sanırım hastane değiştiricem rentıp Selim Akgün hakkında bilgisi olan var mı?
Uc hafta sonra jimerde dogum yapacagim 3500 bayilacagiz
Geçen hafta sordum Rentıp'ı. Oraya gidiyorum.
Normal doğum 1250 epidural olursa 1400
Sezeryanın 2 seçeneğide 1450 dedi yanlış hatırlamıyorusam.
Rentipin sgk anlasmasi olmadığı halde iyi fiyat vermişler. Yanlız çalışıyorsanız sgk dan doğum parası alamayabilirsiniz anlasmasi olmadığı için.
sgk anlaşması bittiği için fiyatlarda çok fazla artışa gitmediklerini söylediler.
Muayne ücreti 60 dı 75 olmuş(tahliller dahil)
Ben sgk yı arayıp sordum ama öyle birşey yokmuş.
Hastane sgk ya rapor düzenliyormuş anlaşması olmasa bile.
Nette de araştrdım alınabilir yazıyor ama içimde yinede bi kuşku var ya alamazsam diye.
Sonuçta az bir para değil 5 6 milyara yakın bir para.
Doktoruma çok alıştım onuda bırakasım gelmiyor ama bakalım.
Doğum parasından kastım yani 5 6 milyar dediğim doğum rapor parası yani.ben de rentıpa gidiyorum ve aynı şekilde doktoruma alıstım. songül hanıma gidiyorum ben sen kime gidiyorsun canım? cumartesi sordum ben de normal dogum 1250 sezeryan 1450. eger normal dogum epidural olursa 200 lira daha ekleniyormus. bu arada sgk dan para alamama olayı doğru değildir umarım. sen arayıp sordum demişsin gerçi. bu arada beşaltı milyar para demişsin canım. benim bildiğim devlet 300 lira veriyor ilk doğumda. bu bahsettiğin ne parası? özelde mi çalışıyorsun bu arada?
Doğum parasından kastım yani 5 6 milyar dediğim doğum rapor parası yani.
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta rapor alıyoruz ya ona olan ödenek yani. Totalde 16 haftalık doğum rapor parası çalışanlar için.
Selim Akgün e gidiyorum bende. Çok süper bir doktor ama şu rapor parasını alamama muhabbetinden dolayı değiştirmek durumunda kalabilirim.
Bende selim beye gidiodum.gercekten mikemmel bi dr. Suan 30 gunluguz. Rentip sgkyla anlasmasina devam edio haberiniz olsun. Anlasma saglanmis yeniden. Hepinize hayirli dogumlar dilerim. Ben cok memnunn kaldim.zorunlu sezeryan oldu bebekniri oldugu icin ve haftalarim doldugundan.ameliyathane ekibide mukemmeldi epidural sezerhan oldum be cok memnun kaldim hepsinden allah razi olsn. Sadece katttaki bikac hemsire vok ilgisizdi onlarida tersleyince duzeldilerDoğum parasından kastım yani 5 6 milyar dediğim doğum rapor parası yani.
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta rapor alıyoruz ya ona olan ödenek yani. Totalde 16 haftalık doğum rapor parası çalışanlar için.
Selim Akgün e gidiyorum bende. Çok süper bir doktor ama şu rapor parasını alamama muhabbetinden dolayı değiştirmek durumunda kalabilirim.
Ne zaman öğrendin canım SGK anlaşmasını. Ben daha cumartesi gittim yapılmadı dedilerBende selim beye gidiodum.gercekten mikemmel bi dr. Suan 30 gunluguz. Rentip sgkyla anlasmasina devam edio haberiniz olsun. Anlasma saglanmis yeniden. Hepinize hayirli dogumlar dilerim. Ben cok memnunn kaldim.zorunlu sezeryan oldu bebekniri oldugu icin ve haftalarim doldugundan.ameliyathane ekibide mukemmeldi epidural sezerhan oldum be cok memnun kaldim hepsinden allah razi olsn. Sadece katttaki bikac hemsire vok ilgisizdi onlarida tersleyince duzeldiler
Bu arada Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canım :)Bişeyler sorcam merak ettiğim. Mesela doğum sonrası neler oluyor? bebeğe kendi hastane zibinlarindan mi giydirdiler. Bez veriyorlar mi? Süt sağma makinesi imkanı falan sağlıyorlar mi. Doğum cantası hazırlıyorum da ona göre koyacağım bazı seyleri:) bir de her gittiğimde sormayı unutuyorum. Allah korusun acil bir durumda bebek yoğun bakım unitesi var mı biliyor musun?Bende selim beye gidiodum.gercekten mikemmel bi dr. Suan 30 gunluguz. Rentip sgkyla anlasmasina devam edio haberiniz olsun. Anlasma saglanmis yeniden. Hepinize hayirli dogumlar dilerim. Ben cok memnunn kaldim.zorunlu sezeryan oldu bebekniri oldugu icin ve haftalarim doldugundan.ameliyathane ekibide mukemmeldi epidural sezerhan oldum be cok memnun kaldim hepsinden allah razi olsn. Sadece katttaki bikac hemsire vok ilgisizdi onlarida tersleyince duzeldiler
Bence yanlışın var ya sgk ile anlaşması yokk.Bende selim beye gidiodum.gercekten mikemmel bi dr. Suan 30 gunluguz. Rentip sgkyla anlasmasina devam edio haberiniz olsun. Anlasma saglanmis yeniden. Hepinize hayirli dogumlar dilerim. Ben cok memnunn kaldim.zorunlu sezeryan oldu bebekniri oldugu icin ve haftalarim doldugundan.ameliyathane ekibide mukemmeldi epidural sezerhan oldum be cok memnun kaldim hepsinden allah razi olsn. Sadece katttaki bikac hemsire vok ilgisizdi onlarida tersleyince duzeldiler