• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıbademi niyeyse eşim istmeiyo görüşmedik bile. Eşimle tekrar konuşucam bu konuyu haklısın fazla deneyimi yok tüp bebekte.. Aslında Osman hoca da işinde çok iyi tecrübeli tüp bebekte ama hiç ilgilenmedi ya ne bileyim uzak geldi bana ya.

Canım suat hazerle görüştün mü? O da tecrübeli. O direkt muayene ediyor hem. Aklında olan soruları sorabilirsin. para vs talep edilmedi bizde. Ben ona karar vermiştim ilk başta.

Canım suat hazerle görüştün mü? O da tecrübeli. O direkt muayene ediyor hem. Aklında olan soruları sorabilirsin. para vs talep edilmedi bizde. Ben ona karar vermiştim ilk başta.
Öğleden sonra alıyormuş cnm ön görüşmeleri benimde okulum var o yüzden gidemedim

parayı kim sevmez :KK53: Neredeyse 1 tüp bebek parası verdim yani aral beye de :)) o düşüğü hiç yaşamasam suat beyde devam edip paramı oraya harcayacaktım:) ama kısmet tabi her şey.
Niye devam etmedin suat hocaya cnm

Şimdi ne alemde peki tedavin cnm

Aral bey aşılama yapmak istiyor bende daha önce anlattığım sıkıntılardan dolayı doktor değiştirmek istiyorum. O yüzden pembe maviyle görüşmek istiyorum. Biraz da korkuyorum sanırım süreçten ayak sürüyorum.

Aral bey aşılama yapmak istiyor bende daha önce anlattığım sıkıntılardan dolayı doktor değiştirmek istiyorum. O yüzden pembe maviyle görüşmek istiyorum. Biraz da korkuyorum sanırım süreçten ayak sürüyorum.
Pembe mavi güzel ama benim rahim filmime çok sıkıntı yok tutar bebek tutmazsa ikinci tüp bebekten önce histeroskopi yaparız dediler bende o yüzden biraz uzaklaştım ordan

Selam kızlar Mehmet aral hocamın ismi geçmiş bu topikte bende yazmak istedim. bu ay kendisine aşılama olucam harika bir adamdır. gecen sene de acık mıyom amelıyatı olmuştum kendısıne.

Selam kızlar Mehmet aral hocamın ismi geçmiş bu topikte bende yazmak istedim. bu ay kendisine aşılama olucam harika bir adamdır. gecen sene de acık mıyom amelıyatı olmuştum kendısıne.
Ben aldım randevu tüp bebek için ona başlıcam salı gidicem. Benim rahim filmime bakmıştı histeroskopi yapmak laozm demişti muayene edip çikolata kistime de bakıcak duruma göre tüp bebeğe başlıcaz. Ön görüşmede bende hayran kaldım gerçekten harika Bi adam aşırı moral veriyo

Ben aldım randevu tüp bebek için ona başlıcam salı gidicem. Benim rahim filmime bakmıştı histeroskopi yapmak laozm demişti muayene edip çikolata kistime de bakıcak duruma göre tüp bebeğe başlıcaz. Ön görüşmede bende hayran kaldım gerçekten harika Bi adam aşırı moral veriyo
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz🙏🙏

aynen oyle canım bende suan hastalanmayı beklıyorum yumurta takibi için.
sizdeki sorun ne?

Çikolata kisti cnm 😑 tek sıkıntımız o
hadi ya bendede miyom illeti vardı aldırdım sımdı sperm değerleriyle bogusuyoruz. başta aral hocam bu degerlerle hıc olmaz tüp bile tutmaz demişti sonra ben burdaki araştırmalarım sonucu yukselttım sımdı cok guzel yukselmiş gel aşılama yapalm dedi bi gitçez bakalm

hadi ya bendede miyom illeti vardı aldırdım sımdı sperm değerleriyle bogusuyoruz. başta aral hocam bu degerlerle hıc olmaz tüp bile tutmaz demişti sonra ben burdaki araştırmalarım sonucu yukselttım sımdı cok guzel yukselmiş gel aşılama yapalm dedi bi gitçez bakalm
Valla bende ön görüşmeye gittiğimde muayene edelim al randevu eğer kist sıkıntılı Bi yer deyse alırız 3 ay kendi haline bırakırız gebelik olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Salı aldım randevu bakalım ne dicek. Ama hiç ameliyat olmak istemiyorum ya kistin tekrarlama amhyi düşürme gibi yan etkileri var

Biz henüz 10 aylık evliyiz 8 aydır deniyoruz ancak olmuyor. 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim; 10 yıl sonra ilk defa tekrarladı şimdi 3,5 cm kistim var. Bu illet hastalık maalesef engel oluyor kistle hamile kalanlar tabii ki var ama 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. Amh değerim 4, inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Mehmet hocayı duydum evet o da ART’da yapıyor tüp bebek sanırım.
Cnm kistin 10 yıl sonra tekrsrlamış ya bazılarının daha erken tekrarlıyor neye bağlı bu biliyo musun

Valla bende ön görüşmeye gittiğimde muayene edelim al randevu eğer kist sıkıntılı Bi yer deyse alırız 3 ay kendi haline bırakırız gebelik olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Salı aldım randevu bakalım ne dicek. Ama hiç ameliyat olmak istemiyorum ya kistin tekrarlama amhyi düşürme gibi yan etkileri var
evet tekrarlıo canım maalesef benımde tekrarladı suan var yıne mıyomlarım dogumda alırız dedi banada. senınde ınsallah amelıyatlık bi durum yoktur

canım arkadaşım ameliyat oldu aral bey yaptı, kendi haline bıraktı 3 ay içinde tekrarladı, benim burdaki dr larım amh iyi olsa belki ameliyat düşünülür ama senin düşük diyorlar, zaten tekrar etme ihtimali yüksekmiş, hormonlar toparlanıp tüpe geçemeden tekrarlıyor dedi şahin bey, bu şans işi bilinmezlik diyor :(

canım arkadaşım ameliyat oldu aral bey yaptı, kendi haline bıraktı 3 ay içinde tekrarladı, benim burdaki dr larım amh iyi olsa belki ameliyat düşünülür ama senin düşük diyorlar, zaten tekrar etme ihtimali yüksekmiş, hormonlar toparlanıp tüpe geçemeden tekrarlıyor dedi şahin bey, bu şans işi bilinmezlik diyor :KK43:
Benimki de 1.48 çok iyi dğeil malesef😑zaten ön görüşmede sordum eğer siz kisti almamız lazım deseniz biz kabul etmesek yine de tüp bebek yapar mısınız dedim evet yaparım dedi. Dua ediyorum inş sıkıntı çıkartçak yerde değildir 😑

Back