Doğuma Hazırlık BURSA'DA Kİ ÖZEL HASTANELERDEN 2015 DOĞUM ÜCRETİ ALANLAR YAZABİLİR Mİ ACABA?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba 10 ay önce doğum yaptım ama bebeğimi kaybettim.Şu an Rentıp Selim Akkün e gidiyorum.18 Haftalık hamileyim,şimdilik memnunum.Muayene ücreti 60 tl.Doğum 1150 dediler.Ben ilk doğumumu Doruk da yaptım.Oranın muayene ücreti 85 tl doğum 1450 ydi.yanlız çok kalabalık çok bekliyorsunuz.ilk gebeliğim kötü sonuçlandığı için çok doktor gezdim Jimer 110 tl doktor sırf odada daha fazla kalayım ilgileniyormuş havası vermek için aynı şeyi 5-6 kez tekrarladı..fiyat olarak aralarında toplamda 300-400 falan fark var.önemli olan sizin nerede kendinizi iyi hissettiğiniz.madem özel hastanede doğum yapıcaksınız bu fark bebeğiniz için hiçbirşey bence.Rabbim herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

ben hamileliğimden önce de demet hanıma gidiyordum bursa da çok ünlü bir profun yumurtan azalıyor sana tüp bebek yapalım demesine karşın yumurta sayın gayet yeterli ama polikistiksin demesi ve kendi kendine hamile kalmam güvenimi arttırdı demet hanım a karşı..hamile kalınca da devam ediyorum gayet ilgili tatlı bir doktor şahsen ben çok memnunum..17 haftalık hamileyim ve bebeğimin hidro sefali olduğunu söyledi doktorum ve İbrahim beyi de çağırdı bana söylemeden önce seni korkutmak istemedim dedi ağladım öğrendiğimde elimi tuttu teselli etti ve fakülteye yönlendirdi beni .. ve oradaki gelişmeleri bilmek istiyorum lütfen beni ara ve haberdar et neden böyle olmuş neden kaynaklanmış vs... şahsen o teşhisi koymasaydı ki önce allahın izniyle gözden kaçsaydı kim bilir ne hazırlıklar yapıp yıkılacaktım erken haberimiz oldu ayrıca her muayenesinde gayet detaylı bak şurası şu cm şu kadar gram gayet normal vs tane tane anlatıyor ne sorarsam gayet açıkça anlatıyor... yine hamile kalırsam yine ona giderim şefkatini ve sıcaklığını hissettim ve kendi teşhisiyle yetinmeyip diğer hekim arkadaşını da çağırıp baktırmasını da taktir ettim.. rabbimden bir daha böyle bir olayı kimsenin yaşamamasını diliyorum ve sağlıklı evlatlar istiyorum hepimiz adına duam bu...

ben 2012 yılının haziran ayında bursa rentıp hastanesinde doğum yaptım
ozaman doktorum faruk dinçşahin di muaynehane doktoruydu
bursada 3 hastane ile doğum anlaşması vardı
1750 liraya epidural sezeryan oladum ve 2 gece kaldım hastanede
refakatçi yemeği,
refakatçi yatağı hazırlanması ilgililer tarafından,
benim tüm kişisel bakımlarım hasta bakıcılar tarafından yapıldı.
bebeğimin tüm yeni doğan işlemleri ve testleri de yapıldı
biz hastaneye para ödemeden çıktık gittik..
doktorumuza 5. gün dikiş kontrolüne gittiğimizde paramızı ödedik
bedavaya yapmışım doğumu valla 3,5 yıl önce : )))

Bende rentip songul hanıma gidiyorum . memnunum su an 32. Haftadayim. Doğumu orda yapacagim kismetse

Doruk Yıldırım gizem güven ben memnun kaldım sezaryanlı oldum..normal doğum diye cagirmislardi suni sancı vereceklerdir. ..gizem hanim biraz put gibi pek konuşmayı sevmiyor herhalde..insanın içi kararıyor biraz ama ben doktorluk yönünü değerlendirdim.memnun kaldım.

Geçen hafta sordum Rentıp'ı. Oraya gidiyorum.
Normal doğum 1250 epidural olursa 1400
Sezeryanın 2 seçeneğide 1450 dedi yanlış hatırlamıyorusam.

Geçen hafta sordum Rentıp'ı. Oraya gidiyorum.
Normal doğum 1250 epidural olursa 1400
Sezeryanın 2 seçeneğide 1450 dedi yanlış hatırlamıyorusam.

