Pıhtılaşma sanırım sebep olabiliyo. Onun icin ilac kullanıyor musun? Nasip olmadıktan sonra olmuyo orasi ayri tabi..Pıhtılaşma varmış ama bu mu sebep tam bilinmiyor. Bir de t rahim gibiydi düzeltildi. Başka bir araştırma da yapılmadı. 1000 de 1ihtimal sizi bulmuş demişti İsmail bey .
Yok canım gebe kalınca kan sulandırıcı işte. Aynen öyle ya nasip..Pıhtılaşma sanırım sebep olabiliyo. Onun icin ilac kullanıyor musun? Nasip olmadıktan sonra olmuyo orasi ayri tabi..
Kızlar merhaba bir ay kdar önce konuşmaları okuyup suat hazere gitmeye karar vermiştim, giden var mı şuan jimer suat beye
Yaa hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelik ve evlat elde edersiniz, bana Tahlil verdi canım onları yaptıracağım sana da vermiştir heralde ilk gittiğinde.Merhaba ben suat beyle tüp bebek tedavisine başladım bu ay. İğnelerimin 8. günümdeyim. Sen başladın mı peki tedaviye.
Yaa hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelik ve evlat elde edersiniz, bana Tahlil verdi canım onları yaptıracağım sana da vermiştir heralde ilk gittiğinde.
Kaç senedir istiyorsun
Yaa ne güzel hikayeni bilmiyorum ama çooook sevindim sağlıkla devam etsinKızlar mucizem geldi galibabatım geçti test yaptım 2.çizgi silik cikti ilk 5 dk içinde. Kana gittik 124 cikti cok sukur hala inanamıyorum sağlıkla ilerler inş sogan kuru yapmıştım impryl kullanıyordum sanırım fayda etti ondan önceki 3 ay da clife macun kullanmıştım
Benim de 2 sene oldu canım benim rahmimde perde var, suat beyde ameliyat olmak istiyorum onu aldırmak için bakalım tahlilleri yapıp gideceğim, hemen tüp bebek yapmam biraz denersiniz dediAmin canım inşallah umarım hepimiz tez zamanda evlat sahibi oluruz. Evet bende yaptırdım tahlilleri şehir hastanesine gittim orada durumu anlatıp yaptırdım pandemi döneminden önce. 3 senedir istiyorum geçen sene pembe mavide bir negatif tüp bebek denemem var. Sen ne kadardır istiyorsun daha önce tedavi gördün mü.
Zordu cnm çikolata kistim vardi rahmim t seklindeydi.. Saglikla artar ins değerim suan tek temennim bu.. Ins sizde kavuşmuşsunuz sağlıklaYaa ne güzel hikayeni bilmiyorum ama çooook sevindim sağlıkla devam etsin
Benim de 2 sene oldu canım benim rahmimde perde var, suat beyde ameliyat olmak istiyorum onu aldırmak için bakalım tahlilleri yapıp gideceğim, hemen tüp bebek yapmam biraz denersiniz dedi
Tedavisiz mi oldu peki, bir de ameliyat oldun mu T rahimdenZordu cnm çikolata kistim vardi rahmim t seklindeydi.. Saglikla artar ins değerim suan tek temennim bu.. Ins sizde kavuşmuşsunuz sağlıkla
Amin canım inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsınBaşka bir sorun yoksa ameliyat sonrası olur zaten canım inşallah. Bizim sorun eşimde bütün değerleri çok düşük. Bende bir problem bulamadılar. İlk tüp bebek denemem sperm kalitesinden negatif oldu dedi hastane. Suat beye çok güveniyorum umarım pozitifi görebilirim bu sefer. Rabbim evlatla sınamasın kimseyi
ayyyyy inanmorummm gözün aydın :)) tamda ameliyat olacakken bak sen Allah'ın işine. Demekki kistle oluyormuş olacağı varsaKızlar mucizem geldi galibabatım geçti test yaptım 2.çizgi silik cikti ilk 5 dk içinde. Kana gittik 124 cikti cok sukur hala inanamıyorum sağlıkla ilerler inş sogan kuru yapmıştım impryl kullanıyordum sanırım fayda etti ondan önceki 3 ay da clife macun kullanmıştım
Amin canım inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsınNasıl yapacaksınız rahim dinlendirme yapıyor mu Suat bey?
Hayırlı olsunn canım gözün aydın mucize gerçekten ameliyat düşünürken kısmet işte sağlıkla kucağına alman dileğiyleKızlar mucizem geldi galibabatım geçti test yaptım 2.çizgi silik cikti ilk 5 dk içinde. Kana gittik 124 cikti cok sukur hala inanamıyorum sağlıkla ilerler inş sogan kuru yapmıştım impryl kullanıyordum sanırım fayda etti ondan önceki 3 ay da clife macun kullanmıştım
İmpryl kullandım cnm soğan kürü yaptim ondan onceki 3 ay da clife macun kullandim. Ameliyat olucak tim bu ay cok sukur gerek kalmadıTedavisiz mi oldu peki, bir de ameliyat oldun mu T rahimden ☺
Bende hala inanamiyorumayyyyy inanmorummm gözün aydın :)) tamda ameliyat olacakken bak sen Allah'ın işine. Demekki kistle oluyormuş olacağı varsa
Aynen öyle valla mucizemHayırlı olsunn canım gözün aydın mucize gerçekten ameliyat düşünürken kısmet işte sağlıkla kucağına alman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?