Doğuma Hazırlık BURSA'DA Kİ ÖZEL HASTANELERDEN 2015 DOĞUM ÜCRETİ ALANLAR YAZABİLİR Mİ ACABA?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba
Umarım konuya bakan biri çıkar. Mecburi sezeryan ve isteğe bağlı sezeryan ücreti 2016 itibarı ile aynı oldu denmiş bütün hastaneler için mi geçerli yoksa sadece rentıp mıydı? Bir de medicabil doğum hala 1650-2000 şeklinde mi?

ben de jimere gidiorum cnm..bana da dr um doğumum tam bayrama denk geliyor.(sezeryan olucam)..bayramda hast.kapalı dedi şaşırdım...sonra konuşuruz deyip üstünü kapadı konunun ben de erken die ırarcı olmadım..acişil bir duurum olsa bayramda flan ne yapacağımm???ilk gidişimde konuşacağım bu mevzuyu...
bende jimere gidiyorum doktorunuz kimdi

Kizlar medikal park için 4000 normal -epidural için 4500 tl diyorlar fiyatlar uçtu nereye gideceğimi şaşırdım açıkçası

Arkadaşlar biraz önce netleştirdim medicabil normal 1750 spinal ya da tam uyuşturmalı Sezaryan 2100 epidural Sezaryan 2450 bu fiyatlara 1 gece yatış dahil. Eğer ilave yatış olacaksa +250 tl her gece için

Medicabil de doğum yaptım zorunlu sezeryan oldu doktorum oktay bey di hastane hemşireler hersey çok güzeldi. 1 gece kaldım 3 günde ev işi bile yapar oldum bebeğimi emzirdim hemşireler çok yardımcı. Şansıma en büyük oda idi jimer in odaları kutu gibi Mesela. Misafirlerimize ikram için lohusa şerbeti getiriyorlar odaya. Kapı süsü takiyolar. Biz odamizi süsledik misaforlerimizi ağırladık. Fiyat 2100 tl.bu arada dogumhaneye baba veya fotoğrafçı almiyolar ama ben yanımda cep tel götürdüm rica ettim 25 poz hemşire çekti fotografcidan daha kaliteli bebek çıkışı kordon kesisi bebek bakımı vs hepsi detaylı olarak. Beni maddi açıdan bi yükten kurtardı. Doktorum da foto konusunda çok yardımcı oldu yönlendirdi. Anestezi doktoru da saolsun çok rahatlattı doğum anında her an yanımda benimle ilgilendi. Spinal oldum ve baş ağrısı kusma vs hiçbişey yaşamadım. Doğumdan sonra sek Nescafe içtim bikaç bardak. Hastane de süt arttırıcı çay da veriyolar anneye. Bide her ağrı da hemşire ye iğne vurması gerektiği konusunda oktay bey yanımda hemşire yi uyardı. Yoksa onların belirli periyotlari var. Dikiş ağrım 3 gün sürdü o süreç sadece zordu. Ama normal doğum iyiki olmamış diyorum.

Merhaba arkadaşlar. Daha erken benim için ama merak ettim. Pembemavi, Jimer ve Acıbadem in güncel doğum ücretlerini bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

ekim de pembe mavi de doğum yaptım kendi doktorumla. sadece doğumhaneyi kullanmak ve bir gece oda için 2.250 tl ödedim... ebe ve hemşireler çok çok iyiydi. odalar ve temizlik gayet güzeldi. doktorum jale gürlüer ikinci hamileliğimde de ona devam ediyorum. çok memnunum bursa da aklınızda soru işareti kalmadan gidebileceğiniz bir doktor. normal doğum isteyenler mutlaka jale hoca ile görüşün derim.. 220 tl muayenesi evet biraz pahalı ama özel muayene fiyatlarına göre makul.

ekim de pembe mavi de doğum yaptım kendi doktorumla. sadece doğumhaneyi kullanmak ve bir gece oda için 2.250 tl ödedim... ebe ve hemşireler çok çok iyiydi. odalar ve temizlik gayet güzeldi. doktorum jale gürlüer ikinci hamileliğimde de ona devam ediyorum. çok memnunum bursa da aklınızda soru işareti kalmadan gidebileceğiniz bir doktor. normal doğum isteyenler mutlaka jale hoca ile görüşün derim.. 220 tl muayenesi evet biraz pahalı ama özel muayene fiyatlarına göre makul.
Doktorla hastane birlikte mi 2250 tl

Kızlar jimer e kontrole gittik. Ben nst deyken eşim gidip sordu. Biz 7 ay önce basladik oraya o yüzden ve emekli sandigi oldugumuzu da belirtmisler (sanırım onunda etkisi var anlamadim) sezeryan fiyatı 3500 demişler. Normal de 3000 demişlerdi daha önceden. Yeni fiyat 4000. Fiyat içinde sezeryan+ 2 gün yatış (normal doğumda 1 gece yatış), refekatçı yemeği, fotoğraf çekimi, pasta ve şerbet ikramı, bebek battaniyesi de veriyorlarmış oda suslemesini siz isterseniz yapabilirsiniz demişler, kuveze girerse ücretini devlet ödüyormuş zaten. Fakat bebekte herhangi bir komplikasyon olursa belki bir operasyon vs. onlardan ilave ücret alınıyormuş. Doğumum orada olacak yüksek ihtimal. Doğumumdan sonra olanları, yaşadıklarımı yazarım hem teyit etmiş olurum hem de size fikir vermiş olurum

Ayrıca ben Nuray hanıma gidiyorum muayene ücreti 120 oldu

Son düzenleme:
En son ben yazmışım. Benim gibi araştırma yaparken kafası bulananlar için başımdan geçenleri bahsetmek istiyorum. Jimer de doğumum oldu 11 Mart ta erken doğum riskim vardı 37. haftada artık daha fazla beklenemez durumda olduğu için epidural sezeryan olarak doğum yaptım. Eşimde doğuma girdi. Doktorumdan zaten memnundum fiyatlar konusunda düşünüyordum ama artık neyse ne diye devam ettim. İyi ki de etmişim anestezi uzmanı iyiydi teker teker anlattı neler yaptığını ne hissedeceğimi. uyuşturdu hafif elektrik çarpması gibi oldu ama çok belli belirsiz sonra bacaklarımı sıcaklık sardı ve bir süre sonra karıncalanma oldu dokunduklarında karıncalanma hissettim uyuştu tamamen ve sadece dokunduklarını biliyorsunuz zaten önünüzde perde var arada sarsılıyorsunuz sanırım bebeği çıkarırken. Eşim baş ucumda oturdu elimi tuttu. Bebeğimin sesini duymak onu ilk gören dokunan olmak gerçekten harika bir his. Hemşire sağolsun bir sürü fotoğraflarımızı çekti. bir ara midem bulandı öğürdüm hemen ilaç verdiler sonra bir 10 dk uyumuşum. Daha sonra odaya geri geldim kendimde olmak iyiydi her şeyi görüyorsunuz zaten sürekli ağrı kesici yapıldığından öyle baş ağrısı vs olmadı bende. Hastaneden genel anlamda çok memnun kaldım Hasta bakıcısı, bebek hemşireleri çok ilgili güler yüzlüydü, doktorum Nuray hanım 2 gün boyunca pazar gününde bile kontrole geldi nasıl olduğumu sordu. Yemek harici, sıcak içeçek ikramı yaptılar. Odamızı kendimiz süslemiştik, onun harici bir yetkili geldi saçlarımı yaptı ve makyaj yapıp (makyajımı kendim yapmıştım) profesyonel olmasa da fotoğraf çekimi yapıp albüm hediye ettiler. Pasta ve şerbet ikramı yaptılar. Bebek battaniyesi hediye ettiler. Hastane gayet sakin huzurluydu. Zaten ne zaman muayene için gitsek tahliller 30 dk içerisinde cıkıyor ve sıra beklemiyoruz o konuda da çok iyi. Dikişim de gayet başarılı oldu birkaç gün hareket ederken acıyor ama 1 hafta içinde biraz daha rahatladım. Ayaklarım baya şişti 12-13 gün sonra indiler :) Ayakta dolaşmamak lazım. Ben Jimer personelinden de doktorum Nuray hanımdan da oldukça memnun kaldım tavsiye ederim. Doğum yapacak olan arkadaşları bilgilendirmek istedim. :)

X