hayırlı olsun, sendeki sorun neydi?
Benim fsh sınırdaydı yumurta sayım azdı. Benim normal yolla da gebelik oluşurdu ama oluşmadı 1 sene hep stres yaptım aaaaa dedim seninle mi uğraşacağım yaparım tüp bebeği dedim ilk deneme de oldu çok şükür.

Kac cikiyordu fsh, benimde 26 falandi bakalim bu ay ne oldu. Ne gibi tedavi uyguladilar fsh icin, kac yumurtan oldu

Kac cikiyordu fsh, benimde 26 falandi bakalim bu ay ne oldu. Ne gibi tedavi uyguladilar fsh icin, kac yumurtan oldu
Benim fsh 12 . 3 yumurta oluştu 3 de döllendi . 1 tanesi AA kalitedeydi diğerleri bir düşüşüydü en kalite olanı transfer ettiler ve oldu . Hiç bir zaman moralimi bozmadan dedim 1 yumurta da yeter önemli değil. Transfer esnasında güle oynaya transfer yaptık . Ve oldu :) herkese uygulanan yöntemler farklı bana ilk ay Doğum kontrol hapı verdi sonraki ay yumurtaları topladık ve hemen transferini yaptık.

Arkadaslar acaba anlatabılırmısınız uzaktan gelen bırı ıcın sorularım sunlar;
1) ilk görüşmede neye bakılıyor ücretlımı ucreetsız mı oluyor ılk gorusme
2 ) uzaktan gidecegımız ıcın yanımızda oncekı aylarda yapılan testlerı (3-4 ay önceki testler gibi) goturmemız yeterlımı? yoksa testlerı yenılemek mı gerek
3 ) kac sefer gıtmek gerekıyor

Uzaktan gelecekseniz benim tavsiyem şu olur elinizdeki bütün testleri bir dosya yapın. Aynı güne alabildiğiniz kadar merkezden ön görüşme randevusu alıp görüşün. Ben mesela acıbadem ve eurofertille aynı gün görüşmüştüm zaten en fazla yarım saat sürüyor.
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor kimisi güncel testler istiyor kimisi ekstra testler istiyor kimisi muayene bile ediyor. Ön görüşmelerden sonra kafanıza yatan yer ne istiyorsa onları yaptırırsınız.

Tesekkurederım pekı kac kere gıdıp gelmek gerekıyor yumurta toplama transfer ıslemler bıtene kadar kac kere gıdıp gelmek gerekıyor acaba bılgınız varmı

Tesekkurederım pekı kac kere gıdıp gelmek gerekıyor yumurta toplama transfer ıslemler bıtene kadar kac kere gıdıp gelmek gerekıyor acaba bılgınız varmı

Ben henüz yaptırmadım o konuda net bir bilgim yok açıkçası, Diğer konulara bi göz gezdirebilirsiniz fikir olması açısından her yerde aynıdır çünkü.

Bide sıkıntı ne oda önemli. Benim çikolata kistim var hiç bi doktor kesin bişey söylemedi muayene etmemiz lazım dedi hepsi

Kızlar meraba,
Bende bursa jimer aral hocada tüp bebek yaptırıyorum. bastan sonra bütün topiği okudum ve nerdeyse herkes hamile kalmış :)
Aral hoca Art de yapıcak tüpü. yalnız kafama takılan bısey var bu rahim dinlendirme olayı sizce ekstra fayda saglar mı tüp yaptıran arkadaslar nasıl tuttu. bilgi verebilirmisiniz

Selam cnm. Bende aral hocaya gidiyorum önce cikolata kisti ameliyatı sonra tüp bebek Yapıcaz. Jimerde yapmıyor mu artik tüp bebek? Ozele geçti diye mi artde yapıyo

Canim senin problemin neydi, oncesinde tedavi uyguladi mi dr bey sana.

Selam cnm. Bende aral hocaya gidiyorum önce cikolata kisti ameliyatı sonra tüp bebek Yapıcaz. Jimerde yapmıyor mu artik tüp bebek? Ozele geçti diye mi artde yapıyo
Yapiyo canim jimerde de bikac yerle daha calisiyomus tup bebekte ama benimkini art de yapicakmis

Canim senin problemin neydi, oncesinde tedavi uyguladi mi dr bey sana.
Canim bende neler yokki :))
Gecen sene acik miyom ameliyati oldum hamilelik dusunmuyoken oldum allahtan.
sonra esimde sperm ileri hiz dusuklugu cikti.
sonra ben rahim filmi cektirdim iki tupte kapali cikti. Aral hoca direkt tup dedi. Simdi tedavinin 10. Gunundeym bu hafta yumurtalarm toplancak

Nasil gidiyor, hangi ilaclari kullanıyorsun. Dr bey ozel bir vitamin v.s onerdi mi? Umarim ilk denemede tutar

Yapiyo canim jimerde de bikac yerle daha calisiyomus tup bebekte ama benimkini art de yapicakmis
Nasıl peki ortam falan suan sıkıntılı ya durumlar ben bekliyorum 2 aydir geçmesini. Muayeneye mi gidiyosun jimere mi

Nasil gidiyor, hangi ilaclari kullanıyorsun. Dr bey ozel bir vitamin v.s onerdi mi? Umarim ilk denemede tutar
Ozel vitamin onerdi k2 d3 vitamini aliyorum gunde bir damla. Suanda iyi gidiyoruz 11. Gun bugun. Oyle korkulcak bisey yok hergn igne yapiyorum kendime onlarda acitmiyo. Gobekten gonalf , koldan cetrotide vuruluyorum

Nasıl peki ortam falan suan sıkıntılı ya durumlar ben bekliyorum 2 aydir geçmesini. Muayeneye mi gidiyosun jimere mi
Valla canim bende 1 ay beklemistim. Ortalik sakin suanda bir sorun yok. simdi yumurta takibi oldugu icin aksamlar muayeneye yeni ofisine gidiyorum.

Valla canim bende 1 ay beklemistim. Ortalik sakin suanda bir sorun yok. simdi yumurta takibi oldugu icin aksamlar muayeneye yeni ofisine gidiyorum.
Ben yine de endiseliyim ya tamam azaldı vaka ama sonuçta 100 bin vaka var hala..ben ameliyat olcam önce hastanede kalıcam ya ondan bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…