Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

yaprakçım yalnız mı kaldın bakiim sen buralarda.. canım yaa bu aralar yoğunum çok iş arkadaşım izne ayrıldı yalnızım o yüzden yoğunum.. benim kontroller iyi çıktı sayılır. tuba'm yakında gelir yazar oda buralara :))) canım aklımdasın ilk fırsatta yazıcam evdede internet olmadığı için fırsatım olmuyor yazmaya ama acısını çıkartıcam sen benim yerimede Özer beyi anlat ege de çok memnundu de :))) çok öptüm görüşmek üzere.....

canım unutmuşum bu arada
tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim.

sanırım nihayet karar verebildim sanırım gideceğim doktor Ziya Çetin olacak hakkında çok güzel şeyler duyuyorum bakalım gideyim de haftaya hayırlısıyla inşallah ısınırım doktoruma :ecrin_bebek:

sanırım nihayet karar verebildim sanırım gideceğim doktor Ziya Çetin olacak hakkında çok güzel şeyler duyuyorum bakalım gideyim de haftaya hayırlısıyla inşallah ısınırım doktoruma :ecrin_bebek:

canım tabiki karar senin, tercih senin.
ziya bey hakkında da çok olumlu şeyler duydum
özer beyin de yakın arkadaşı diye biliyorum,
ama tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam
yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler
özer beyin eğitimi çok iyi, riskli bir durumda özer bey en doğru tercih.
ama tabi umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve hiç riskli bir durumla karşılaşmamanı temenni ederim.
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tcerübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç

ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tecrübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç

arkadaşım öncelikle özer beyle ilgili bu topiği ben açmadım bu birincisi,
ikincisi herkesin sıkıldığını sen nereden biliyorsun ki,
sıkılan okumasın arkadaşım ya
Allah Allah gece gece sinirlerimi zıplattın yani bravo sana,
kimin hangi doktorun fanatiği olduğu da seni ilgilendirmez ayrıca.
burası özer bey adına EGE arkadaşımız tarafından açılmış bir topik ve ben de benim düşüncelerimi soran arkadaşlara tabiki yorumlarımı yazarım.
senin bundan niye rahatsızlık duyduğunu da anlamış değilim açıkçası.

ben özer beyden önce başka doktorlara da gittim, kötü deneyimler yaşadım ve özer beyin tecrübesinden kendi yaşadıklarımdan sonra emin oldum.
özer beyin aldığı eğitim belli canım,
benim eşim de dr ve biz özer beye gitmeden önce çok doktor araştırdık.

ha özer beyin daha tecrübeli olduğunu nerden mi biliyorum, daha önce hem ziya beye hem de özer beye gitmiş olan çok yakın arkadaşlarım ve akrabalarım var onların yorumlarına dayanarak söylüyorum.

ben başka doktorların topiklerinde de yazıyorum, ama sen hepsini incelememişsin malesef. ve fanatik görmemişsin. sırf topiği üst sırada tutmak için bir günaydın yazıp çıkan arkadaşlarda var. en azından ben özer beyin ismi üst sıralarda olsun diye bu şekilde yapmıyorum. fanatik olsam bunu da yapardım.

fanatik olsam, özer beyden başka doktor yok bu bursada derdim, ama farkındaysan hiç öyle birşey de demiyorum.
daha önce ahmet yılmaza da gitmiştim. ondan da çok memnun kalmıştım ve onun hakkında da övgü dolu sözler yazıyorum topiğinde ama asla fanatik değilim arkadaşım.
her zaman da söylerim bursada doktor çok ahmet bey olmazsa özer bey olur o da olmazsa başkası olur. takım tutar gibi doktor fanatiği olunmaz diye. sen istersen beni haksız yere suçlamak yerine benim geçmiş dönemde yazmış olduğum yorumları gir bir oku istersen.

evet özer beye birçok yönden minnettarım. ona çok şey borçluyum. hakkını asla ödeyemem. topiğe girip özer beye gitmek istiyorum ama tereddütteyim , karar veremedim ne dersiniz diyen akadaşlara da aynı yorumları yapıyorum evet. sıkılan rahatsız olan girip okumasın.

herkes senin kadar şanslı olmayabilir demişsin ayrıca. sen benim geçmişte ne kadar acı tecrübeler yaşadığımı bilmediğin için böyle konuşuyorsun. ben de o şanssızlıkları fazlasıyla yaşadım. ama özer beyle herşey çok yolunda gitti şükür ve ben de minnetimi bu şekilde belirtmeye çalışıyorum. ben de o suyu erken gelip hastaneye acilen gidenlerden olabilirdim ama o durumda da özer bey beni yalnız bırakmazdı eminim. gelemese bile herşeyi organize ederdi. sadece bana değil birçok hastasına aynı şekilde sahip çıkar.

ben fanatik olsam böyle bir topiği aylar önce açardım arkadaşım. farklı topiklerde yazdım özer beyle ilgili güzel düşüncelerimi ama özer bey adına topik açmadım. fan club kurmak gibi bir niyetim de yok ayrıca.
özer beyin de bunlara hiç ihtiyacı yok. hastadan başını kaldıramıyor zaten fazlası olmasa da olur. ama özer beye gitmeyi düşünen ama kararsız kalan arkadaşları da bu şekilde bilinçlendirmekte de bir sakınca görmüyorum ayrıca. sonuçta bu topik o amaçla açılmış.

