Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

melis melis bana hamilelerin moralini bozuyorsun diyor neye dayanarak dediğini de anlamış değilim. hamilelik psikolojisinden bahsediyor.
ben 2 kez hamile kaldım, biri düşükle diğeri de doğumla sonuçlandı hamilelik psikolojisini de çok iyi biliyorum.
ama kendisinin bilmediği ama ilerde yaşayarak göreceği bir şey var o da doğum sonrası anne psikolojisi, emziren anne psikolojisi.
2-3 gündür resmen burada maruz kaldığım haksız muameleden dolayı acayip sinirlerim bozuk ve sütüm iyice azaldı. acaba hamile arkadaşların psikolojisini çok düşünene bu arkadaş birazcık da olsa emziren anne psikolojisini düşünse iş bu boyutlara varmazdı.

ayrıca hamile arkadaşların psikolojisini madem bu kadar çok düşünüyorsun, o zaman bursada doğum için hastane önerisi topiğinde devlet hastanelerini, özellikle zübeydehanım doğum evini yerden yere vuran. personelin ve hemşirelerin hastalara yaptığı kötü muameleleri anlatıp duran arkadaşlara niye demedin lütfen hamile arkadaşların moralini bozmayın diye.
o hastanelerde o kadar çok doğum yapan ameliyat olan kadın var ki, bunları okuyunca moralleri bozulmuyormu sence.
ben bu tür yazılar yazan arkadaşları hep uyarmışım dikkat edersen. hatta herkesin özelde doğum yapmaya maddi gücü yetmeyebilir, doktoru oradadır memnundur değiştirmek istemez yine o hastanede doğum yapacaktır, bu şekilde moral bozmak doğru değil diye.
madem hamile arkadaşların psikolojisini çok düşünüyordun niye oraya yazanları uyarmadın lütfen moral bozmayın, hastaneleri bu şekilde karalamayın diye. ama kafayı bana takmışsınız belli. o yüzden benim a dediğimi siz b anlıyorsnuz malesef. uzaktan yakından alakası olmayan yorumlarımı karalama, kötüleme olarak algılıyorsunuz. o zaman buyrun aşağıda verdiğim linklerde doktorlar hakkında olumsuz yazı yazan arkadaşlara da aynı şeyleri söyleyin. ya da şu doktor üzerine tanımam bursada 1 numaradır, süperdir diyenlere sen fanatiksin, niye böyle tek bir doktoru sürekli methedip duruyorsun deyin bakalım ne cevaplar alacaksınız çok merak ediyorum.

en azından yeşil melek haksız da olsa sadece doktoruma olan memnuniyetimi çok abarttığımı düşünmüş, fanatiklik olarak yorumlamış. aslında hiç öyle birşey yok. çok daha iyileri de vardır belki ama ben ondan çok memnun kaldım ve bursalı arkadaşları, özellikle zübeydehanıma gitmeyi düşünenleri bu şekilde bilinçlendirmek istedim.
ama melis melis senin yaptığın gerçekten iftira arkadaşım. özer bey den başka diğer bütün doktorları kötülüyorsun, karalıyorsun falan demen çok ama çok yanlış ve haksız. umarım sen de yaptığın bu haksızlığın arkına varırsın.

umarım sizler de sanalda ya da gerçek hayatta böyle haksızlığa uğramaz, bu şekilde moralinizi bozan ve sütünüzün azalmasına sebep olacak kişilerle karşılaşmazsınız
ben yine de kimse hakkında kötü birşey dilemiyorum.
inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almanızı diyorum.

Son düzenleme:

yapraknil tartışmayı alıp götürmüşsün( yarası olan gocunur dercesine).bu sayfada bu kadar yazı yazmaya zaman ayrıldığında tabiki sütünde azalır.ne dert ediyorsun artık sen zaten doğurmuşsun işini bitirmişsin .kişilerin dr tecrübelrinin ne kadar algısal olduğunu anlamak lazım.evet sen bu kadar gerilimli yazdıkça topicginizde amacı dışına çıkıyor. ya bu yazıya yanıt verme ya konuyu değiştir.ege ile konuşmaya devam et.emin ol sütünde sende kendinize geleceksiniz.bak bende sana yanıt yazarak topiğinizi ilk sıraya taşıdım ne mutlu sana .istersen ben senin adına topiğinize girer günaydın der çıkarım. böylece bir numara olmaya devam edersiniz.(kral tv müzik listesi gibi) sen de bebeğine daha çok zaman ayırırsın. dr un zaten dolu ve yoğunsa senin onu topiklerde uçurmana ihtiyacı yok.kazancına mı ortak olacaksın bırak allah aşkına bu kadar dert etmeyi madem kimseyede süt vicdanı yaptırma

evet sevgili yeşil melek tartışma aldı başını yürüdü haklısın.
siz gelip bana durduk yerde ve haksız bir şekilde çatacaktınız ben de susacaktım öyle mi bunu mu bekliyordunuz.

sen benim doktor fanatiği olduğuma bir açıklık getiremediğin gibi, senden cesaret alan melis melis de işi iftiraya kadar götürdü. ve ben de sizlere cevap vermiycem susup bu durumu kabullenicem öylemi, demek sen sana durduk yere sataşan kişilere karşı susabiliyorsun bravo sana ama kusura bakma ben susamam.
evet ben doktorumdan çok memnunum 9 ay benim kahrımı çok çekti ve daha önce gittiğim doktorlardan görmediğim ilgi ve alakayı gördüm kendisinden gerek hastanede gerekse özelde. bunları dile getirmek fanatiklikse evet fanatiğim. ama fanatikler dikkatini çekerim tek bir doktoru savunur, başka doktorun lafını bile ettirmez ama ben nedense ahmet bey topiğine de yazıyorum. ve bir önceki sayfada da yazdığım gibi melisin örnek verdiği doktorların hepsine de çok iyi demişim. nasıl fanatiksem.

peki melisin attığı iftiraya ne diyorsun, doktorları kötülüyorsun, karalıyorsun demesine ne diyorsun. hangi doktoru karaladığımı göstersin bana ben de göreyim. evet topiklerin linklerini verdim. çünkü ezbere konuşuyor arkadaş. orada birçok doktor hakkında çok iyi şeyler de yazılmış çok kötü yorumlar da var. neden gidip onlara sarmıyorsunuz. egeyle ikimize taktınız kafayı. yoksa sizlerin mi yarası var da gocunuyorsunuz. özer beyin isminin buralarda geçmesi sizleri niye rahatsız etti ben de bunu anlamadım gitti.

jale hanımın hastaları da sürekli yazışıyor, topikleri hep güncel neden onlara gidip siz niye sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz, fanatikmisiniz diyemiyorsunuz. gerçi bir zamanlar da beyaz meleği aynı şekilde suçlamıştın. doktorundan memnun olan ve bunu dile getiren üyelerden neden rahatsız oluyorsunuz. sizler de yazın kendi doktorlarınızı. topikler açın. isterseniz kendi kendinize yazın inan beni hiç ilgilendirmez. ama ne olur bizleri rahat bırakın, bırakın da arkadaşlarımızla rahat rahat paylaşımlar yapalım.
sizlerin bu tutumu karşısında, durup dururken beni hedef alıp olur olmaz sözler söylemenize karşı tabiki moralim bozuluyor, ve bu da doğal olarak sütüme yansıyor. vicdan yaptırma diyorsun ama gelip laf söylemekten de geri kalmıyorsun.lütfen rica ediyorum buraya gelip yazma. ha özer beyle ilgili gelip bişeyler yazacaksan buyur gel çünkü burası özer beyin hastalarının topiği ama anlamsız tartışmalar yaratmayın lütfen ya.

amacınız topiği kapattırırp, özer beyin adının buralarda geçmesini engelemekse. bir topik kapanır bir diğeri açılır arkadaşım ya. gerçekten özer beyin bunlara ihtiyacı yok ve benim de bundan hiçbir menfaatim yok. özer beyin kazancına da ihtiyacım yok çok şükür. Allah'a şükür bizim kazancımız bizlere fazlasıyla yetiyor. yaptıklarınız gerçekten çok ayıp.

bana cevap verme diyorsun ama buraya gelip yazdıkça ben sana cevap veririm. o yüzden lütfen gelme. git başkalarıyla uğraş. inan benden daha çok fanatikler var topiklerde ve benim asla yapmadığım ama doktorları kötüleyenler de var. biraz da onları yargılayın bakalım niye böyle yapıyorsunuz diye. inan sizler gelip böyle yazmasanız ben de cevap vermiycem, topik de gerilerde kalıcak. istediğiniz olacak yani. kral tv listesinde son sıraya falan düşecek. bizim egeyle ortak noktamız özer bey olduğu için biz onunla burada buluşup konuşuyoruz. ama başka topiklerde de konuşuruz sen merak etme.

ayrıca benim bebeğimle ilgilenmediğim kanaatine nerden vardınız ben bunu anlamadım. benim üzerimden bu topilere gelip yazan bütün bebekli anneleri bebeklerine karşı ilgisizlikle suçluyorsunuz siz. oysa ben gün içinde veya geceleri genelde bebeğim uyuyunca ya oyun oynarken girip yazıyorum, ne varki bunda. bebeğim olduysa robotmuyum, başka hiçbirşeyle ilgilenme gibi bir hakkım olamazmı yani. hem bebeğimle ilgilenir hem de buralara girip yazarım. niye buna taktınız, bu sizi niye ilgilendiriyor. bebeğimle ilgilenmediğimi de nereden çıkardınız anlamadım gitti.

ayrıca bir kadının jinekoloğu ile işi doğum yaptıktan sonra bitmez. yıllık rutin kontroller, herhangi bir rahatsızlık olması belki ikinci çocuk ilerde de menapoz dönemleri var o yüzden bir kadın doğumcu bir kadın için ömür boyu gerekli arkadaşım. yani doğum yaptım doktorumla işim bitti mantığı bana göre yanlış sana göre doğruysa saygı duyarım ne diyeyim.

Son düzenleme:
bu muhabbeti çook kişisel algılamışsın ve alınganlık yapmışsın.bu form başlığı altında ısrarlı olarak isimleriniz dikkatimi çekmşti. bunun için konuya girmişttim ancak durumu çok önemsemişsin uzuuun uzun yazmışsın.madem ki kendini sürekli cevap yetiştirmek zorunda hissediyorsun.sana bir kolaylık olsun bende sana cevap yazmayacağım artık.hadiii sana iyi günleeerr!!!!!

ben de sana diyorum ki bu forum veya benzer forum başlığı altında ısrarlı olarak yazan ve ismi geçen tek ben değilim başka kişiler de var ve siz nedense beni seçtiniz. bunu nasıl kişisel algılamayacağımı anlamadım, tabiki kişisel algılarım. çünkü sen direk bana geldin çattın, yapraknil bıkmıyor musun sürekli aynı şeyleri yazmaktan, jale hanımın beyaz meleğini geçtin, insanlar senin yorumlarını okumaktan bıkmış olmalı.
hele son yazdıklarına ne demeli. özer beyin kazancına mı ortak olacaksın falan lafları ne kadar çirkin hiç hoş değil yani.

eğer arkadaşlar tek bir doktorun ismi üzerinde yoğunlaşmayın, bursada çok iyi doktorlar var ama hep sizlerin yorumlarını görüyorum diye o zaman kişisel algılamazdım. sen kendi yazdıklarını unuttun sanırım.

ha bunu sadece özer beyin topiğine de gelip yazmıyacaktın. jale hanımın, ahmet yılmazın veya bursadaki herhangi bir doktorun topiğinde yazışan diğer arkadaşlar içinde ilgili topiklere gidip yazacaktın. o zaman derdim bu laflar sadece bana değil diye ama sen maalesef direk gelip bana çattın. sonra da kişisel algılamışsın alınganlık yapmışsın diyorsun. direk benim ismimle yazılan bir yazıyı nasıl kişisel algılamayacaktım onu da anlamadım ya neyse.

evet arkadaşım lütfen ya. 3-4 gündür tat tuz bırakmadınız gerçekten. lütfen girip yazma. böyle fanatik topiklerde işin yok senin. sen git çekirge dorukla ilgili topiklerde yaz lütfen buralara gelip de bizim huzurumuzu bozma. herkes istediği doktora gitmekte özgürdür ayrıca ben buraya özer beyle ilgili memnuniyetimi yazdım diye özer bey hastasına hasta katmıyor, veya bir başkası başka bir doktoru kötüledi diye o doktorun hastaları eksilmiyor. önemseyen ben değilim aslında sensin ama farkında değilsin.şakkıdı

konu nerelere uzamış cidden sen bebeklisin doğum yapmışsın işin bitmiş lafı ilginç burda doğum yapıp hastaneden çıkar çıkmaz gelip yazanlar var bu neden herkesin acayibine gidiyoki bebeyin vr burda ne işin var bence hoş deyil bu tarz şeyler biçoğumuzun bebeyi var vede kimsede gelip bakmıyo biz kendimiz bakıyoruz yorum yapılacaksa doktora yapılsın kimsenin bebyi karıştırılmasın mümkünse hoş deyil çünkü herkes özgürdür istediyi topicte istediyi şeyleri yazmakta daha ne fanatikler var siz fanatik görmemişsiniz galiba doktorda deyil suç sende diyenler bile oluyo onları pek görmüyolar galiba neysede bence tartışma daha fazla uzamasın hoş olmayan boyutlara geliyo istemeyen özer beyi gelip okumaz o kadaropuyorumnanaktanhamilelerde kendini germesinler bu kadar gerilecek bişey yazılmadı çünkükaydirigubbakcemile5

yar saçların lüle lüle yeşil melek sana güle güle......................................

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

haa şöyleeee herkes yazacağı yeri bilsin güle güle canım güle güle birdaha görüşmemek üzere...:))))))

özer bey gibi çok değerli bir insanın adının böyle saçmalıklarla anılmasını istemediğim için bir süre yazmama kararı aldım bu topiğe kızlar.
ne zaman ege, tuba, hanmannem,mavi_ay ve özer beyin diğer hastaları girip yazmaya başlar ben de o zaman gelirim.
ama çok tatlısınız siz ya, çok desteksiniz çok sağolun opuyorumnanaktan

özer beyin böyle topiklerle reklam yapmaya hiç ihtiyacı yok gerçekten. o yüzden de 1-2 satır bişey yazmasam da olur diye düşünüyorum. ama kimse yanlış anlamasın. özer beyin hastası olmaktan vazgeçtiğim falan yok tabiki. o benim için çok çok iyi bir doktor. başkası için öyle olmayabilir. orası beni ilgilendirmez. ama lütfen alakasız kişiler, anlamsız bir şekilde, topiği kapattırmak amacıyla girip saçma sapan tartışmalar çıkarmasınlar.

işte onların da topikleri var, orada yazıp dursunlar,
ister 2-3 kişi yazsınlar, ister 50 kişi,
isterlerse kendi kendilerine yazıp dursunlar beni hiç ama hiç ilgilendirmez.
gidip de siz neden böyle kendi kendinize yazıp duruyorsunuz demem. banane.

ha varsa o doktorla ilgili paylaşacağım bişey o zaman gidip yazarım. ama durduk yerde sen şöylesin, sen böylesin falan diye işi kişisel tartışma boyutuna getirmem, getirmemek gerek.lmaz:

sen düşüncelerinle ve duruşunda son derece haklısın geriside boş canım herkes istediyi her yere yazar sonuçta burda bisürü topic var kimse kimseyede yazma demiyo demeside yanlış bence lmaz:

ya ben buraya yazmak istedikçe neden sorun çıkıyo sen düşüncelerinde duruşunla son derece haklısın canım sıkma hiç canını anladın sen beniopuyorumnanaktan

evet yapraknilcim boşver geldiler geçtiler biz sonuna kadar doktorumuzun arkasındayız memnuniyetimizi anlatıyoruz isteyen gider istemeyen gitmez ama bize laf atmaya sataşmaya giren olursada cevabını veririz ki nitekim sen çokta güzel yazılar yazmışsın kendilerine bir daha gelebileceklerinide sanmıyorum güzelim.

merhaba hanımlar... ben geldim....
sakin olun sevgili ege ve yapraknil... neler olmuş buralarda... doğumdan sonra ancak gelebildim.. arkadaşlar yeni doğan bebek ile zaman geçirmek başlarda çok zormuş... oğluşum çok tatlı ama sürekli ilgilenmem gerekiyor.. 36 günlük olduk.. gelen giden mevlit telaşı beni çok yordu.. inşaallah 40 mızdan sonra belki daha düzene gireriz...

yapraknil aman bebişin için sinirlerini bozma... insan onların yüzüne bakınca herşey boş geliyor.. sütünün bir damlası bile önemli.. hiçkimse için sinirlenmeye değmez...gereksiz tartışmaları boşver..

çok haklısınız kızlar ya,
aslında hiç takmamak ve cevap vermemek lazım
ama işte ortada bir haksızlık olunca kendimi tutamıyorum
hemen savunmaya geçmek istiyorum.
siz de okudunuz işte, uzun uzun açıklıyorum.
arkadaşım bak bu böyle, sen bunu yanlış düşünüyorsun,
x topiğinde de benzer yazışmalar var diye
ama onlar yine dediğini diyor malesef.
daha doğrusu kalabalık yerlerdeki üyelere sataşmaya cesaret edemeyip
bu nasıl olsa burda kendi kendine takılıyor,
gidip bir sataşayım mantığı var sanırım.
ama ben tek başıma da alimallah kendimi arkamda bir ordu varmışçasına savunurum.
bitenesi doktorları kötüleyip karalıyorsun dedi,örnek ver o zaman ispatla dedim
tık yok, çünkü yok öyle bişey.
sadece merak ettiğim neden özer beyin topiğini ve neden beni seçtiler.
umarım tekrar gelmezler.
sizler gelip yazdıkça ben de gelirim kızlar. ama gelmediğiniz durumda da
kendi başıma yazmak istemiyorum.
umarım daha sık gelirsiniz de daha güzel paylaşımlarda bulunuruz.
topik amacı dışına çıksın istemiyorum.
güzel şeyler paylaşalım istiyorum.vereliniortak

hoşgeldin canım,
tekrar tebrik ederim seni. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun oğlun inşallah.
analı babalı büyüsün.
ya canım sorma can sıkıcı bazı şeyler yaşadık egeyle. ama umarım tekrarlamaz.

ilk günler zordur canım evet, hatta şöyle söyliyeyim ilk 3 ay çok zordu benim için. büyüdükçe biraz daha rahat edersin. en azından uykuları, yemesi içmesi falan düzene girer. benimki şu an 6 aylık oldu maşallah. halen zorlukları var tabi ama ilk günlerdeki kadar değil. ee ben de giderek tecrübe kazandım, o da hayata daha bir alıştı. yuvarlanıp gidiyoruz iştekaydirigubbakcemile

yok canım, artık bozmuyorum sinirlerimi.
bidaha böyle tartışmaların içine mümkün olduğunca girmem.
direk benim ismimle sataşmasaydı arkadaş yine bu kadar uzatmazdım da.

evet bebişlerimiz için sütümüzün 1 damlası bile çok önemli. o yüzden sataşan arkadaşlar bunu dikkate alsınlar lütfen.
özer beyden canı yandıysa, acı bir tecrübe yaşadıysa ve tabi iftira değilse gerçekse. o zaman anlarım. acı şeyler yaşamış, biz böyle övgüyle söz ettikçe canı yanıyor herhalde derim. ama ortada öyle bişey de yok. anlamadım gitti,
neyse uzatmaya değmez yasakkelime.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…