- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Canim ben hastanede calisyorm, yatan hasta herzaman risklidir, bekle biraz dahaBen yine de endiseliyim ya tamam azaldı vaka ama sonuçta 100 bin vaka var hala..ben ameliyat olcam önce hastanede kalıcam ya ondan bekliyorum
Canim daha ofiste hic ucret odemedim iki gunde bir gittigim icin jimerde odemistim 280 tlOfiste ucreti nekadar canm, ben hic soramadim
Bende oyle diyorum cnm ya haziranı beklicemCanim ben hastanede calisyorm, yatan hasta herzaman risklidir, bekle biraz daha
Zaten ücret tüp bebeğin icinde olmuyo muCanim daha ofiste hic ucret odemedim iki gunde bir gittigim icin jimerde odemistim 280 tl
Yok hayir olmuyo. Ekstradan bisuru masraf cikio 15 bini bulucak bizim hatta dondurursak 18 e kdr cikcakZaten ücret tüp bebeğin icinde olmuyo mu
Ama muayene ücreti falan içinde olmasi lazim ya ben detaylı görüsmedim önce ameliyat olcak diye ama baska merkezlere sormuştum içindeydi hepsi. Peki tahlilleri falaj jimer disinda yapılabiliyor mu? Baya pahalı bi hastaneYok hayir olmuyo. Ekstradan bisuru masraf cikio 15 bini bulucak bizim hatta dondurursak 18 e kdr cikcak
Acibadem de oyle canim, paket fiyatin icinde hepsi. Kalp atisini duyana kadarAma muayene ücreti falan içinde olmasi lazim ya ben detaylı görüsmedim önce ameliyat olcak diye ama baska merkezlere sormuştum içindeydi hepsi. Peki tahlilleri falaj jimer disinda yapılabiliyor mu? Baya pahalı bi hastane
Yanlış hatırlamıyorsam pembe mavi ve eurofertil de öyle demişti bana. Oyle olmasi lazım zaten cnmAcibadem de oyle canim, paket fiyatin icinde hepsi. Kalp atisini duyana kadar
Evet tahlilleri devlette yaptir dedi aral bey para odemedim onlaraAma muayene ücreti falan içinde olmasi lazim ya ben detaylı görüsmedim önce ameliyat olcak diye ama baska merkezlere sormuştum içindeydi hepsi. Peki tahlilleri falaj jimer disinda yapılabiliyor mu? Baya pahalı bi hastane
E devlette nasil yaptırdın cnm oraya randevu mu alınıyorEvet tahlilleri devlette yaptir dedi aral bey para odemedim onlara
Yok cnm aral bey dedi mudanya devlette ahmet die bi kadin dogumcu varmis ona git beni aral hoca gonderdi bu testler yapilcakmis dedim direkt yaptilarE devlette nasil yaptırdın cnm oraya randevu mu alınıyor
Yazdim cnm simdi dışarıdan kabul ediyorum dedi gercekten cok pahalı jimer. Bende tamamlayici saglik sigortası yaptirmak istiyorum sordum jimerde geçerli değilmiş. Bu arada sorduğun soruyu baya dağıttım k bakma.. Ama benim duydugum dondurulmuş transfer daha iyi vücut yorgun oluyomuş taze transferde. Bence duruma gore aral hocayla karar verirsiniz. Durum ne peki yumurtalarin ne alemdeYok cnm aral bey dedi mudanya devlette ahmet die bi kadin dogumcu varmis ona git beni aral hoca gonderdi bu testler yapilcakmis dedim direkt yaptilar
Evet canim karar verdik. Yumurtalar cumaYazdim cnm simdi dışarıdan kabul ediyorum dedi gercekten cok pahalı jimer. Bende tamamlayici saglik sigortası yaptirmak istiyorum sordum jimerde geçerli değilmiş. Bu arada sorduğun soruyu baya dağıttım k bakma.. Ama benim duydugum dondurulmuş transfer daha iyi vücut yorgun oluyomuş taze transferde. Bence duruma gore aral hocayla karar verirsiniz. Durum ne peki yumurtalarin ne alemde
Hadi bakalım hayırlısı cnm inş kavuşursun yavruna hayırlısıylaEvet canim karar verdik. Yumurtalar cuma
Toplancak bir ay sonra transfer yapilcak. Kan testi falan yaptik sonu onu gosterdi. Daha iyi olur benim icin de 1 ay dinleniriz
Amin canim hep beraber kavusuruz insallahHadi bakalım hayırlısı cnm inş kavuşursun yavruna hayırlısıyla
Merhaba yazısmalarınızı okudum bende sehır dısından gelıcegım ıcın gelınce hemen test yapılsın bırdaha test ıcın gelmemk ıcın reglın 2 veya 3 gunu mu gelmem gerekıyor yanı o gune randevu alıp mı gelmek gerekıyor acaba aral beye o sekılde olur mu cunkı sanırım basta amh fsh e2 falan bakarlar onun içinde reglın 2 veya 3.gunu yapılıyor o gun randevu alırsak gorusme ıcın test ıcın de bırdaha gel gıt yapmaya gerek kalmaz sanırım yada daha onceden mı gelmek gerekıyor ılac falan mı verıyorlar regle kadar kullanalım dıye cok uzun oldu kusura bakmayınEvet canim karar verdik. Yumurtalar cuma
Toplancak bir ay sonra transfer yapilcak. Kan testi falan yaptik sonu onu gosterdi. Daha iyi olur benim icin de 1 ay dinleniriz
Meraba canim aral bey bana hep dediki, adetin 1. Gunu haberleselim 2. Gunu goruselim.Merhaba yazısmalarınızı okudum bende sehır dısından gelıcegım ıcın gelınce hemen test yapılsın bırdaha test ıcın gelmemk ıcın reglın 2 veya 3 gunu mu gelmem gerekıyor yanı o gune randevu alıp mı gelmek gerekıyor acaba aral beye o sekılde olur mu cunkı sanırım basta amh fsh e2 falan bakarlar onun içinde reglın 2 veya 3.gunu yapılıyor o gun randevu alırsak gorusme ıcın test ıcın de bırdaha gel gıt yapmaya gerek kalmaz sanırım yada daha onceden mı gelmek gerekıyor ılac falan mı verıyorlar regle kadar kullanalım dıye cok uzun oldu kusura bakmayın
Cok tesekkur ederımMeraba canim aral bey bana hep dediki, adetin 1. Gunu haberleselim 2. Gunu goruselim.
Yani hastalandiginiz gun aral beyden hemen randevu alin bir sonraki gune
Kıyamam cnm bende öyleyim her adet oldugumda eşim de bende mahvoluyoruz bende dun oldum adetMerhaba kızlar.. konuyu açalı bir yıl oldu hala yerimde sayıyorum.. Bugün adet oldum. Perşembe günü prmbe maviye randevu aldım görüşme için. Çok ekstrem bişey olmazsa orada da devam ederim herhalde artık bunaldım çünkü..
Tedaviye başlayanların da Allah yardımcısı olsun inşallah pozitif olur.
psikolojim çok bozuk. Etrafımda herkes herkes hamile. Sürekli gebelik haberi almaktan gözümdeki yaş kurumadı bu ramazan ayındaHalbuki vardır bir hayır diyebilmeliyim. Neden böyle oldum bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?