Yaa hayırlı olsun inşallah mükemmel kalitede yumurtalar olurIlaclara basladim kizlar dua edin
Benim de demirim düşük çıktı canım demir ilacı başladım b12 kaç çıkmıştı senin hatırlıyor musunDemirim vitaminlerim düşüktü ondan kullandım canım. İğneler yan etki yapmaz sanmıyorum sadece yumurtalar büyüdükçe oturup kalkarken bile baskı oluyordu bende. İnşallah seninde sağlıklı olur yumurtaların. Sayıya çok takılıyoruz biz kadınlar aslında ☺ Bi tanesi tutunup sağlıkla doğsa dünyalar bizim olucak
kaç çıkıyor demirin, aslında önemli olan ferritin deposu o kaç acaba, b12 de 500-800 arası idealiBenim de demirim düşük çıktı canım demir ilacı başladım b12 kaç çıkmıştı senin hatırlıyor musun
Bir de tüp bebek fiyatı ne kadar jimerde
opu zor mu peki ? bide dondurulmuş transfer mi iyi yoksa o ay mı acaba, senin doktorun ne dedi bu konuda
Benim de demirim düşük çıktı canım demir ilacı başladım b12 kaç çıkmıştı senin hatırlıyor musun
Bir de tüp bebek fiyatı ne kadar jimerde
Zaten benn anesteziden korkuyorumOpu hiç zor değil canım. Zaten anestezi aldığın için anlamıyosun sonrada hafif bir adet ağrısı oluyor 1-2 gün. Doktorum dondurulmuş transfer önerdi tabi başarı oranı artar mı bilmiyorum. Ben histereskopide olduğum için mecburen dondurulmuş transfer yaptırıcam.
Zaten benn anesteziden korkuyorum
Hahahah bende uyanamazsam korkusundan anestezi almadim rahim filmi cekilirken, ama bundan kacisim yok.Hayatımda ilk aneztezi deneyimini rahim filminde yaşadım. Bütün gece uyuyamamıştım ya anesteziden uyanamazsam diyeBaktım ki hiç korkulacak bişey yokmuş onun üstüne 2 kere daha aldım opularda. Hatta dün opuya giderken eşimede dedim ben yakında anestezi bağımlısı olucam sanırım diye Sakin ol anlamıcaksın bile uyuduğunu bi bakmışsın uyanmışsın bitmiş herşey.
Hahahah bende uyanamazsam korkusundan anestezi almadim rahim filmi cekilirken, ama bundan kacisim yok.
Canım benim b12 273 ferritin 378 o zaman b12 takviyesi lazım, sana doktor mu önerdiB12 374, Ferritin 6.91 çıkmış baktım şimdi. Tüp bebek 10.000 tl + ilaçlar, benim embriyo dondurma ve histereskopide olduğundan toplam 20.000 tl buldu.
Canım benim b12 273 ferritin 378 o zaman b12 takviyesi lazım, sana doktor mu önerdi
Benim de histereskopi olacak önce artık gözden çıkaracağız bu parayı napalım
Allah hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah canımEvet canım doktor önerdi bana b12yi. İnsan gözden çıkarıyor parayı sonu güzel olsun yeter ki. Geçen çarşamba oldum bende opu ve histereskopiyi beklemedeyim şimdilik.
Allah hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah canım
bir de sana şunu sorayım bugün DHEASO4 değeri var ya ona baktırmak için hastaneye gittim, kız kaç dakika olcak değer falan dedi, o yüzden yaptıramadım sana böyle bir şey sormuşlar mıydı
Ay ben özelde yaptırmak zorunda kaldım bazılarını 600 lira tuttu 5 tahlilAmin canım hepimiz kavuşuruz inşallahBen Suat Beyin istediği bütün kan tahlillerini şehir hastanesinde yaptırdım hiç öyle bişey sormadılar. Reyhan hemşirenin numarası varsa ona sor istersen. Eğer yoksa özelden yazayım yarın ararsın.
Merhaba ne ameliyatı olacaktınızHer biri başka bişey söylemiş :) insanıın kafası karışıyor.. Rahim bozukluğundan benim iki arkadaşımı ameliyat etti o, sonrasında hamile kaldılar ama biri yine düşük yaptı, zaten onlar gebe kalıyordu düşük oluyordu. Muayene olsaydın keşke soranusta bana böyle dediler deseydin. Bana kesin ameliyat demişti ben kaçtım :)
çikolata kistiMerhaba ne ameliyatı olacaktınız
Anladım çok geçmiş olsun. Tüplerle ilgili sandımçikolata kisti
Cnm transfer oldun muAmin canlarim insallah. İgnelerimde bugun bitti artik hastalanip transfer olmayi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?