Cevabın için sağol canım bizim daha 1 seneden fazla var ön araştırma yapayım dedim
senin mesajını okuyunca çalışkana baktım çok hoşuma gitti fiyatıda iyiymiş gerçekten.haftasonu çok fark oluyomuş,bence hiç gerek yok,perşembe ve cuma çok mantıklı.mutluluklar dilerim canım
Rica ederim canım, ahh biri de bana cevap verse çok sevineceğim walla
Zevklerimiz uyuyormuş demek ki..
Ben sana beğendiklerimden birkaçını daha yazayım fiyatlarıyla birlikte, istersen oralara da göz atarsın. Salon bulmak gerçekten kolay olmuyor çünkü.
Atalay Prens'in Dilara salonu, 700-1000kişilik, haftaiçi 2000, haftasonu 4000tl.
Gold Düğün salonunun Şayan-ı gold salonu, 450 kişilik, haftaiçi 2000-2500, haftasonu 4000-4500tl
Gold Düğün salonunun Teras katı da çok güzel, 700kişilik fln, ama tam fiyatını bilmiyorum.
Esentepe taraflarında yıldırım düğün sarayı var, 2 katlı, ben üstteki salonu daha çok beğendim. Tabi zevk meselesi yinede. 500kişilik. 2500tl civarıydı.
Beyazıt mahallesinde Salon liva, 750 kişilik, haftasonu 1900tl. Müthiş bi salon ama çok fazla direk var. ben direkler yüzünden tutmadım orayı. Direk beni rahatsız etmez dersen, çok güzel, yeni, bakımlı, modern ve aşırı temiz bir yer.
Bir de beşyol'da armoni düğün salonunun terasını ve As merkezin oradaki Grand salonu çok beğendim.
Ama bana en uzak çalışkan olmasına rağmen orayı tuttum, İnşallah pastası, kuaförü, orkestrası, fotoğrafçısı ve servisi de salon kadar iyidir...
Şimdiden salon bakmaya başlasanız iyi edersiniz. 2012 temmuz ayı için bile rezervasyonlar yapılmış durumdaydı ben salon bakarken:26::44: