yapraknil tartışmayı alıp götürmüşsün( yarası olan gocunur dercesine).bu sayfada bu kadar yazı yazmaya zaman ayrıldığında tabiki sütünde azalır.ne dert ediyorsun artık sen zaten doğurmuşsun işini bitirmişsin .kişilerin dr tecrübelrinin ne kadar algısal olduğunu anlamak lazım.evet sen bu kadar gerilimli yazdıkça topicginizde amacı dışına çıkıyor. ya bu yazıya yanıt verme ya konuyu değiştir.ege ile konuşmaya devam et.emin ol sütünde sende kendinize geleceksiniz.bak bende sana yanıt yazarak topiğinizi ilk sıraya taşıdım ne mutlu sana .istersen ben senin adına topiğinize girer günaydın der çıkarım. böylece bir numara olmaya devam edersiniz.(kral tv müzik listesi gibi) sen de bebeğine daha çok zaman ayırırsın. dr un zaten dolu ve yoğunsa senin onu topiklerde uçurmana ihtiyacı yok.kazancına mı ortak olacaksın bırak allah aşkına bu kadar dert etmeyi madem kimseyede süt vicdanı yaptırma
evet sevgili yeşil melek tartışma aldı başını yürüdü haklısın.
siz gelip bana durduk yerde ve haksız bir şekilde çatacaktınız ben de susacaktım öyle mi bunu mu bekliyordunuz.
sen benim doktor fanatiği olduğuma bir açıklık getiremediğin gibi, senden cesaret alan melis melis de işi iftiraya kadar götürdü. ve ben de sizlere cevap vermiycem susup bu durumu kabullenicem öylemi, demek sen sana durduk yere sataşan kişilere karşı susabiliyorsun bravo sana ama kusura bakma ben susamam.
evet ben doktorumdan çok memnunum 9 ay benim kahrımı çok çekti ve daha önce gittiğim doktorlardan görmediğim ilgi ve alakayı gördüm kendisinden gerek hastanede gerekse özelde. bunları dile getirmek fanatiklikse evet fanatiğim. ama fanatikler dikkatini çekerim tek bir doktoru savunur, başka doktorun lafını bile ettirmez ama ben nedense ahmet bey topiğine de yazıyorum. ve bir önceki sayfada da yazdığım gibi melisin örnek verdiği doktorların hepsine de çok iyi demişim. nasıl fanatiksem.
peki melisin attığı iftiraya ne diyorsun, doktorları kötülüyorsun, karalıyorsun demesine ne diyorsun. hangi doktoru karaladığımı göstersin bana ben de göreyim. evet topiklerin linklerini verdim. çünkü ezbere konuşuyor arkadaş. orada birçok doktor hakkında çok iyi şeyler de yazılmış çok kötü yorumlar da var. neden gidip onlara sarmıyorsunuz. egeyle ikimize taktınız kafayı. yoksa sizlerin mi yarası var da gocunuyorsunuz. özer beyin isminin buralarda geçmesi sizleri niye rahatsız etti ben de bunu anlamadım gitti.
jale hanımın hastaları da sürekli yazışıyor, topikleri hep güncel neden onlara gidip siz niye sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz, fanatikmisiniz diyemiyorsunuz. gerçi bir zamanlar da beyaz meleği aynı şekilde suçlamıştın. doktorundan memnun olan ve bunu dile getiren üyelerden neden rahatsız oluyorsunuz. sizler de yazın kendi doktorlarınızı. topikler açın. isterseniz kendi kendinize yazın inan beni hiç ilgilendirmez. ama ne olur bizleri rahat bırakın, bırakın da arkadaşlarımızla rahat rahat paylaşımlar yapalım.
sizlerin bu tutumu karşısında, durup dururken beni hedef alıp olur olmaz sözler söylemenize karşı tabiki moralim bozuluyor, ve bu da doğal olarak sütüme yansıyor. vicdan yaptırma diyorsun ama gelip laf söylemekten de geri kalmıyorsun.lütfen rica ediyorum buraya gelip yazma. ha özer beyle ilgili gelip bişeyler yazacaksan buyur gel çünkü burası özer beyin hastalarının topiği ama anlamsız tartışmalar yaratmayın lütfen ya.
amacınız topiği kapattırırp, özer beyin adının buralarda geçmesini engelemekse. bir topik kapanır bir diğeri açılır arkadaşım ya. gerçekten özer beyin bunlara ihtiyacı yok ve benim de bundan hiçbir menfaatim yok. özer beyin kazancına da ihtiyacım yok çok şükür. Allah'a şükür bizim kazancımız bizlere fazlasıyla yetiyor. yaptıklarınız gerçekten çok ayıp.
bana cevap verme diyorsun ama buraya gelip yazdıkça ben sana cevap veririm. o yüzden lütfen gelme. git başkalarıyla uğraş. inan benden daha çok fanatikler var topiklerde ve benim asla yapmadığım ama doktorları kötüleyenler de var. biraz da onları yargılayın bakalım niye böyle yapıyorsunuz diye. inan sizler gelip böyle yazmasanız ben de cevap vermiycem, topik de gerilerde kalıcak. istediğiniz olacak yani. kral tv listesinde son sıraya falan düşecek. bizim egeyle ortak noktamız özer bey olduğu için biz onunla burada buluşup konuşuyoruz. ama başka topiklerde de konuşuruz sen merak etme.
ayrıca benim bebeğimle ilgilenmediğim kanaatine nerden vardınız ben bunu anlamadım. benim üzerimden bu topilere gelip yazan bütün bebekli anneleri bebeklerine karşı ilgisizlikle suçluyorsunuz siz. oysa ben gün içinde veya geceleri genelde bebeğim uyuyunca ya oyun oynarken girip yazıyorum, ne varki bunda. bebeğim olduysa robotmuyum, başka hiçbirşeyle ilgilenme gibi bir hakkım olamazmı yani. hem bebeğimle ilgilenir hem de buralara girip yazarım. niye buna taktınız, bu sizi niye ilgilendiriyor. bebeğimle ilgilenmediğimi de nereden çıkardınız anlamadım gitti.
ayrıca bir kadının jinekoloğu ile işi doğum yaptıktan sonra bitmez. yıllık rutin kontroller, herhangi bir rahatsızlık olması belki ikinci çocuk ilerde de menapoz dönemleri var o yüzden bir kadın doğumcu bir kadın için ömür boyu gerekli arkadaşım. yani doğum yaptım doktorumla işim bitti mantığı bana göre yanlış sana göre doğruysa saygı duyarım ne diyeyim.