ayrıca ziya bey hakkında da kötü bir yorum yapmadım. hatta zübeydedeki çok iyi doktorlardan biri olduğunu söyledim.
ama tecrübe konusunda özer beyi bursada bilen bilir.
kendisi aynı zamanda infertilite ve tüp bebek konusunda eğitimler de almış yurtdışında
yani bunları dile getirip, gitmek isteyen arkadaşları bilinçlendirmek suçmu
ha şöyle deseydim, ziya beye gitme, iyi bir doktor değil, kimse memnun kalmamış sen özer beye git deseydim
bu yorumu yapmakta haklıydın. herkes istediği doktora gider, kimse kimseyi engelleyemez.
her doktordan her hasta aynı şekilde memnun olmayabilir, olmak zorunda da değil ayrıca.
gerçekten rahatsızlığını anlayamadım.
sıkılan başka arkadaşlar varsa onlar da gelsin bana söylesin. sen başkalarının adına karar verme istersen.

geçmiş mesajların şöyle bir göz attım da 2 yorumundan birinde çekirge doruk hast.ne övgüler yazmışsın.
peki senin bu msj. larından da insanlar sıkılıyor olamaz mı acaba???
yani başka birisini suçlamadan önce, kendi yaptığımız yorumlara bir baksak daha iyi olur sanırım.

Son düzenleme:
bak 1 ekim 2009 tarihli bir yorumumda,aşağıdaki linki de incelersen yazmışım fanlığa gerek olmadığını :eek:.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...rahmet-y305lmaza-gidenler-36.html#post9400013

hastası olduğum doktorlarla ilgili yaşadığım tecrübeleri, görüş ve düşüncelerimi yazmaktan daha doğal birşey olmasa gerek.
ha bu fanatiklikse o zaman sitede o kadar çok fanatik var ki, sadece ben değilim yani.
ayrıca bıkmadınmı diye sormuşsun,
niye bıkayım ki, bıkmış olsam yazmam zaten. kimse bana zorla bişey yazdırmıyor.
ayrıca alakasız bir topikte mesela jimer recep beyin hastalarının topiğinde özer bey çok iyi bir doktor
mutlaka ona gidin, recep beyi boşverin desem söylediklerinde haklısın. ama ilgili topiklerde görüş ve düşüncelerimi yazmak herkes kadar benim de hakkım. tıpkı senin çekirge doruk ve sevil paker hakkında yazdığın yorumlar ne kadar doğalsa benim de özer kutlu hakkında yazdığım yorumlar da o kadar doğal.

Son düzenleme:
belli ki çok hırslanmışsın .genelde bu başlıklarda gebeler ve o anda bununla ilgili araştırma yapanlar takılıyor.anladığım kadarı ile sen doğurmuşsun ne güzel mutlu bir sonuç .evet bende genelde okuyarak takip ettim arada bazende memnum kaldığım dr hkda fikir belirttim.seni birkaç arkadaşını ısrarla bu başlık altında sürekli yazarken gördüğüm için dikkatimi çekti.bu yanıtı bile yazmamam gerekir ama zıplayan sinirlerin yatışsın istedim.lütfen buna yanıt verme.istediğin gibi takılabilirsin.druna minnet ve hayranlığında da haklısındır kimbilir??allah her dra böyle hasta nasip etsin. ne diyelim

belli ki çok hırslanmışsın .genelde bu başlıklarda gebeler ve o anda bununla ilgili araştırma yapanlar takılıyor.anladığım kadarı ile sen doğurmuşsun ne güzel mutlu bir sonuç .evet bende genelde okuyarak takip ettim arada bazende memnum kaldığım dr hkda fikir belirttim.seni birkaç arkadaşını ısrarla bu başlık altında sürekli yazarken gördüğüm için dikkatimi çekti.bu yanıtı bile yazmamam gerekir ama zıplayan sinirlerin yatışsın istedim.lütfen buna yanıt verme.istediğin gibi takılabilirsin.druna minnet ve hayranlığında da haklısındır kimbilir??allah her dra böyle hasta nasip etsin. ne diyelim

ya yeşil melek şaka gibisin ya,
durduk yerde geldin bana çattın sonra da hırslanma diyorsun.
benim seninle ne alışverişim var
ya da senin benimle ne zorun var ki arkadaşım
geldin benimle uğraşıyorsun ya .
evet doktorumdan çok memnun kaldım ilgili topiklerde ve özellikle de doktorum adına açılmış bu topikte tabiki görüş, düşünce ve tecrübelerimi belirticem.
bunu sadece ben mi yapıyorum, bunu yapan birçok üye var.
ne demek sadece hamileler veya doktor araştıranlar takılıyor
sen demekki kafayı benimle bozduğun için başka topikleri çok incelememişsin.
bu topiği açan arkadaş benden önce doğumunu özer beyle yapmış bir arkadaş.
sonra ahmet yılmaz topiğinde de hem hamileler hem de doğum yapmış kişiler var.
jale gürlüler topiğinde öyle. sen araştırmadın sanırım. istersen onları da araştır.

