- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Sen nezamandir istiyordun daha once hic olmusmuydu gebelik, bide kistlerin iki yumurtadamiydi bi ozet geciver :))Bende hala inanamiyorum☺aynen nasipte varsa oluyomus cnm ins sağlıkla artar degeri.. Darısı basiniza ins en güzel zamanda..
1 sene olmuştu cnm. Solda 4 5 cm civarıydi bide rahmim hafif t seklindeydi. Ameliyat olucak tim kısmet hamileymiş imSen nezamandir istiyordun daha once hic olmusmuydu gebelik, bide kistlerin iki yumurtadamiydi bi ozet geciver :))
Kızlar merhaba bursada kadın tüp bebek uzmanı önerebilir misiniz acaba? Bir de pembe mavi Nevin Hanım iyi midir giden var mı?
Cevapladigin için çok tesekkurler inşallah jimerde olumlu sonuç alırsın. Peki orada kime gidiyorsun benim ilk denemem olacak ve hiçbir fikrim yok doktorlar hakkında çok soru sorduysam kusura bakma kafam karışık ve kadın doktor bulmam gerekiyorMerhaba canım geçen sene mayıs ayında pembe mavide bir negatif denemem var. Bende Nevin hanıma başladım ama kendisi yoğun olduğundan beni Lale hanıma yönlendirdi. Herşey çok yolunda 5. gün embriyosu kesin tutar gözüyle baktılar hep ama negatif oldu. Tabi belki senin pozitif olur olumsuz yönlendirmek istemem. Hemşireler falan çok iyi ama negatif olunca kimse doğru düzgün bi açıklama yapmadı. Nevin Hanımı özellikle tercih etmiştim ama kendisi beni başkasına yönlendirince açıkcası moral olarak kötü başladım tedavime. Şuan jimerde tedavi görüyorum 2. ye umarım bu sefer olumlu olur. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Cevapladigin için çok tesekkurler inşallah jimerde olumlu sonuç alırsın. Peki orada kime gidiyorsun benim ilk denemem olacak ve hiçbir fikrim yok doktorlar hakkında çok soru sorduysam kusura bakma kafam karışık ve kadın doktor bulmam gerekiyor
Anladım tekrar sağol canımAmin inşallah canım. Ne demek istediğini sorabilirsin. Jimerde Suat Hazere gidiyorum. Açıkcası pembe maviyi bende kadın doktor istediğim için tercih etmiştim. Ama olumsuz olunca merkez değiştirmek istedim ve Bursada kadın tüp bebek doktoru bulamadım. Suat Beyde arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı o yüzden tercih ettim. Umarım içine sinen bir doktor bulabilirsin.
Hadi gözün aydin cnm. Kaca dusmuskızlaaaar fsh normale dönmüş erken menopoz değilmişim çok şükür :)))
11, 30 du en sonHadi gözün aydin cnm. Kaca dusmus
Canım maşallah çok sevindim.. kendiliğinden mi hamile kaldın tüp bebek mi?1 sene olmuştu cnm. Solda 4 5 cm civarıydi bide rahmim hafif t seklindeydi. Ameliyat olucak tim kısmet hamileymiş imclife macun kullandim 3 ay sonraki ay soğan kürü yaptim oldu çok şükür darısı basiniza ins
Kendiliğinden cnm ama clife sogan kuru impryl falan kullandım. Cok sukur oldu.. Değerlerimi takip ediyorum simdiCanım maşallah çok sevindim.. kendiliğinden mi hamile kaldın tüp bebek mi?
Ilaclara basladim kizlar dua edin
Çok teşşekür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Benim doktorum Şahin bey. Sende durum neydiBol bol yumurtaların olsun inşallah canım. Bebişinde gelsin bu tedaviyle umarım.Hangi doktora gidiyorsun yazıdıysanda ben kaçırmış olabilirim ☺
Çok teşşekür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Benim doktorum Şahin bey. Sende durum neydi
hangi ilaçları kullandın dozajları kaçtı canım, ek vitamin v.s verdi mi.Benim doktorumda Jimerde Suat bey. Bugün histereskopi+opu oldum 8 tane yumurtam toplandı. Bi daha ay transferim olucak kısmetse. Erkek infertilitesi bizim.
hangi ilaçları kullandın dozajları kaçtı canım, ek vitamin v.s verdi mi.
vitaminlerin demirin eksikmiydi yoksa önlem amaçlı mı kullandırdı. Bende dün akçam gonal f 225 merional 150 başladım, umarım çok yan etki yapmaz ve benimde 11 tane çıkar ki hç sanmıyorum çünkü amh düşük.. kötü düşünmeyelim sayıları düşöeyecek inşallah bebişlerin karnında geliverecek :))Tedaviye başlamadan önceki ay demir hapı, dvitamini ve b12 kullandım canım. İğnelerde merional 150 ve Gonal f 150 vuruldum. Dün 11 tane toplandı yumurtam 8 tanesi olgunmuş şimdi aradılar 6 tanesi döllenmiş. Umarım dahada düşmez sayısı
vitaminlerin demirin eksikmiydi yoksa önlem amaçlı mı kullandırdı. Bende dün akçam gonal f 225 merional 150 başladım, umarım çok yan etki yapmaz ve benimde 11 tane çıkar ki hç sanmıyorum çünkü amh düşük.. kötü düşünmeyelim sayıları düşöeyecek inşallah bebişlerin karnında geliverecek :))
opu zor mu peki ? bide dondurulmuş transfer mi iyi yoksa o ay mı acaba, senin doktorun ne dedi bu konudaDemirim vitaminlerim düşüktü ondan kullandım canım. İğneler yan etki yapmaz sanmıyorum sadece yumurtalar büyüdükçe oturup kalkarken bile baskı oluyordu bende. İnşallah seninde sağlıklı olur yumurtaların. Sayıya çok takılıyoruz biz kadınlar aslında ☺ Bi tanesi tutunup sağlıkla doğsa dünyalar bizim olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?