Rentipin sgk anlasmasi olmadığı halde iyi fiyat vermişler. Yanlız çalışıyorsanız sgk dan doğum parası alamayabilirsiniz anlasmasi olmadığı için.

Rentipin sgk anlasmasi olmadığı halde iyi fiyat vermişler. Yanlız çalışıyorsanız sgk dan doğum parası alamayabilirsiniz anlasmasi olmadığı için.

sgk anlaşması bittiği için fiyatlarda çok fazla artışa gitmediklerini söylediler.
Muayne ücreti 60 dı 75 olmuş(tahliller dahil)
Ben sgk yı arayıp sordum ama öyle birşey yokmuş.
Hastane sgk ya rapor düzenliyormuş anlaşması olmasa bile.
Nette de araştrdım alınabilir yazıyor ama içimde yinede bi kuşku var ya alamazsam diye.
Sonuçta az bir para değil 5 6 milyara yakın bir para.
Doktoruma çok alıştım onuda bırakasım gelmiyor ama bakalım.

Daha önce bi arkadaşım acibademde doğum yapmıştı sgk anlasmasi olmadığı için rapor parası alamadım diye soylemisti. Tabi onemsenmeyecek bi para değil iyi araştırmak lazım. Bende ilk olarak rentipa gitmistim sonra ziya cetine devam ettim.

ben de rentıpa gidiyorum ve aynı şekilde doktoruma alıstım. songül hanıma gidiyorum ben sen kime gidiyorsun canım? cumartesi sordum ben de normal dogum 1250 sezeryan 1450. eger normal dogum epidural olursa 200 lira daha ekleniyormus. bu arada sgk dan para alamama olayı doğru değildir umarım. sen arayıp sordum demişsin gerçi. bu arada beşaltı milyar para demişsin canım. benim bildiğim devlet 300 lira veriyor ilk doğumda. bu bahsettiğin ne parası? özelde mi çalışıyorsun bu arada?

Doğum parasından kastım yani 5 6 milyar dediğim doğum rapor parası yani.
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta rapor alıyoruz ya ona olan ödenek yani. Totalde 16 haftalık doğum rapor parası çalışanlar için.
Selim Akgün e gidiyorum bende. Çok süper bir doktor ama şu rapor parasını alamama muhabbetinden dolayı değiştirmek durumunda kalabilirim.

Anladım canım yok ya öyle paramızı alamamak gibi bir durum olmaz. ben kendi okulumla konustum. müdür yardımcısı sonuçta altında doktor imzası var. her durumda raporlar kabul olur dedi. zaten bak sen de sgk ya sormuşsun neden hala içinde şüphe var. Valla sen yolun başında sayılırsın ama benim bir bucuk aya dogumum olacak. Değiştiremem bu saatten sonra

Bende selim beye gidiodum.gercekten mikemmel bi dr. Suan 30 gunluguz. Rentip sgkyla anlasmasina devam edio haberiniz olsun. Anlasma saglanmis yeniden. Hepinize hayirli dogumlar dilerim. Ben cok memnunn kaldim.zorunlu sezeryan oldu bebekniri oldugu icin ve haftalarim doldugundan.ameliyathane ekibide mukemmeldi epidural sezerhan oldum be cok memnun kaldim hepsinden allah razi olsn. Sadece katttaki bikac hemsire vok ilgisizdi onlarida tersleyince duzeldiler

Ne zaman öğrendin canım SGK anlaşmasını. Ben daha cumartesi gittim yapılmadı dediler

Bu arada Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canım :)Bişeyler sorcam merak ettiğim. Mesela doğum sonrası neler oluyor? bebeğe kendi hastane zibinlarindan mi giydirdiler. Bez veriyorlar mi? Süt sağma makinesi imkanı falan sağlıyorlar mi. Doğum cantası hazırlıyorum da ona göre koyacağım bazı seyleri:) bir de her gittiğimde sormayı unutuyorum. Allah korusun acil bir durumda bebek yoğun bakım unitesi var mı biliyor musun?

Bence yanlışın var ya sgk ile anlaşması yokk.
Sen 30 günlüğüz demişsin zaten sgk ile anlaşması 3 ocakta sonlandırıldı. Çünkü ben 6 ocakta kontrole gittiğimde bana sgk ile anlaşma olmadığı söylendi. Ve zaten duvarlarda bi kaç kağıtta yazıyor sgl ile anlaşmamız sonlandırılmıştı diye. En son geçen hafta gitmştim ve hala daha yoktu sgk ile anlaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…