İnş ama zaten hiç istemiyorum ya.o zaman niye boş yere para ve zaman kaybedicrz kievet tekrarlıo canım maalesef benımde tekrarladı suan var yıne mıyomlarım dogumda alırız dedi banada. senınde ınsallah amelıyatlık bi durum yoktur
jimerde tüp bebek ne kadarmış, aral bey ile suat bey farkı var mıİnş ama zaten hiç istemiyorum ya.o zaman niye boş yere para ve zaman kaybedicrz ki
en son aral bey hersey toplam 10.500 dedi tüp bebegejimerde tüp bebek ne kadarmış, aral bey ile suat bey farkı var mı
Biz çok konuşmadık ama ortalama 8 9 bin civarı demişti. Bence aynıdır suat hocaylajimerde tüp bebek ne kadarmış, aral bey ile suat bey farkı var mı
banada aynısını demşti işte, yeri engelmiş.. Sanırım Aral bey transferi üniversitede yapıyormuş canım onu bir öğren istersen.Aral hocaya gittim muayene etti kistin yeri yumurta toplamaya da tutunmaya da engel dedi. Adetimin 2.günü gidicem hem histeroskopi hem çikolata kisti ameliyatı yapcak. Ameliyattan sonra baskılama yapıcal Bi süre sonra tüp bebeğe başlıcaz.
Başka Bi doktor daha muayene etti beni tüp bebek sürecinde oda aynısını söylemişti. Hadi ya neden acaba sonuçta jimer laboratuvarı varbanada aynısını demşti işte, yeri engelmiş.. Sanırım Aral bey transferi üniversitede yapıyormuş canım onu bir öğren istersen.
hangi dr aynısını dedi gerçek bey miBaşka Bi doktor daha muayene etti beni tüp bebek sürecinde oda aynısını söylemişti. Hadi ya neden acaba sonuçta jimer laboratuvarı var
Soranüsteki serbülent beyhangi dr aynısını dedi gerçek bey mi
Şahin bey bana hiç öyle demiyor ama, öööfffff kafası karışıyor insanın, keşke bu süreçte bi baksak hamile kalmışızSoranüsteki serbülent bey
Valla bilmiyorum cnm bana istersen olma ameliyat ama sıkıntı yaratır dedi. O kadar emek vercez para vercez bide olumsuz olursa direk kistten diye düşünülür o yüzden bu riski göze alamam. Gittiğim her doktor bana zaten aynısını söyledi muayene etmeden karsr veremeyiz yeri yumurtalıklara zararı önemli dedi. Ki bneim yumurtalığını kaydırmış yan tarafa öyle dedi.. Ah keşke ah mucize olsa keşke.. Senin tedavin ne alemdeŞahin bey bana hiç öyle demiyor ama, öööfffff kafası karışıyor insanın, keşke bu süreçte bi baksak hamile kalmışız
Benim fsh degerim 26 ya cikmisti gecen ay, e2 yuksek cikiyordu hep onu dusurduk fsh cikti, bu ay regl olunca tekrar bakacgiz bakalm ne alemde. Senin e2 degerin nasildi birde amhValla bilmiyorum cnm bana istersen olma ameliyat ama sıkıntı yaratır dedi. O kadar emek vercez para vercez bide olumsuz olursa direk kistten diye düşünülür o yüzden bu riski göze alamam. Gittiğim her doktor bana zaten aynısını söyledi muayene etmeden karsr veremeyiz yeri yumurtalıklara zararı önemli dedi. Ki bneim yumurtalığını kaydırmış yan tarafa öyle dedi.. Ah keşke ah mucize olsa keşke.. Senin tedavin ne alemde
İnş düşer oda hayırlısıyla başlarsınız tedaviye. Amh 1.48 E 2 30 civarında. Sağda 8 9 folikul solda kistinin olduğu tarafta da 3 yumurta gördüm durum iyi dedi. Anladığım kadarıyla transferde tutma oranını arttırmak için ameliyat istiyoBenim fsh degerim 26 ya cikmisti gecen ay, e2 yuksek cikiyordu hep onu dusurduk fsh cikti, bu ay regl olunca tekrar bakacgiz bakalm ne alemde. Senin e2 degerin nasildi birde amh
Yok olmadım ya doktor ol dedi ama annemin kronik rahatsızlığı var 55 yaşında. Ailemi düşündüm erteledim ama durumlar gittikçe kötüye gidiyo nolcak bilmiyorum. Sen naptın cnmburcusami ameliyat oldun mu ?
bende durdurdum canım, zaten hastanede yeterince risk altındayım.. bakalım bu süreç geçsin sağlam kafa ile düşünürüzYok olmadım ya doktor ol dedi ama annemin kronik rahatsızlığı var 55 yaşında. Ailemi düşündüm erteledim ama durumlar gittikçe kötüye gidiyo nolcak bilmiyorum. Sen naptın cnm
hayırlı olsun, sendeki sorun neydi?Pembe mavi İsmail beyAllah ondan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?