- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
canm adet oldum ben ve aşırı kanamam var, sen neler yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm adet oldum ben ve aşırı kanamam var, sen neler yapıyorsun
Biraz riskli gidiyo cnm ama cok sukur nasip etti Rabbim darisiben güzeliyle sizin başınıza. Kalp atisini da duyduk cok şükür. İkinci tedaviye başlıcak misincanm adet oldum ben ve aşırı kanamam var, sen neler yapıyorsun
henüz karar veremedim..... ne riski varmış ne diyor doktorunBiraz riskli gidiyo cnm ama cok sukur nasip etti Rabbim darisiben güzeliyle sizin başınıza. Kalp atisini da duyduk cok şükür. İkinci tedaviye başlıcak misin
Kan pihtilasmasi var cnm onun icin igne ilac kullanıyorum bide kesem biraz az büyüdü ilac serum falan aldım e bide rahmim hafif t seklinde oyle biraz sıkıntılı.. Aral hocaya devam ediyorum bu arada cok memnunumhenüz karar veremedim..... ne riski varmış ne diyor doktorun
nasıl anlaşıldı pıhtılaşmaKan pihtilasmasi var cnm onun icin igne ilac kullanıyorum bide kesem biraz az büyüdü ilac serum falan aldım e bide rahmim hafif t seklinde oyle biraz sıkıntılı.. Aral hocaya devam ediyorum bu arada cok memnunum
Muayene ettiginde anladı zaten tüp bebek yapıcaktik ya ondan once söyledinasıl anlaşıldı pıhtılaşma
Bence tüp den once tedavi görebilirsin cnm. Aral hocayı tavsiye ederim tüp bebek icin gittim takviye edici gida verdi ve hamile kaldim cok şükürMerhaba arkadaşlar, bütün konuyu baştan sona okudum, ben de kendi durumumdan bahsedeyim. İlk evlendigimde normal yolla hamile kaldım sonra ikinciyi istedik 1 2 sene denedik oldu ama dış gebelikle sonuçlandı ve malesef tupumun biri alındı, ameliyat olalı 1 yıla yakın oldu şimdi acaba tüp bebek mi yaptirsam diyorum ancak süreç beni korkutuyor. Topicte Aral ve Suat beyden bahsedilmiş hep, sanırım ikisi arasında tercih yapacağım. Bu arada fazla kilom var
Adetının 2 ve 21 gunlerınde muayene edıyorlar eger herseyın normal ise 21. Günden sonra ilaçlara baslıyorlar o süreçte yaklaşık 2 hafta sürüyor yumurtaların istenen büyüklüğe ulaştığında topluyorlar embrıyo gelişimi için bizde 6 gün takip etmişlerdi ama bazen 3. Gün embriyosuda olabiliyor hasta ve embriyoya göre değişiyor ama yumurta toplamadan bır hafta sonrasında transfer yapılıyor adetin gelmeden bütün süreç bitmiş oluyor ama tabi tedavi sırasında degerlerın cok yukselırse dondurulup degerlerın normale döndüğünde transfer aşamasına gelinebilirdeMerhaba kızlar ben bu ay ilk aşılamami oldum ama sonuç negatif rahim ağzı darlığı nedeniyle doğal yolla hamile kalamıyorum aşılamanın düsük ihtimal oldugunu biliyordum ama yinede denemek istedim .. simdi tüp bebeğe karar verdik şu ana kadar araştirmalarım da eurofertil gerçek aydın dusunuyorum gerçek beyin hastası olan varmı ve tüp bebek sureci kaç ay sürüyor kızlar yani agustosta başlasam transfer ne zaman oluyor ?
kızlar ben bahçecininbursada da merkezi açıldı diye duydum
Birşey yaptığım yok canım bu ay başlamadım tedaviye. Sende durumlar nasıl..kızlar nler yapıyorsunuz.. Huysuzd senin nasıl gidiyor canm
benimde birşey yaptığım yok :)Birşey yaptığım yok canım bu ay başlamadım tedaviye. Sende durumlar nasıl..
benimde birşey yaptığım yok :)
Amin canım....sen gitmiştin pembe maviye, ne oldu devam etmedin miHakkımızda hayırlısı kuzum ya..
Amin canım....sen gitmiştin pembe maviye, ne oldu devam etmedin mi
nereye açılmış oBursa'daki bahceciyle Görüştünuz mu kızlar nasıl acaba