• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamam cnm bende öyleyim her adet oldugumda eşim de bende mahvoluyoruz bende dun oldum adet 😑 ben pembemavi yle görüştüm aslinda cok icime sinmişti ama rahmim t seklinde bakmisti ve cok engel olmaz eger birinci tutmazsa ikincide düzeltiriz demesi beni biraz sogutmustu. İnşallah sen memnun kalırsın da yavrunu sağlıkla alırsın kucağına 😍

Amiin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz. Ben T rahimden operasyon oldum artık 3. Kez düşük olunca ama sonra yine gebe kalamadım faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. İnşallah olmuştur.

Evet canim dondurcaz bi sonraki ay transfer oldu. Okadar cok agrim var ki onlari dusunemiyorum bile suan
Cok geçmiş olsun cnm ya bi ilac falan önerdi mi ağrılar icin yada iğne vurun falan dedi mi

Evet canim yine cok agir hormon ilaclari gobekten igneler anribiyotik fitil flan kullaniyorum vucudu baya zorluyoruz bakalim
Ins emeklerinin karşılığını alirsin cnm. İnşallah ağrıların da gecer

Huysuzd Huysuzd gittiğinde pembemavi ye bize de yaz olur mu bide hangi doktora aldın randevu

Huysuzd Huysuzd gittiğinde pembemavi ye bize de yaz olur mu bide hangi doktora aldın randevu

Merhaba bugün gittim pembe maviye. Pek bişey konuşmadık aslında. Talasemi taşıyıcısı olabilirmişim onu bir araştıralım dedi. Gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanacakmışım. Tüp bebek de düşük olursa napacağım dedim, Yapacak bişey yok deneyip göreceğiz dedi. Muayene için gidecekmişim ona göre karar verecekmiş tedaviye.

Sende mi gitmiştin canım pembe maviye ücret için bişey demişler miydi? Gelince konuşacağız zaten demişti aradığımda ama çıkınca kimse yoktu.

Merhaba bugün gittim pembe maviye. Pek bişey konuşmadık aslında. Talasemi taşıyıcısı olabilirmişim onu bir araştıralım dedi. Gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanacakmışım. Tüp bebek de düşük olursa napacağım dedim, Yapacak bişey yok deneyip göreceğiz dedi. Muayene için gidecekmişim ona göre karar verecekmiş tedaviye.

Sende mi gitmiştin canım pembe maviye ücret için bişey demişler miydi? Gelince konuşacağız zaten demişti aradığımda ama çıkınca kimse yoktu.
Beni de muayene etmediler cnm ben nevin hanima gitmiştim. Ama Bi hemşireye görüştürduler biraz fazla kilom var diye anlattı söyle beslen şunu ye falan diye. Muayene 300 civarı diye hatırlıyorum. Bana adetimin 2.günü gel baslayalim hemen demisti. Hatta ücret falan da muhasebeyle görüşmüştük. Ama dediğim gibi hafif t şeklinde rahim ya tutmazsa bebek deyince tutmazsa ikinci de düzeltiriz demesi hoşuma gitmemişti sanki yüzeysel bakıyorlar gibi geldi. Yani muayene etmeden direk uzun protokolla tüp bebek yapmasi değişik gelmişti. Tabi o an iyi gibi demiştim ama diğer merkezlere görüşünce yüzeysel gelmişti

Benimde kilom var. Boş boş geçirdim ayları ne vitamin kullandım ne kilo verdim kendime de çok kızıyorum açıkçası. O kadar araştırıp hiç bişeye başlamadım. Başlasaydım belki embriyo kalitesini vs etkilerdi.
Artık başlayacağım ben burada gibi duruyor. İstediği tahlilleri yaptırıp bir de muayene ye gideceğim. En azından soru sorabiliyorum. Soracağınız bir şey var mı diye 5 kez sordu. Görüşme bile 15 dk sürdü.Odadan kovar gibi yapmıyor. Aral beye 300 lira verip 5 dk içinde odadan çıkarılıyorduk. Bizi pek sevmemişti sanırım 🤣

Benimde kilom var. Boş boş geçirdim ayları ne vitamin kullandım ne kilo verdim kendime de çok kızıyorum açıkçası. O kadar araştırıp hiç bişeye başlamadım. Başlasaydım belki embriyo kalitesini vs etkilerdi.
Artık başlayacağım ben burada gibi duruyor. İstediği tahlilleri yaptırıp bir de muayene ye gideceğim. En azından soru sorabiliyorum. Soracağınız bir şey var mı diye 5 kez sordu. Görüşme bile 15 dk sürdü.Odadan kovar gibi yapmıyor. Aral beye 300 lira verip 5 dk içinde odadan çıkarılıyorduk. Bizi pek sevmemişti sanırım 🤣
ilk kez aral hocayla ilgili böyle bişey duydum. Bende 2 3 kez gittim cok ilgilendi 10 15 dk kesin durmusuzdur. Hele muayene ettiğinde bi bana anlattı eşimi aldi içeri bide ona anlattı. Telefonda falan aklıma takılanları soruyorum hemen cevap veriyo. Cok da sıcakkanlı biri

art yada suat hocayla görüştün mu sen? Suat hocayı da cok beğenen var

ilk kez aral hocayla ilgili böyle bişey duydum. Bende 2 3 kez gittim cok ilgilendi 10 15 dk kesin durmusuzdur. Hele muayene ettiğinde bi bana anlattı eşimi aldi içeri bide ona anlattı. Telefonda falan aklıma takılanları soruyorum hemen cevap veriyo. Cok da sıcakkanlı biri

Doğrudur canım bizde ilk gittiğimizden bayılmıştık ama histerskopi sonrası başladı sorunlar.
her neyse bizim enerjimiz tutmadı demekki yoksa yorumlar hep çok güzel hakkında.Doktorluğuna diyecek bişeyim yok ama bizi üzdü yani bu süreçte.

Suatbeyle görüşmüştük canım zaten ilk ona karar vermiştim ben. Sonra düşük yaşayınca aral beye gitmiştim.

Back