- 23 Ocak 2016
- 32.645
- 48.990
Gerçekten dediginiz fiyat mi ama suan bir de sgk ile anlaşma da kalktı nolcak bakalimbahar hastanesi normal doğum 900 sezeryan 1200 tl.
Bence yanlışın var ya sgk ile anlaşması yokk.
Sen 30 günlüğüz demişsin zaten sgk ile anlaşması 3 ocakta sonlandırıldı. Çünkü ben 6 ocakta kontrole gittiğimde bana sgk ile anlaşma olmadığı söylendi. Ve zaten duvarlarda bi kaç kağıtta yazıyor sgl ile anlaşmamız sonlandırılmıştı diye. En son geçen hafta gitmştim ve hala daha yoktu sgk ile anlaşması
Komsum dun soyledi canim oda gidio oraya cocuk dr una. Tesekkur ederim. Giyidirolar zibin bebege. Bez o zaman takiolar bide biz hastaneden cikarken cantalari indirince kakada yapinca istemistik onun disinda kendimizden kullandik bezi. Sut sagma mak varmis ama komsumun sutu gelmemis canin acit dip vermemisler. Ben koymustum makineyi. Ama bebegim iri oldugu icin yetmemisti sutum mama vermistik. Bebelac gold 1 alditdilar hastaneden. Ben yogun bakim var die biliodum ama yokmus canimBu arada Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canım :)Bişeyler sorcam merak ettiğim. Mesela doğum sonrası neler oluyor? bebeğe kendi hastane zibinlarindan mi giydirdiler. Bez veriyorlar mi? Süt sağma makinesi imkanı falan sağlıyorlar mi. Doğum cantası hazırlıyorum da ona göre koyacağım bazı seyleri:) bir de her gittiğimde sormayı unutuyorum. Allah korusun acil bir durumda bebek yoğun bakım unitesi var mı biliyor musun?
Canim zaten 1 ocakta dogum yaptim demedim. Bizde kontrole gttgmzde gordukno kagitlari bize 1 ozak itibariyle sonlandirildi dedi sekreterler . Ama dun komsum oraya gidioruz anlasma saglanmis dedi. Ondan duydum. Bizde smdi ordaki cocuk dr devam edioruz.Bence yanlışın var ya sgk ile anlaşması yokk.
Sen 30 günlüğüz demişsin zaten sgk ile anlaşması 3 ocakta sonlandırıldı. Çünkü ben 6 ocakta kontrole gittiğimde bana sgk ile anlaşma olmadığı söylendi. Ve zaten duvarlarda bi kaç kağıtta yazıyor sgl ile anlaşmamız sonlandırılmıştı diye. En son geçen hafta gitmştim ve hala daha yoktu sgk ile anlaşması
Sizde öğretmensiniz sanırım. Bende öyle ve doğum tarihlerimizde çok yakın. Ben Selim beye gidiyorum. SGK olayı beni de çok tedirgin ediyor. Hatta çalışabilir raporunu başka bir hastaneden aldım. Sıkıntı yaşamayayım diye. Kafam çok karışık. Bu saatten sonra farklı bir hastahane ve doktor zor geliyor. Bir yandan da raporlarda sorun yaşar mıyım? Bu süreç hastahane çalışma kalitesini düşürür mü? Diye düşünüyorum.Anladım canım yok ya öyle paramızı alamamak gibi bir durum olmaz. ben kendi okulumla konustum. müdür yardımcısı sonuçta altında doktor imzası var. her durumda raporlar kabul olur dedi. zaten bak sen de sgk ya sormuşsun neden hala içinde şüphe var. Valla sen yolun başında sayılırsın ama benim bir bucuk aya dogumum olacak. Değiştiremem bu saatten sonra
canım evet ben de ogretmenim.benim de kafamı karistiriyordu bu durum ama hem hastaneye hem.okuluma sordum. Hatta arkadasin biri SGK yi da aramış bir sıkıntı olmadığını söylemişti.Sizde öğretmensiniz sanırım. Bende öyle ve doğum tarihlerimizde çok yakın. Ben Selim beye gidiyorum. SGK olayı beni de çok tedirgin ediyor. Hatta çalışabilir raporunu başka bir hastaneden aldım. Sıkıntı yaşamayayım diye. Kafam çok karışık. Bu saatten sonra farklı bir hastahane ve doktor zor geliyor. Bir yandan da raporlarda sorun yaşar mıyım? Bu süreç hastahane çalışma kalitesini düşürür mü? Diye düşünüyorum.
sağ ol canım bilgilendirdigin için ben de yanıma alayım bari ihtiyaçlarıKomsum dun soyledi canim oda gidio oraya cocuk dr una. Tesekkur ederim. Giyidirolar zibin bebege. Bez o zaman takiolar bide biz hastaneden cikarken cantalari indirince kakada yapinca istemistik onun disinda kendimizden kullandik bezi. Sut sagma mak varmis ama komsumun sutu gelmemis canin acit dip vermemisler. Ben koymustum makineyi. Ama bebegim iri oldugu icin yetmemisti sutum mama vermistik. Bebelac gold 1 alditdilar hastaneden. Ben yogun bakim var die biliodum ama yokmus canim
Canim zaten 1 ocakta dogum yaptim demedim. Bizde kontrole gttgmzde gordukno kagitlari bize 1 ozak itibariyle sonlandirildi dedi sekreterler . Ama dun komsum oraya gidioruz anlasma saglanmis dedi. Ondan duydum. Bizde smdi ordaki cocuk dr devam edioruz.
