• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma varmış ama bu mu sebep tam bilinmiyor. Bir de t rahim gibiydi düzeltildi. Başka bir araştırma da yapılmadı. 1000 de 1ihtimal sizi bulmuş demişti İsmail bey .
Pıhtılaşma sanırım sebep olabiliyo. Onun icin ilac kullanıyor musun? Nasip olmadıktan sonra olmuyo orasi ayri tabi..

Huysuzd Huysuzd cnm bi kac yerde gördüm pihtilasma icin gebe kalmadan aspirin kullanan varmis bi sorsana doktora

Merhaba ben suat beyle tüp bebek tedavisine başladım bu ay. İğnelerimin 8. günümdeyim. Sen başladın mı peki tedaviye.
Yaa hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelik ve evlat elde edersiniz, bana Tahlil verdi canım onları yaptıracağım sana da vermiştir heralde ilk gittiğinde.
Kaç senedir istiyorsun

Yaa hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelik ve evlat elde edersiniz, bana Tahlil verdi canım onları yaptıracağım sana da vermiştir heralde ilk gittiğinde.
Kaç senedir istiyorsun

Amin canım inşallah umarım hepimiz tez zamanda evlat sahibi oluruz. Evet bende yaptırdım tahlilleri şehir hastanesine gittim orada durumu anlatıp yaptırdım pandemi döneminden önce. 3 senedir istiyorum geçen sene pembe mavide bir negatif tüp bebek denemem var. Sen ne kadardır istiyorsun daha önce tedavi gördün mü.

Kızlar mucizem geldi galiba 😍batım geçti test yaptım 2.çizgi silik cikti ilk 5 dk içinde. Kana gittik 124 cikti cok sukur hala inanamıyorum sağlıkla ilerler inş 😍 sogan kuru yapmıştım impryl kullanıyordum sanırım fayda etti ondan önceki 3 ay da clife macun kullanmıştım

Kızlar mucizem geldi galiba 😍batım geçti test yaptım 2.çizgi silik cikti ilk 5 dk içinde. Kana gittik 124 cikti cok sukur hala inanamıyorum sağlıkla ilerler inş 😍 sogan kuru yapmıştım impryl kullanıyordum sanırım fayda etti ondan önceki 3 ay da clife macun kullanmıştım
Yaa ne güzel hikayeni bilmiyorum ama çooook sevindim sağlıkla devam etsin 😍

Amin canım inşallah umarım hepimiz tez zamanda evlat sahibi oluruz. Evet bende yaptırdım tahlilleri şehir hastanesine gittim orada durumu anlatıp yaptırdım pandemi döneminden önce. 3 senedir istiyorum geçen sene pembe mavide bir negatif tüp bebek denemem var. Sen ne kadardır istiyorsun daha önce tedavi gördün mü.
Benim de 2 sene oldu canım benim rahmimde perde var, suat beyde ameliyat olmak istiyorum onu aldırmak için bakalım tahlilleri yapıp gideceğim, hemen tüp bebek yapmam biraz denersiniz dedi

Benim de 2 sene oldu canım benim rahmimde perde var, suat beyde ameliyat olmak istiyorum onu aldırmak için bakalım tahlilleri yapıp gideceğim, hemen tüp bebek yapmam biraz denersiniz dedi

Başka bir sorun yoksa ameliyat sonrası olur zaten canım inşallah. Bizim sorun eşimde bütün değerleri çok düşük. Bende bir problem bulamadılar. İlk tüp bebek denemem sperm kalitesinden negatif oldu dedi hastane. Suat beye çok güveniyorum umarım pozitifi görebilirim bu sefer. Rabbim evlatla sınamasın kimseyi🙏🏻

Başka bir sorun yoksa ameliyat sonrası olur zaten canım inşallah. Bizim sorun eşimde bütün değerleri çok düşük. Bende bir problem bulamadılar. İlk tüp bebek denemem sperm kalitesinden negatif oldu dedi hastane. Suat beye çok güveniyorum umarım pozitifi görebilirim bu sefer. Rabbim evlatla sınamasın kimseyi🙏🏻
Amin canım inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın 🙏🏻 Nasıl yapacaksınız rahim dinlendirme yapıyor mu Suat bey?

ayyyyy inanmorummm gözün aydın :)) tamda ameliyat olacakken bak sen Allah'ın işine. Demekki kistle oluyormuş olacağı varsa

Amin canım inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın 🙏🏻 Nasıl yapacaksınız rahim dinlendirme yapıyor mu Suat bey?

Bugün kontrolüm vardı. İğnelere devam ediyorum. Pazartesi karar vericek histereskopi için büyük ihtimal opu ile beraber histereskopi yapıp transferi bi sonraki ay yapıcak. Peki istemiyordum histereskopi ama aklımda soru işaretide kalsın istemiyorum.

Hayırlı olsunn canım gözün aydın mucize gerçekten ameliyat düşünürken kısmet işte sağlıkla kucağına alman dileğiyle🙏💜

Kızlar merhaba bursada kadın tüp bebek uzmanı önerebilir misiniz acaba? Bir de pembe mavi Nevin Hanım iyi midir giden var mı?

Tedavisiz mi oldu peki, bir de ameliyat oldun mu T rahimden ☺
İmpryl kullandım cnm soğan kürü yaptim ondan onceki 3 ay da clife macun kullandim. Ameliyat olucak tim bu ay cok sukur gerek kalmadı 😍

ayyyyy inanmorummm gözün aydın :)) tamda ameliyat olacakken bak sen Allah'ın işine. Demekki kistle oluyormuş olacağı varsa
Bende hala inanamiyorum☺️aynen nasipte varsa oluyomus cnm ins sağlıkla artar degeri.. Darısı basiniza ins en güzel zamanda..

Hayırlı olsunn canım gözün aydın mucize gerçekten ameliyat düşünürken kısmet işte sağlıkla kucağına alman dileğiyle🙏💜
Aynen öyle valla mucizem 😍amin ins sağlıkla artar değerim. Darısı basiniza ins 😍

Back