hayır ben senin gittiğin doktorla ilgili bir laf ederim, olumsuz bir yorum yaparım.
o doktora gitmeyin. en iyisi özer beydir derim. o zaman sinirlenirsin, sana hak veririm
ama durduk yerde ne bu öfke bu celal.
beni fanatiklikle suçlaman çok yanlış bir kere
önceki yorumumda da yazdım, eğer fanatik olsaydım aylar önce bu topiği ben açardım.
özer beyin çok daha fanatik hastaları vardır ama bu siteyi henüz keşfetmemiş olabilirler. doktorundan memnuniyetini belirten, minnet duyan her üyeye bu şekilde çatarsan işin zor yani arkadaşım.

hem benim özer beye olan minnetim, senin deyiminle hayranlığım, özer beyle ilgili sürekli güzel yorumlar yapmam seni niye ilgilendiriyor, niye rahatsız ediyor gerçekten anlamış değilim.
ben kimseye ille de özer beye gidin, onun haricinde bütün doktorlar kötüdür demiyorum ki. yeri geldikçe herkes gibi yaşadığım tecrübeleri görüşlerimi belirtiyorum.
KK bir paylaşım platformu, burada bunun için varız. ben hiçbir doktor hakkında kötü bişey de yazmıyorum ki.
yani özer beyin topiğinde tabiki özer beyle ilgili yorum yapıcam, A hastanesindeki ayşe hanımla, B hastanesindeki mehmet beyle ilgili yorum yapacak değilim. yani bu topiği inceleyip ne okuyacağını umuyordun ki hiç anlamış değilim doğrusu.
sonra da bana hırslanma cevap verme diyorsun. nasıl hırslanmam, nasıl cevap vermem.

sitede toplamda 50 tane yorumun var, beni ilgilendirmez gerçi ama çoğu da doktor ve hastane tavsiyeleri ile ilgili ve yarıdan fazlasında çekirge doruk hastanesini önermişsin herkese. herhangi biri sana dedi mi ki, bıkmıyormusun sürekli aynı şeyleri yazmaktan, insanları beklenti içine sokma falan diye.
memnun kalmışsın ne güzel ve hemen her mesajında bu memnuniyetini belirtmişsin. ama başkalarının sana karışmadığı gibi senin de bu konuda kimseye karışmaya ve eleştirmeye hakkın yok. bu yorumları özer beyle değil de çekirge doruktan bir doktorla ilgili yapmış olsaydım özellikle de sevil hanımla ilgili acaba yine bu şekilde rahatsız olup beni fanatiklikle suçlayacakmıydın çok merak ediyorum.

ayrıca dünkü mesajında çok iyi doktorlar var ama burda isimleri geçmiyor diyorsun. ben ne yapabilirim, birisi gelip topik açmak istedi de engelleyen mi oldu, kim hangi doktordan memnunsa veya gitmek isteyip de ilgili yorumları merak ediyorsa gelsin topik açsın yani. birkaç fanatik hasta muhabbeti diye yorumlaman çok yanlış. sana verdiğim linki tıklama zahmetinde bulundun mu bilmiyorum ama, orada da takım tutar gibi doktor tutmanın, sağlık konusunda fanatik olmanın yanlış olduğunu senin bu yorumundan çok önce belirtmiştim zaten. fanatiklikle suçlayacağın en son kişi benimdir herhalde.

yani gerçekten sinirlerimi bozdun, ben süt veren bir anneyim, sütümde azalma olursa vicdanın rahat edecekmi bilmem ama lütfen benimle uğraşma ve bu konuyu da daha fazla uzatma istersen. sen bişeyler yazdıkça ben de yazarım ve bu böyle sürüp gider.
ben bu sitede 2 yılı aşkın süredir üyeyim ve elimden geldiğince paylaşımcı olmaya çalışıyorum ve sadece doktor ve hastane topiklerine takılmıyorum dikkatini çekerim. günaydın diyerek topikleri yukarıya çekenlerden de değilim. ha sen yine de fanatiksin diyorsan, bu şekilde için rahat edecekse olsun öyle bil madem ki
seni birşeylere ikna etmek veya inandırmak zorunda değilim ayrıca.
yolun açık olsun ne diyeyim.:eek:lmaz:

