• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa ya gelin gelenler hadi tanışalım...varmısınız!!!!!!!!!!

melekim03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
421
19
118
Bursa da yeniyim ve biraz iki çift laf etmeye ihtiyaç duyuyo insan hadi bayanlar kim bana katılmak ister...dertleşir muhabbet ederiz ne dersınız....

merhaba canım ben de Bursa ya gelin gelenlerdenim..
ben İzmir den geldim sen nerdensin?

merhaba canım ben de Bursa ya gelin gelenlerdenim..
ben İzmir den geldim sen nerdensin?

bende antalyadan geldim 11 ay oldu evleneli :)) bu aralar rahatsız olduum için giremedim topiğimize :(( tanışıp konuşmak isterim :))

Bursa da nerde oturuyosunuz tatlım...

Slmın aleyküm kızlar...2-3 haftadır rahatsızımagır gribal enfeksiyon gecırıyorum...o yüzden topiğime giremedim canımcıklarım...İnsallah bundan sonra beraber oluruz ;)))....Ayça cım bu arada özel msj yollayamıyorum daha yenı olduum için... 2 gündür iyiym çok sükr artık sizinle olabılırım :))... yazılarınızı bekliyorum...

bu arada buradan güzel arkadaşlıklar olusturabılırız...bnm ablam yaptı çorlu da şimdi 5-6kışı bırbırlerıne gıdıııp gelıyola gez toz eğlen felsefesi <.999 umarım bızde ole arkadaşlıklar kurabılırız...

bende antalyadan geldim 11 ay oldu evleneli :)) bu aralar rahatsız olduum için giremedim topiğimize :(( tanışıp konuşmak isterim :))

Bursa da nerde oturuyosunuz tatlım...

Slmın aleyküm kızlar...2-3 haftadır rahatsızımagır gribal enfeksiyon gecırıyorum...o yüzden topiğime giremedim canımcıklarım...İnsallah bundan sonra beraber oluruz ;)))....Ayça cım bu arada özel msj yollayamıyorum daha yenı olduum için... 2 gündür iyiym çok sükr artık sizinle olabılırım :))... yazılarınızı bekliyorum...

bu arada buradan güzel arkadaşlıklar olusturabılırız...bnm ablam yaptı çorlu da şimdi 5-6kışı bırbırlerıne gıdıııp gelıyola gez toz eğlen felsefesi <.999 umarım bızde ole arkadaşlıklar kurabılırız...

merhaba tatlım geçmiş olsun.. ben yıldırım da oturuyorum..
benimde burdan kazandığım çok güzel giden arkadaşlıklarım var..
hatta arkadaşımın biri çorlu da şuanda tayinleri çıktı ayrılmak zorunda kaldık:43:
biri de antalyalı :))
ama biz kız kardeş gibi olduk onlarla.
inş seninle de tanışmak nasip olur :))

Son düzenleme:
merhaba tatlım geçmiş olsun.. ben yıldırım da oturuyorum..
benimde burdan kazandığım çok güzel giden arkadaşlıklarım var..
hatta arkadaşımın biri çorlu da şuanda tayinleri çıktı ayrılmak zorunda kaldık:43:
biri de antalyalı :))
ama biz kız kardeş gibi olduk onlarla.
inş seninle de tanışmak nasip olur :))

ayçacım sanırım çorluda kı arkadasın Şennur ablam benım esımın kardeşi olur kendısı :)))

Hahaha ya tesadüfün bu kadarı .aycacım ben gittim ama yerimegelinimizi bıraktım :)
benden kurtuluş yok anlıyacagın:) telden yazıyorum pc bozuk yapılsın bende katılırım sohbetinize.bu arada ecwcim bula bula benim arkadaşı bulmuşsun,görümceden şikayette edemicen kız :)))

Merhaba hanimlar :3:

Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)

Hahaha ya tesadüfün bu kadarı .aycacım ben gittim ama yerimegelinimizi bıraktım :)
benden kurtuluş yok anlıyacagın:) telden yazıyorum pc bozuk yapılsın bende katılırım sohbetinize.bu arada ecwcim bula bula benim arkadaşı bulmuşsun,görümceden şikayette edemicen kız :)))

Ahhh ahh ne çektim bu görümcemden kızlaar bir bilseniz anlatsam roman olur....Kız keşke tüm görumecler senn gibi olsa ....canım ablam kurban oluyum sana beeen...bu arada bu topiğede pek giren yok ;((( canımın içi özleniyorsun haberin olsun ... bayramı iple çekiyorum kuzummmm......:54::54::54::54:

Merhaba hanimlar :3:

Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)
Hoş geldin diyelım o zaman sexiest umarım senınlede güsel arkadaslıklar kurarız...hoş ben buraya yabancıyım kımseyı tanımıyorum...bu arada sen nerdensın bursA DA CNM....:44::44::44::44:

:46:
ataevler tarafında yaşıyorum ailemle birlikte, çakirge tarafında çalışıyorum. sizler ne taraftansınız? çalışıyor musunuz?

Uzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.

Back