Bursa Doruk ssk lar için normal: 1620 Sezeryan : 1820 epidural ek 200 tlMedikal Park ssk lıya 2015 normal dogum 1500 sezeryan 2000 ::):):) sizde sordugunuz yerlerinkini yazar mısınız?
Öylemii niye ? Özellikle Jimer 'i iyi diye duymuştum.Osmangazi tip merkezi ve jimer den kosarak uzaklasin bence
Osmangazi tip merkezi ve jimer den kosarak uzaklasin bence
Osmangaziyi bilmem de jimerde acile gittiginizde kadin dogumcu yok!oyle sacmalik mi olur ya bana gecenin bir vakti birsey olsa nolucak napicaz?medicabile ne zaman giderseniz gidin kadin dogumcu var istediginiz gibi muayene imkani var gunun her saati ultrasona girilebiliyor ve acil durumlarda saat kac olursa olsun kendi doktorunuzu cagiriyorlar ve geliyor doktorBen jimer ve osmangazi tip merkezine dogum icin gitmedim. Ama her iki hastane de sorunuma yanlis teshis koydu
Osmangaziyi bilmem de jimerde acile gittiginizde kadin dogumcu yok!oyle sacmalik mi olur ya bana gecenin bir vakti birsey olsa nolucak napicaz?medicabile ne zaman giderseniz gidin kadin dogumcu var istediginiz gibi muayene imkani var gunun her saati ultrasona girilebiliyor ve acil durumlarda saat kac olursa olsun kendi doktorunuzu cagiriyorlar ve geliyor doktor
Aynen canim arastir bilerek git hic degilsenasıl yani acilde kadın doğumcu olmaz inanmıyorum ben jimere gidiyorum ve 25. haftamdayım bunu söylemen iyi oldu hemen araştırayım bence çok önemli
kızlar bende seneye cocuk sahıbı olamyı dusunuyorum dvelet hastanelerının durumu vahım ozel de baslayıp dogumu da ozel bır hastanede yapmayı ıstıyorum hem kendı hemde bebegın saglıgı ve rahatı ıcın ama bu fıyatlar benı bıraz korkuttu bır dogum ortalama 1500 tl bunun rutın kontrollerı de var gebelık suresınce..
ben üniversitede çalışıyorum, memurum acaba bana ılerısı ıcın onerebılecegınız sgk anlaşmalı bır hastane ve doktor var mı ? ücreti makul ama hızmetı kalıtelı arayısındayım..
peki bu ziya bey hangı hastanede çalışıyor ? ya da muayenehanesı nerede acaba ?ben kontroller için ziya çetine gittim. doğum için gittiği hastaneler bana pahalı geldi. doğumu esentepe tıp merkezi dr ibrahim avcı da yapıcam nasip olursa. şu an iki doktora da kontrollere gidiyorum belirli aralıklarla.
ziya beyin muayene ücretleri uygun geldi bana. ilk muayenede 100 tl aldı. daha önce erken doğum yaptığım için sonrasında beni ayda 2 kez çağırdı. birinde 100 TL verip diğerinde ücret ödemiyorduk. ilerleyen haftalarda 20 günde 1 çağırmaya başladı onda da hep 50 TL ödedim. esentepeye de 32. haftadan itibaren gitmeye başladım 2 kez gittim ikisinde de 52 TL ödedim.
esentepe de doğum ücreti şimdilik normal 950 TL, sezaryen 1250 TL dediler.
kardeşim de hamile ve ziya bey'e gidiyor. ama onu kalp atışını duyduktan sonraki muayenesi 1 ay sonra. benim durumum biraz farklı olduğu için sık kontrol etti. esentepe de aynı şekilde normalde ayda 1 yapılan kontrolleri(nst de dahil) bana 15 günde 1 yapıyorlar.
peki bu ziya bey hangı hastanede çalışıyor ? ya da muayenehanesı nerede acaba ?