Son düzenleme:
canım tabiki karar senin, tercih senin.
ziya bey hakkında da çok olumlu şeyler duydum
özer beyin de yakın arkadaşı diye biliyorum,
ama tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam
yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler
özer beyin eğitimi çok iyi, riskli bir durumda özer bey en doğru tercih.
ama tabi umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve hiç riskli bir durumla karşılaşmamanı temenni ederim.
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Arkadaşım öncelikle yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve üzüldüm sen kendi doktorundan memnun olabilirsin ama benim seçtiğim doktor sırf senin önerdiğin doktor olmadığı için böyle yorumlar yapman hiç doğru değil. Bak ne yazmışsınbenim gitmeyi düşündüğüm dokot hakkında:
....tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam, yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler...... bu cümle sana ait. sen yılların doktorları hakkında değerlendirme yapacak kadar onları iyi yada kötü diye ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgiye sahipmisin? ayrıca ben daha doktora gitmedim ama burada ismi geçen doktora gidip te çok memnun olan insanlar var onların neden moralini bozuyorsun senin buna ne hakkın var ki o kadar kızdım ki çok ayıp etmişsin senin gittiğin doktora gidip memnun kalmayan kaç insan var biliyomusun sen. Ben neden seçmedim sanıyorsun ama burda nedenlerini yazmıyorum kimse etkilenmesin diye saygılı olduğum için diğer insanlara. Aynı şeyi senden de beklerdim bir arkadaşımız sana tepki göstermiş ama sen onu resmen azarlamişsın ne yani herkes senin gittiğin doktora gitmek yada onu beğenmek zorunda mı ?Burda senin yüzünden başka birileri girip fikir yazamıyor ya her mesajında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadın mı? Diğer topiclere girdim doktorlar hakkında fikir edinmek için yine aynı şeyleri girip oralara da yazmışsın bak bebeğin var onunla ilgilen yeteri kadar fikir belirtmişsin bırak da bunu şu an hamile olan arkadaşlarla paylaşalım bi rahat bırakın artık ya. Bu arada ziya beye gitmedim Bursanın 1 numaralı doğum doktoru olan ve özellikle belirteyim ki hiç kimseden tek bir kişiden bile hakkında olumsuz bişey duymadığım ve arkadaşlarımın ısrarla önerdiği bir doğum uzmanına gidiyorum. Bu harika insanın (harika diyorum çünkü psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı babacan, beyefendi ve tamamen güvenveren biri tam anlatıldığı gibi fazlası var eksiği yok) kim olduğunu yazmak ve diğer arkadaşlara da bir fikir vermek isterdim ama sayende yazamıyorum çünkü sen öZER BEY dışında kimin adı yazılsa kötü şeyler söylüyor ve sanki tanıyormuş gibi uzmanmışsın gibi o doktor hakkında saçma sapan atıp tutuyorsun. Bunları burada yazdım okuyup kararsız olan arkadaşlar varsa doktor içi kesin bir fikri olmayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum.

Sen de diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler yazarak insanların moralini bozma lütfen
Tamam kendi doktorunnu seviyor olabilrsin bu yüzden de tavsiye edebilirsin buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama diğer doktorlarımızı LÜTFEN KARALAMA lütfen olanr hakkında iyi değildir diye kendi kafana göre yorum yapma hamileilikte psikoloji çok önemlidir. Lütfen biraz daha dikkatli ol doktorları hakkında kötü şeyler yazıp hamile olan arkadaşların da moralini bozma arkadaşım. Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Yardımcı olmak için amacımız bu yani tamammı.......

ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tcerübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç

Arkadaşım sana da çok teşekkür ederim sen benden önce görmüş ve tepkini göstermişsin gerçekten doktorlarla ilgili her topicde var kendisi hiç üşenmemiş valla bebişi de var ama buralara da baya zaman ayırıyo helal olsun neyse orası bizi ilgilenrimez ama ben bu topicten hiçbir şey anlamadım 2-3 kişi sürekli aynı doktor hakkında aynı yorumları yapıyorlar bende ikir sahibi olabilirmiyim diye geldim ama bana pek inandırıcı gelmedi burda yazılanlar çünkü diğer topiclerde en azından başka doktorların ismi de yazılsa insanlar saygı duyuyor ve sırf kendş doktorlarıdeğil diye diğer doktorlar hakkında iyi değildir demiyor neyse buraya bidaha gelmem ıyyy baydı yani bi topic var süper orda paylaşıyoruz doktorları özelden mesaj atabilirim bu arkadaş olraya da gelirse vay halimize o nedenle ismini yazmıyorum tekrar teşekkür ederim gösterdiğin haklı tepkiden dolayı..:enbuyukkk:

Arkadaşım sana da çok teşekkür ederim sen benden önce görmüş ve tepkini göstermişsin gerçekten doktorlarla ilgili her topicde var kendisi hiç üşenmemiş valla bebişi de var ama buralara da baya zaman ayırıyo helal olsun neyse orası bizi ilgilenrimez ama ben bu topicten hiçbir şey anlamadım 2-3 kişi sürekli aynı doktor hakkında aynı yorumları yapıyorlar bende ikir sahibi olabilirmiyim diye geldim ama bana pek inandırıcı gelmedi burda yazılanlar çünkü diğer topiclerde en azından başka doktorların ismi de yazılsa insanlar saygı duyuyor ve sırf kendş doktorlarıdeğil diye diğer doktorlar hakkında iyi değildir demiyor neyse buraya bidaha gelmem ıyyy baydı yani bi topic var süper orda paylaşıyoruz doktorları özelden mesaj atabilirim bu arkadaş olraya da gelirse vay halimize oradaki arkadaşların da moralini bozar o nedenle ismini yazmıyorum tekrar teşekkür ederim gösterdiğin haklı tepkiden dolayı..:enbuyukkk:

sevgili Melis Melis şu yazdıklarını okuduğumda Yapraknil'in yazdıklarını ya hiç okumamışsın yada yeşil melek hanımdan etkilenip yazmış olduğunu düşünüyorum.yapraknilin şu ana kadar yazmış olduğu tüm yazıları tekrar yavaş yavaş anlayarak okumanı tavsiye ediyorum....haa bu arada unutmadan bu topiği ben açtım sadece Özer bey£in hastaları için...sadece onun hastalarının katılması için.... ve mademki gittiğin bursanın bir numaralı doktorundan çok memnunsun adını vermekten neden kaçınıyorsun onuda ayrıca merak ediyorum.sevgili arkadaşım git doktorun için kendine bir topic aç ve hamile arkadaşlarınla memnuniyetlerini ve üzüntülerini orada paylaş .. sana iyi günler diliyorum.....

