile anlaşma sağladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…