• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirim vitaminlerim düşüktü ondan kullandım canım. İğneler yan etki yapmaz sanmıyorum sadece yumurtalar büyüdükçe oturup kalkarken bile baskı oluyordu bende. İnşallah seninde sağlıklı olur yumurtaların. Sayıya çok takılıyoruz biz kadınlar aslında ☺ Bi tanesi tutunup sağlıkla doğsa dünyalar bizim olucak 🌸
Benim de demirim düşük çıktı canım demir ilacı başladım b12 kaç çıkmıştı senin hatırlıyor musun
Bir de tüp bebek fiyatı ne kadar jimerde

Benim de demirim düşük çıktı canım demir ilacı başladım b12 kaç çıkmıştı senin hatırlıyor musun
kaç çıkıyor demirin, aslında önemli olan ferritin deposu o kaç acaba, b12 de 500-800 arası ideali

opu zor mu peki ? bide dondurulmuş transfer mi iyi yoksa o ay mı acaba, senin doktorun ne dedi bu konuda

Opu hiç zor değil canım. Zaten anestezi aldığın için anlamıyosun sonrada hafif bir adet ağrısı oluyor 1-2 gün. Doktorum dondurulmuş transfer önerdi tabi başarı oranı artar mı bilmiyorum. Ben histereskopide olduğum için mecburen dondurulmuş transfer yaptırıcam.

B12 374, Ferritin 6.91 çıkmış baktım şimdi. Tüp bebek 10.000 tl + ilaçlar, benim embriyo dondurma ve histereskopide olduğundan toplam 20.000 tl buldu.

Opu hiç zor değil canım. Zaten anestezi aldığın için anlamıyosun sonrada hafif bir adet ağrısı oluyor 1-2 gün. Doktorum dondurulmuş transfer önerdi tabi başarı oranı artar mı bilmiyorum. Ben histereskopide olduğum için mecburen dondurulmuş transfer yaptırıcam.
Zaten benn anesteziden korkuyorum 🤦‍♀️😁

Zaten benn anesteziden korkuyorum 🤦‍♀️😁

Hayatımda ilk aneztezi deneyimini rahim filminde yaşadım. Bütün gece uyuyamamıştım ya anesteziden uyanamazsam diye 😂 Baktım ki hiç korkulacak bişey yokmuş onun üstüne 2 kere daha aldım opularda. Hatta dün opuya giderken eşimede dedim ben yakında anestezi bağımlısı olucam sanırım diye 😬 Sakin ol anlamıcaksın bile uyuduğunu bi bakmışsın uyanmışsın bitmiş herşey.

Hayatımda ilk aneztezi deneyimini rahim filminde yaşadım. Bütün gece uyuyamamıştım ya anesteziden uyanamazsam diye 😂 Baktım ki hiç korkulacak bişey yokmuş onun üstüne 2 kere daha aldım opularda. Hatta dün opuya giderken eşimede dedim ben yakında anestezi bağımlısı olucam sanırım diye 😬 Sakin ol anlamıcaksın bile uyuduğunu bi bakmışsın uyanmışsın bitmiş herşey.
Hahahah bende uyanamazsam korkusundan anestezi almadim rahim filmi cekilirken, ama bundan kacisim yok.

Hahahah bende uyanamazsam korkusundan anestezi almadim rahim filmi cekilirken, ama bundan kacisim yok.

Vallahi insan herşeye alışıyormuş bu süreçte neler öğrendik. Evlendiğimde yumurtlama döneminin ne olduğunu bile bilmiyordum. Hatta ilk öğrendiğimde eşime anlattım inanmamıştı bana tavuk musun sen saçmalama demişti 😂 Şimdi kendisi soruyor kaç yumurta oldu kaç mm diye. Düşünüyorumda bazen bunları öğrenmeden hamile kalabilmek ne büyük şans.

B12 374, Ferritin 6.91 çıkmış baktım şimdi. Tüp bebek 10.000 tl + ilaçlar, benim embriyo dondurma ve histereskopide olduğundan toplam 20.000 tl buldu.
Canım benim b12 273 ferritin 378 o zaman b12 takviyesi lazım, sana doktor mu önerdi
Benim de histereskopi olacak önce artık gözden çıkaracağız bu parayı napalım

Canım benim b12 273 ferritin 378 o zaman b12 takviyesi lazım, sana doktor mu önerdi
Benim de histereskopi olacak önce artık gözden çıkaracağız bu parayı napalım

Evet canım doktor önerdi bana b12yi. İnsan gözden çıkarıyor parayı sonu güzel olsun yeter ki. Geçen çarşamba oldum bende opu ve histereskopiyi beklemedeyim şimdilik.

Evet canım doktor önerdi bana b12yi. İnsan gözden çıkarıyor parayı sonu güzel olsun yeter ki. Geçen çarşamba oldum bende opu ve histereskopiyi beklemedeyim şimdilik.
Allah hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah canım 🙏🏻
bir de sana şunu sorayım bugün DHEASO4 değeri var ya ona baktırmak için hastaneye gittim, kız kaç dakika olcak değer falan dedi, o yüzden yaptıramadım sana böyle bir şey sormuşlar mıydı 🤔

Allah hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah canım 🙏🏻
bir de sana şunu sorayım bugün DHEASO4 değeri var ya ona baktırmak için hastaneye gittim, kız kaç dakika olcak değer falan dedi, o yüzden yaptıramadım sana böyle bir şey sormuşlar mıydı 🤔

Amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah 🙏🏻 Ben Suat Beyin istediği bütün kan tahlillerini şehir hastanesinde yaptırdım hiç öyle bişey sormadılar. Reyhan hemşirenin numarası varsa ona sor istersen. Eğer yoksa özelden yazayım yarın ararsın.

Amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah 🙏🏻 Ben Suat Beyin istediği bütün kan tahlillerini şehir hastanesinde yaptırdım hiç öyle bişey sormadılar. Reyhan hemşirenin numarası varsa ona sor istersen. Eğer yoksa özelden yazayım yarın ararsın.
Ay ben özelde yaptırmak zorunda kaldım bazılarını 600 lira tuttu 5 tahlil 🙄
Çok iyi olur canım yok bende numarası, ön görüşme yaptığımız için vermediler sanırım

Her biri başka bişey söylemiş :) insanıın kafası karışıyor.. Rahim bozukluğundan benim iki arkadaşımı ameliyat etti o, sonrasında hamile kaldılar ama biri yine düşük yaptı, zaten onlar gebe kalıyordu düşük oluyordu. Muayene olsaydın keşke soranusta bana böyle dediler deseydin. Bana kesin ameliyat demişti ben kaçtım :)
Merhaba ne ameliyatı olacaktınız

Back