Yapraknil cim sende böyle saçma sapan yazılar yazan arkadaşlara sinirlenme yaa boşver çekemiyorlar işte :))) rahatsız olan girmesin kendilerine topic açıp fikirlerini orada paylaşsın...ama böyle insanların asıl amacı ona buna durduk yere laf atıp topic kapattırmak.. uyma sen bunlara arkadaşım saçma sapan insanlar içinde sinirlerini bozma....sevgiler....

sevgili Melis Melis şu yazdıklarını okuduğumda Yapraknil'in yazdıklarını ya hiç okumamışsın yada yeşil melek hanımdan etkilenip yazmış olduğunu düşünüyorum.yapraknilin şu ana kadar yazmış olduğu tüm yazıları tekrar yavaş yavaş anlayarak okumanı tavsiye ediyorum....haa bu arada unutmadan bu topiği ben açtım sadece Özer bey£in hastaları için...sadece onun hastalarının katılması için.... ve mademki gittiğin bursanın bir numaralı doktorundan çok memnunsun adını vermekten neden kaçınıyorsun onuda ayrıca merak ediyorum.sevgili arkadaşım git doktorun için kendine bir topic aç ve hamile arkadaşlarınla memnuniyetlerini ve üzüntülerini orada paylaş .. sana iyi günler diliyorum.....

Yazdıklarınız sadece şu kısmına cevap vericem o da doktorumun isminin neden yazmadığımı sormuşsunuz. Ben gerçi öceki yazdığım cevapta açıkça belirtmiştim sanırım dikkatli okumamış ve önyargıyla yaklaşmışsınız. Doktorumun adını vermedim çünkü burada bulunan yapraknil isimli kişi malesef kendi doktorundan başka hiçbir doktoru iyi olarak kabul etmiyor ha bu arada kendisi doktorları değerlendirecek kadar uzmansa o ayrı. İşte bu yüzden bişey yazmadım burayı takip eden ve hamile olan çok arkadaşımız var onların da moralini bozuyor bence yapraknil. Herkesin doktoru kendisi için iyidir. Ayrıca doktor ismi vermememin başka bi nedeni de bu topicde kimse yok valla çok komik kaydirigubbakcemile3 yani kime tavsiye etmiş olucam ki o zaman?? Kendi kendinize konuşuyomuş gibisiniz kusura bakma da sırnaşık şey ben daha çok seviyeli ve daha faydalı topiclerde zaten arkadaşlarımla paylaşımlarda bulunuyorum. Size tavsiye olarak söyledim hamiş arkadaşların moralini bozmayın kimsenin doktoru hakkında atıp tutulmasına sessiz kalamazdık :eek:lmaz: o nedenle tepkimizi gösterdik bu dar kapsamlı topicde geniş kapsamlı düşünmeniz dileğiyle ....inşallah hayırlı günler :enbuyukkk:

bence sen sahte bir kişiliksin.....ozaman git geniş kapsamlı topiclerde o küçücük beyninle akıllar ver ...bize bulaşma...

canım bahsettiğin doktorların hepsi alanında çok iyi gerçekten.
iyi bir eleme yapmışsın.

zübeydehanımda özer kutlu, ziya çetin, bülent kayhan ve necdet kırker bu doktorlar gerçekten çok iyi ve tecrübeli.
ben doğum yapacağım gün bülent beyin 2-3 tane hastası daha vardı sezeryan için bekleyen onlara sormuştum nasıl diye çok memnun olduklarını söylediler. 1 tane ziya çetinin hastası vardı o da çok memnundu. hatta kadının 3. doğumuymuş hepsinde ziya beye gitmiş. necdet kırker karşı komşumun doktoru. benden 2 ay önce doğum yaptı o da. üniverstede öğretim görevlisi kendisi eşi de öyle o da çok memnun olduğunu söylüyor.

ama özer beyin yeri ayrı. benim için çok ayrı tabiki de. hastanede de ayrı bir yeri var. yani biz doğum için beklerken onun poliklinik günüydü aslında ama arada aldı beni de. ben beklerken önce doğumhaneyi aradı ve beni sormuş. bütün hemşire ve ebelerin tavır ve davranışları biranda değişti. gerçi öncesinde de kötü değildi, ben biraz bilmişlik yaptım onlara yani kötü anlamda değilde, saf bişey olmadığımı anlamalarını istedim. ama sonra tabi anlaştık yani. telden 1 saat sonra kadar geldi, ben yine bekleme salonundayken, nasıl olduğumu falan sordu, iyiyim ama biraz sırtımda ağrım var demiştim. uzan biraz dedi. hemşire de onlar koyu bir sohbete daldı şimdi dedi. gerçekten de öyleydi. herkes tecrübelerini anlatıyor tabi. ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun. ama özer beyin benimle sürekli ilgilenmesi çok güzeldi. odan ayarlandı merak etme falan dedi. çok memnun oldum. yani özer kutlunun hastası olmak bir ayrıcalık gerçekten. sana tekrar tavsiye ederim.

ama devlet hast. değilde özel hast. düşünürsen de ahmet yılmaz da çok iyi bir doktordur. bir zamanlar ona da gitmiştim.onunla ilgili bir topikde var.

ama şöyle bişey var. zübeydehanımdan bir doktor seçip özelde de doğum yapabiliyorsun, dışarı da geliyorlar bildiğim kadarıyla. ama tabi biraz maliyetli oluyor.

canım tabiki iyice araştır ve içine sinen bir doktora git derim. özer beyden memnun kalacağını düşünüyorum. gelişmeleri bizlere bildir yine.