Medicabilden aldım. Doğuma kadar iki hastane ile devam edeceğim. Medicabilde de muayene ücreti 85 TL olmuş. Doğum ücretleri de yanlış hatırlamıyorsam normal 1450 sezeryan 1650 isteğe bağlı sezeryan 3500 %10 da zam gelecekmiş. Hastahane çok kalabalık. Hiç ısınamadım. Hayırlısı...canım evet ben de ogretmenim.benim de kafamı karistiriyordu bu durum ama hem hastaneye hem.okuluma sordum. Hatta arkadasin biri SGK yi da aramış bir sıkıntı olmadığını söylemişti.
Şurda kalmış bir buçuk ay. Bu saatten sonra değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten doğum ücretleri oldukça makul. Varsın muayene ücretleri 75 olsun. Nasılsa tahlil falan her sey içine dahil . Sen hangi hastaneden aldın raporu
Komsum dun soyledi canim oda gidio oraya cocuk dr una. Tesekkur ederim. Giyidirolar zibin bebege. Bez o zaman takiolar bide biz hastaneden cikarken cantalari indirince kakada yapinca istemistik onun disinda kendimizden kullandik bezi. Sut sagma mak varmis ama komsumun sutu gelmemis canin acit dip vermemisler. Ben koymustum makineyi. Ama bebegim iri oldugu icin yetmemisti sutum mama vermistik. Bebelac gold 1 alditdilar hastaneden. Ben yogun bakim var die biliodum ama yokmus canim
Rentıp internet sitesinde yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olduğu yazıyor. Size hastahaneden mi yok dediler?
hayırlısı olsun canim ama ne bileyim bizim doğuma az kaldı hem okuluma hem hastaneye hem milli eğitime sordum sorun yok dediler. Değiştirmeye gerek yok gibi geliyor. Yine de sen bilirsin ama bostan yere para da verme.bence. alistigin doktordan vazgeçme hem doğum ucretleri rentipta daha uygunMedicabilden aldım. Doğuma kadar iki hastane ile devam edeceğim. Medicabilde de muayene ücreti 85 TL olmuş. Doğum ücretleri de yanlış hatırlamıyorsam normal 1450 sezeryan 1650 isteğe bağlı sezeryan 3500 %10 da zam gelecekmiş. Hastahane çok kalabalık. Hiç ısınamadım. Hayırlısı...
kaç aylık hamilesin canım. bir daha gittiğinde hastane yatış çıkış bölümüyle konuş. onlar gerekli aciklamayi yaparlar ücretlerle ilgiliBahara giden var mi aranizda :)
Ben oraya gidiyorum suan sgk ile anlasmasinda bi sorun varmis ama doktorumdan cok memnunum normal dogum 1400 muayneleri 60 tl ama kafam cok karisik herkes dogumdan sonra ek ucret cikartiklar diyo. Ama cok az kaldi dogumada dojtorumu degistirmek istemiyorum bi akil verinnn :/
ben gıdıyorum canım doktorum recep bey hastanedende doktorumdan da memnunum ...Medicabilde giden varmı nasıl bir hastane yarın randevum var oktay beyde ilk defa gidicem hayırlısı
tşkler canım sevindim inş bende memnun kalırımben gıdıyorum canım doktorum recep bey hastanedende doktorumdan da memnunum ...
cnm ben orda dogum yaptim ama tabi 2 yil oldu sadece dogum ve epidural parasini verdim 1000 tl dogum 240 epidurale vermistim siimdi 200 artmis oda 2 yil icin normal ekstrada bisey cikmaz bence doktorun kim bu aradaBahara giden var mi aranizda :)
Ben oraya gidiyorum suan sgk ile anlasmasinda bi sorun varmis ama doktorumdan cok memnunum normal dogum 1400 muayneleri 60 tl ama kafam cok karisik herkes dogumdan sonra ek ucret cikartiklar diyo. Ama cok az kaldi dogumada dojtorumu degistirmek istemiyorum bi akil verinnn :/
kaç aylık hamilesin canım. bir daha gittiğinde hastane yatış çıkış bölümüyle konuş. onlar gerekli aciklamayi yaparlar ücretlerle ilgili
cnm ben orda dogum yaptim ama tabi 2 yil oldu sadece dogum ve epidural parasini verdim 1000 tl dogum 240 epidurale vermistim siimdi 200 artmis oda 2 yil icin normal ekstrada bisey cikmaz bence doktorun kim bu arada
Bahar SGK ile anlaşma sağladı mı?32+2 yilm konustum yetkililerle 1400 tl dediler gersey dahil normal dogum gorunuyo suan bi aksilik olmazsa :)
Guler yildiz doktorum cok memnunum suan sgk ile anlastilar sorun kalmadi ama doktor icin yinede orda olmayi tercih ederdim :)
evet saglanmis hastane el degistirmis cunkuBahar SGK ile anlaşma sağladı mı?
Anladım.canim mağduriyet olmaması adına iyi olmuş. Bizim hastanede durum hala ayni. Rentipta yanievet saglanmis hastane el degistirmis cunku
cnm ben senin yerinde olsam bahara giserim dogum a cunku baharin dogum kati daha donanımlı rentipa göre doktorlarda daha iyiAnladım.canim mağduriyet olmaması adına iyi olmuş. Bizim hastanede durum hala ayni. Rentipta yani