• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet tekrarlıo canım maalesef benımde tekrarladı suan var yıne mıyomlarım dogumda alırız dedi banada. senınde ınsallah amelıyatlık bi durum yoktur
İnş ama zaten hiç istemiyorum ya.o zaman niye boş yere para ve zaman kaybedicrz ki

Merhaba,
Ben sadece Serbülent bey ile görüştüm. Diğer tüp bebek merkezleri ile hiç görüşmedim. Çevremde olumsuz vaka yaşayan insanlar hep onunla çare buldu. Öyle olunca daha gitmeden referans değeri çok büyüktü. Görüşme sırasında biraz moralim bozuldu, ama net bir doktor bence. Oradan çıkınca koşa koşa kendi doktoruma gittim ve bana şunu söyledi "Tecrübe ilmi geçer bunu sakın unutma. Hiç kafanı karıştırma ve devam et". Şimdi Soranus ile başlamaya karar verdik. İnşallah herkes hayırlı sonuçlar alır

Aral hocaya gittim muayene etti kistin yeri yumurta toplamaya da tutunmaya da engel dedi. Adetimin 2.günü gidicem hem histeroskopi hem çikolata kisti ameliyatı yapcak. Ameliyattan sonra baskılama yapıcal Bi süre sonra tüp bebeğe başlıcaz.

Aral hocaya gittim muayene etti kistin yeri yumurta toplamaya da tutunmaya da engel dedi. Adetimin 2.günü gidicem hem histeroskopi hem çikolata kisti ameliyatı yapcak. Ameliyattan sonra baskılama yapıcal Bi süre sonra tüp bebeğe başlıcaz.
banada aynısını demşti işte, yeri engelmiş.. Sanırım Aral bey transferi üniversitede yapıyormuş canım onu bir öğren istersen.

banada aynısını demşti işte, yeri engelmiş.. Sanırım Aral bey transferi üniversitede yapıyormuş canım onu bir öğren istersen.
Başka Bi doktor daha muayene etti beni tüp bebek sürecinde oda aynısını söylemişti. Hadi ya neden acaba sonuçta jimer laboratuvarı var

Şahin bey bana hiç öyle demiyor ama, öööfffff kafası karışıyor insanın, keşke bu süreçte bi baksak hamile kalmışız
Valla bilmiyorum cnm bana istersen olma ameliyat ama sıkıntı yaratır dedi. O kadar emek vercez para vercez bide olumsuz olursa direk kistten diye düşünülür o yüzden bu riski göze alamam. Gittiğim her doktor bana zaten aynısını söyledi muayene etmeden karsr veremeyiz yeri yumurtalıklara zararı önemli dedi. Ki bneim yumurtalığını kaydırmış yan tarafa öyle dedi.. Ah keşke ah mucize olsa keşke.. Senin tedavin ne alemde

Valla bilmiyorum cnm bana istersen olma ameliyat ama sıkıntı yaratır dedi. O kadar emek vercez para vercez bide olumsuz olursa direk kistten diye düşünülür o yüzden bu riski göze alamam. Gittiğim her doktor bana zaten aynısını söyledi muayene etmeden karsr veremeyiz yeri yumurtalıklara zararı önemli dedi. Ki bneim yumurtalığını kaydırmış yan tarafa öyle dedi.. Ah keşke ah mucize olsa keşke.. Senin tedavin ne alemde
Benim fsh degerim 26 ya cikmisti gecen ay, e2 yuksek cikiyordu hep onu dusurduk fsh cikti, bu ay regl olunca tekrar bakacgiz bakalm ne alemde. Senin e2 degerin nasildi birde amh

Benim fsh degerim 26 ya cikmisti gecen ay, e2 yuksek cikiyordu hep onu dusurduk fsh cikti, bu ay regl olunca tekrar bakacgiz bakalm ne alemde. Senin e2 degerin nasildi birde amh
İnş düşer oda hayırlısıyla başlarsınız tedaviye. Amh 1.48 E 2 30 civarında. Sağda 8 9 folikul solda kistinin olduğu tarafta da 3 yumurta gördüm durum iyi dedi. Anladığım kadarıyla transferde tutma oranını arttırmak için ameliyat istiyo

Yok olmadım ya doktor ol dedi ama annemin kronik rahatsızlığı var 55 yaşında. Ailemi düşündüm erteledim ama durumlar gittikçe kötüye gidiyo nolcak bilmiyorum. Sen naptın cnm
bende durdurdum canım, zaten hastanede yeterince risk altındayım.. bakalım bu süreç geçsin sağlam kafa ile düşünürüz

Back