Arkadaşım öncelikle yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve üzüldüm sen kendi doktorundan memnun olabilirsin ama benim seçtiğim doktor sırf senin önerdiğin doktor olmadığı için böyle yorumlar yapman hiç doğru değil. Bak ne yazmışsınbenim gitmeyi düşündüğüm dokot hakkında:
....tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam, yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler...... bu cümle sana ait. sen yılların doktorları hakkında değerlendirme yapacak kadar onları iyi yada kötü diye ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgiye sahipmisin? ayrıca ben daha doktora gitmedim ama burada ismi geçen doktora gidip te çok memnun olan insanlar var onların neden moralini bozuyorsun senin buna ne hakkın var ki o kadar kızdım ki çok ayıp etmişsin senin gittiğin doktora gidip memnun kalmayan kaç insan var biliyomusun sen. Ben neden seçmedim sanıyorsun ama burda nedenlerini yazmıyorum kimse etkilenmesin diye saygılı olduğum için diğer insanlara. Aynı şeyi senden de beklerdim bir arkadaşımız sana tepki göstermiş ama sen onu resmen azarlamişsın ne yani herkes senin gittiğin doktora gitmek yada onu beğenmek zorunda mı ?Burda senin yüzünden başka birileri girip fikir yazamıyor ya her mesajında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadın mı? Diğer topiclere girdim doktorlar hakkında fikir edinmek için yine aynı şeyleri girip oralara da yazmışsın bak bebeğin var onunla ilgilen yeteri kadar fikir belirtmişsin bırak da bunu şu an hamile olan arkadaşlarla paylaşalım bi rahat bırakın artık ya. Bu arada ziya beye gitmedim Bursanın 1 numaralı doğum doktoru olan ve özellikle belirteyim ki hiç kimseden tek bir kişiden bile hakkında olumsuz bişey duymadığım ve arkadaşlarımın ısrarla önerdiği bir doğum uzmanına gidiyorum. Bu harika insanın (harika diyorum çünkü psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı babacan, beyefendi ve tamamen güvenveren biri tam anlatıldığı gibi fazlası var eksiği yok) kim olduğunu yazmak ve diğer arkadaşlara da bir fikir vermek isterdim ama sayende yazamıyorum çünkü sen öZER BEY dışında kimin adı yazılsa kötü şeyler söylüyor ve sanki tanıyormuş gibi uzmanmışsın gibi o doktor hakkında saçma sapan atıp tutuyorsun. Bunları burada yazdım okuyup kararsız olan arkadaşlar varsa doktor içi kesin bir fikri olmayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum.

Sen de diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler yazarak insanların moralini bozma lütfen
Tamam kendi doktorunnu seviyor olabilrsin bu yüzden de tavsiye edebilirsin buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama diğer doktorlarımızı LÜTFEN KARALAMA lütfen olanr hakkında iyi değildir diye kendi kafana göre yorum yapma hamileilikte psikoloji çok önemlidir. Lütfen biraz daha dikkatli ol doktorları hakkında kötü şeyler yazıp hamile olan arkadaşların da moralini bozma arkadaşım. Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Yardımcı olmak için amacımız bu yani tamammı.......

ya melis_melis var ya beni acayip hayal kırıklığına uğrattın arkadaşım.
EGE nin dediği gibi kesinlikle yeşil meleğin yorumundan etkilenip, ondan destek alıp bana böyle yüklendin ama çok ayıp ettin gerçekten.

sen zübeydehanımın en iyi doktoru topiğinde egeyle bana direk olarak gelip özer beyi sormadınmı, nasıl iyimidir, doğuma giriyormu, normal doğum veya sezeryan için zorluyormu falan diye. orada yaptığımız yorumları çok beğenmiştin, çok teşekkür etmiştin. arkadaşlığımız devem etsin demiştin. ne oldu da şimdi böyle 180 derece döndün anlamadım. yeşil melek denilen arkadaşın sardığı ilk kişi ben değilim ki. daha önce de jale hanımın hastası beyaz meleğe aynı şekilde çatmış. nedense bir doktordan memnuniyetini sürekli belirten arkadaşlardan hoşlanmıyor kendisi, ama kendi maşallah çekirge doruk da çekirge doruk tutturmuş gidiyor. ona bişey diyen yok.
ama senin tepkine hiç anlam veremedim gerçekten. ben sana yardımcı olmaya çalıştım sadece.

ayrıca ziya çetin hakkında veya başka herhang, bir doktor hakkında tek bir olumsuz yorum yapmadım, yapmam da. bütün doktorlara saygım var benim. çünkü ben bir doktor eşiyim ve ne kadar zorluklardan geçerek bu günlere geldiklerini ve şu anda bile zorluklar yaşadıklarını çok iyi bilenlerdenim. doktorlarla çok haşır neşirim o yüzden.
bir doktorun diğerinden daha tecrübeli olduğunu söylemek diğer doktoru kötülemekse. o zaman kusura bakma arkadaşım. ben hata yapmışım. sen haklısın ne diyeyim.

özer bey normal gebelik takipleri yaptığı gibi, aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor. bugün her kadın doğumcu tüp bebek tedavisi hatta aşılama bile yapmıyor. özer bey yurt dışında bunun eğitimini almış biri. kendini bu alanda çok iyi yetiştirmiş.
sen özer beyi tanımadığın için beni anlamanı beklemiyorum şuanda ama bunların hepsi birer tecrübedir arkadaşım. ben ziya beyin tüp bebek tedavisi yaptığını duymadım hiç bu yüzden özer beyin daha tecrübeli olduğunu söyledim. ayrıca riskli gebelikler konusunda da çok uzman. mesela bak EGE rkadaşımız bebeğini kaybetmek üzereymiş ve bebeği çok profesyonel bir şekilde kurtarmış. ege ye sürekli destek olmuş. bunlar da tecrübe işidir arkadaşım. anlatabildimmi bilmiyorum.

ben özer bey haricinde hangi doktoru kötülemişim bana bir tane örnek verirmisin. bak yukarda daha önce sana yazmış olduğum bir yazıdan alıntı yaptım. ve orada özer bey haricinde de doktor isimleri var, hangisini kötülemişim söylesene. tam tersi iyilemişim hatta aşağıda da renkli olarak belirttiğim cümleye bak istersen.

canım bahsettiğin doktorların hepsi alanında çok iyi gerçekten.
iyi bir eleme yapmışsın.

diye de belirtmişim ayrıca.
yani ne istiyorsunuz benden anlamadım. tamam arkadaşım kime istiyorsan git beni ilgilendirmez. ne haliniz varsa görün ya. size yardım etmek amacıyla bütün iyi niyetimle fikir verende kabahat. özer beyin sizler gibi hastalara da ihtiyacı yok ayrıca.

ben bir doktoru veya bir hastaneyi kötüleyip moral bozanlardan değilim arkadaşım. hastaneyle ilgili topikleri incelersen daha iyi anlarsın bunu. hatta birçok kişi zübedehanım doğum evini kötülediği için bile kızmıştım onlara. herkes özelde doğum yapamaz, yapmak zorunda değil. orada doğum yapacak kişilerin bu şekilde moralini bozmayın diye. ben hangi doktoru veya hangi hastaneyi kötülemişim de birilerinin moralini bozmuşum. örnek verirmisin. özer bey daha tecrübeli dedim diye mi diğer doktorları kötülemiş oluyorum ya da birilerinin moralini bozuyorum anlamadım yani. sen moral bozan görmemişsin. boş bir vaktinde bursadaki hastane ve dr topiklerini bir incele istersen. doğum yaparken bebeğin kolunun bacağının çıktığından bahsedenmi ararsın yoksa hemşirelere para vermediğin sürece azarlanmanın kaçınılmaz olduğunu mu.
var ya bana o kadar büyük bir haksızlık yapmışsınız ki, inan şu an sinirden ağlıyorum. ne diyeyim. Allah görüyor. Allah'a havale ediyorum.

ben bebek sahibiymişim ne işin varmış burda.
bu seni hiç ilgilendirmez.
topiklerde bebek sahibi o kadar çok arkadaş var ki.
benim gün içinde yazdığım yorumlar devede kulak kalır.
merak etme ben bebeğimle en iyi şekilde ilgileniyorum.
gün içinde ne kadar süreyle kk ya girip yorum yazıyorum, bir de diğer bebek sahipleri ne kadar aktif kaç tane yorum yazıyor beni haksız yere yargılamak yerine bunu bir incele istersen.
millet doğum yapıyor ertesi gün buralara gelip yorumlar yazıyor. benim 2bin küsür mesajım var sitede ki 2007 den beri üyeyim. bak bakalım diğer bebeklilerin ne kadar yorumu var. yani sırf doktorum hakkında olumlu şeyler yazdım diye konuyu nerelere çekmişsiniz ya. yani burada bebekli o kadar çok anne varki demekki senin anlayışına göre hiçbiri bebeğiyle ilgilenmiyor buralarda vakit geçiriyor. çok ayıp etmişsin gerçekten.
desene seni doğumdan sonra buralarda göremiycez.

bahsettiğin o süper doktorunla ilgili bir topik aç istersen. topik açmanı engelleyen olduğunu sanmıyorum. aç da bütün bursalı arkadaşlar faydalansın. niye gizliyorsun ki adını sanını. bursadaki birsürü doktorla ilgili topik var bu bölümde hangisine gidip bu doktor iyi değildir, benimki hepsinden iyidir demişim örnek verebilirmisin.

ayrıca özer bey hakkında ne duymuşsun yaz da bizler de öğrenelim. merak etme bu topikler sadece doktorları pohpohlamak için açılmamış. hakaret ve mesleki itibara zarar verip karalama veya iftira amaçlı olmadıkça hertürlü olumlu olumsuz eleştiri yazılabilir bu sayfalarda. yaz da biz de öğrenelim. üstü kapalı özer beyi kötülediğinin farkındamısın bilmiyorum. ama ben sırf daha tecrübeli dedim diye saydırmadığın laf kalmamış.

ben senin üzerinden bu siteye giren bütün arkadaşlara sesleniyorum, evet doktorumdan çok memnun kaldım, çok iyi bir doktor. ama kimseye illa da özer beye gidin, en iyisi odur, onun haricindekiler kötüdür demiyorum demem de. benim haddime değil çünkü.
bir doktordan herkes aynı şekilde memnun olmayabilir, olmak zorunda değil. özer beye gidip de memnun olmayan arkadaşlar da varsa gelip nedenleriyle, yazsın.ama çok şey duydum hakkında falan gibi değil tabi. duyumla olmaz bu işler. ama ben o arkadaşlara da sen nasıl memnun olmazsın, yalancısın, iftira atıyorsun demem saygı duyarım. ama dediğim gibi bizzat gidip tecrübe yaşayanlara, hastası olanlara. yoksa ondan şunu duydum, bundan bunu duydumla olmaz bu işler.

