- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende jimere gidiyorum doktorunuz kimdiben de jimere gidiorum cnm..bana da dr um doğumum tam bayrama denk geliyor.(sezeryan olucam)..bayramda hast.kapalı dedi şaşırdım...sonra konuşuruz deyip üstünü kapadı konunun ben de erken die ırarcı olmadım..acişil bir duurum olsa bayramda flan ne yapacağımm???ilk gidişimde konuşacağım bu mevzuyu...
Cenk bey di cnm arife günü doğum yaptım herşey mükemmeldibende jimere gidiyorum doktorunuz kimdi
Sigortasi ucreti mi bu?Ben Çekirge Doruk'a sezeryan ve bir gece yatışla 2100 TL ödedim.Doktorum da ordandı..
Cenk bey di cnm arife günü doğum yaptım herşey mükemmeldi
ilk sezeryandı..ikinci de isted,ğ,m içinepidural sezeryan oldu.4.300 t ödedik cnm..Jimer in doğum fiyati nedir peki baya pahalı diye duydum da sizin normal miydi sezeryan mi?
Erken ise 2017 güncel fiyatlarını hastanelerden öğrenebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Daha erken benim için ama merak ettim. Pembemavi, Jimer ve Acıbadem in güncel doğum ücretlerini bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Doktorla hastane birlikte mi 2250 tlekim de pembe mavi de doğum yaptım kendi doktorumla. sadece doğumhaneyi kullanmak ve bir gece oda için 2.250 tl ödedim... ebe ve hemşireler çok çok iyiydi. odalar ve temizlik gayet güzeldi. doktorum jale gürlüer ikinci hamileliğimde de ona devam ediyorum. çok memnunum bursa da aklınızda soru işareti kalmadan gidebileceğiniz bir doktor. normal doğum isteyenler mutlaka jale hoca ile görüşün derim.. 220 tl muayenesi evet biraz pahalı ama özel muayene fiyatlarına göre makul.