arkadaşlar bildiğiniz uygun fiyatlı salon var mı bursada. yoksa sadece nikah yapmak zorunda kalacağız
umarım bulmuşsundur bütçenize uygun bir salon.
ama araştıran başka arkadaşlara yardımcı olması için bu hafta yaptığım araştırmaya göre bazı salonların fiyatlarını yazayım. Ama bu fiyatlar kasım ayı için geçerli
Gold'da Şayan-ı gold, Hestia ve Teras haftasonu 3500. İkramları azaltırsan 3000. Şayan-ı gold hafta içi 2250. Teras Cuma 3000.
Atalay Prens, Dilara salon haftasonu 4000, haftaiçi 2000.
Atalay Prens , Prenses salon haftasonu 4000, haftaiçi 2000.
Yıldırım Düğün Sarayı Zümrüt salonu haftaiçi 2250.
Grand salon haftaiçi 4000.
Çağrı Düğün Salonu haftasonu 3500, haftaiçi 2250.
Saloon Lİva haftasonu 1750. Yaz sezonunda 2750.
Elegans altın salon haftaiçi 6500, haftasonu 8500.
Elegans Pınar salon haftaiçi 3500, haftasonu 5000.
Gümüş Salon haftaiçi 3000, haftasonu 4500.
Fikir olur belki.
siteye giriş yapıp bakmayalı oyle uzun zaman olmuski
herkese kolay gelsin oncelikle
ben buraya iki yıl once uye olmustum, hemde bursada düğün mekanı bulabilmek için uye olmustum arkadaslar, gercekten zor bir iş ne diyeyim; burda oyle guzel paylasımlar oluyorki insanlar arasında birbirine yardımcı olabilmek için. 40 sayfanın 40ını da yeniden okudum, hatıralarım canlandı birden; o telaşları tekrar yaşadım en basından sanki.2009 da oldu benimde düğünüm. böyle hissedince sadece bir msj yazmak istedim buradakilere ve herkese kolay gelsin demek istedim. Sizlere tavsiyem formun ilk sayfasından son sayfasına hepsini dikkatle okuyup, ince eleyip sık dokuyun arkadaslar; yanılmayın aldanmayın; bu cok ozel gunuz umarım gonlunuzce gecer hepinizin. tekrar kolay gelsin zor ama tatlı telaşlar bunlar, hepinize gonlunuzce cok guzel cok ozel dugunler diliyorum (dediğim gibi bütün forumu okuyun bence ve yazılan herseye dikkat edip, dikkate alın)
ben de konuyu baştan sona okudum. Burada adı geçen ve bana uygun olan salonlara baktım. Hayalimde hep gold vardı. Eğer anlaşabilirsek kasım ayında nişanımı orada yapacağım. Anlaşamazsak Grand salon ya da Atalay Prensin dilara salonunda yapacağım. Kısmet tabi. O kadar kafam karıştı ki, gerildim sıkıldım. Suratımı sivilceler bastı, dudağım uçukladı. Hayırlısıyla bi karar verip tutsak da rahat bi nefes alabilsem keşke
:44:
asmerkez yanındaki grand salonda ve merinostaki şaypanın yanındaki elegans düğün salonunda düğüne takılan var mı arkadaşlar izlenimleriniz nasıldır?
grand çok hoş biyer
biz çekirge istasyonu tuttuk inş güzel bir düğün olur orda düğün yapan kimse varmı
ben bi düğüne gittim geçen yaz, gerçekten çok hoştu, ben beğendim ki, kır düğünü bana göre değil desem de orayı beğendim