EGE nin dediği gibi burası özer bey adına, özer beyin hastaları için ve özer beye gitmeyi düşünen hastaları bilinçlendirmek adına açılmış bir topik. o yüzden buralara gelip böyle saçma sapan polemikler yapmayın. amacınız böyle anlamsız tartışmalar çıkartıp topiği kapattırmaksa buyrun kapattırın madem. ama başka bir üye tarafından, benzer bir topiğin açılabileceğini de unutmayın sakın.

EGE cim, kapattır bu topiği ya, sen neler düşünerek açtın bu topiği, insanlar ne anlıyor. işine gelmediği için yerden yere vuruyorlar baksana. boşver arkadaşım. özer beyi bursada bilen biliyor zaten. biz buralara yazmasak da özer bey değerinden bişey kaybetmez merak etme. onlar yazının başında daha gitmedim dediği ama her nasılsa süper olduğuna karar verdikleri doktorlarını yazsınlar topiklerde.

Son düzenleme:

Arkadaşım sana da çok teşekkür ederim sen benden önce görmüş ve tepkini göstermişsin gerçekten doktorlarla ilgili her topicde var kendisi hiç üşenmemiş valla bebişi de var ama buralara da baya zaman ayırıyo helal olsun neyse orası bizi ilgilenrimez ama ben bu topicten hiçbir şey anlamadım 2-3 kişi sürekli aynı doktor hakkında aynı yorumları yapıyorlar bende ikir sahibi olabilirmiyim diye geldim ama bana pek inandırıcı gelmedi burda yazılanlar çünkü diğer topiclerde en azından başka doktorların ismi de yazılsa insanlar saygı duyuyor ve sırf kendş doktorlarıdeğil diye diğer doktorlar hakkında iyi değildir demiyor neyse buraya bidaha gelmem ıyyy baydı yani bi topic var süper orda paylaşıyoruz doktorları özelden mesaj atabilirim bu arkadaş olraya da gelirse vay halimize o nedenle ismini yazmıyorum tekrar teşekkür ederim gösterdiğin haklı tepkiden dolayı..:enbuyukkk:

melis kırmızıyla işaretlediğim yerleri bana lütfen örnekleriyle açıklamanı istiyorum.
kimler benim yüzümden bu topiğe giremiyormuş, kim girmiş, özer bey hakkında olumsuz bir yorum yapmış da kendisine tepki göstermişim.
hangi doktoru kötülemişim, hangisini KARALAMIŞIM merak ediyorum.

karalamak tabiri çok ağır arkadaşım gerçekten çok ağır. örnek veremezsen kimse senin yazdıklarının doğruluğuna inanmayacak. sırf gaza gelip yazdığın belli.

özer beyin topiği burası ve tabiki özer bey hakkında yazıcam ayrıca bursalı doktorlarla ilgili açılmış olan topiklerde de yazdım birkaç defa. ne yani bir sürü kişi gelip yazıyor. defalarca aynı şeyleri yazanlar da var niye bana taktınız anlamadım.

ama işaretlediğim yerlerle ilgili bana açıklama yap lütfen ama yine temcit pilavı gibi daha tecrübeli olduğunu sanmam meselesini gösterme bana. çünkü o karalama veya kötüleme değildir.

Son düzenleme:
öncelikle burdaki bütün hamile arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik dilerim ama bakıyorum topic amacı dışına çıkmış burası adı üzerinde özer beyin topici yani onun hastaları vede ona gidip memnun kalanlar kalmayanlar kim gitmişse gelip burada açık açık fikrini söylebilirler burdaki yapraknilede neden bu kadar yüklenildiyini anlayabilmişte deyilim aynı şey banada oldu farklı bi topicte anlayamadığım şey şu burda doktorlar ve yaşadıklarımız tecrübeleri anlatıyoruz bide şu laf beni açıkçası şaşırttı bebeyin var burda ne işin var benimde 6 aylık hemde prematüre bebeyim var bu aya kadarda ben baktım yani herşeyi bi arada yapabiliyorum hem bebek bakıyorum hemde burda biçok arkadaşla beraber tecrübelerimi paylaşıyorum doğum yaptım diye bu demek deyilki topicleri takip etmiycem bende doğum yaptığım doktor hakkında ona giden diyer arkadaşlara elimden geldiyince tecrübelerimi anlatıyorum hamileliyinizi bozacak bi konu geçtiyini sanmıyorum tecrübe konusuna gelince özer beyin tüp bebek aşılama vs konusunda daha tecrübeli olduğunu söylemiş ben tanımam özer beyi ama arkadaşlar memnunmuş saygı duyarım başkası memnun kalmaz onada saygı duyarım ama ziya beyi yada diyer doktorları kötüleyen bi isim deyil yapraknil benimde yazdığım diyer topice yazıyo kendisi fanatik olunsa bursada ondan başka iyi doktor yok diye başka yerlerede yazmaz bence bursada çok iyi doktora gidiyorum denmiş keşke açılsada topici bizde sizin tecrübelerinizden yararlansak ama bişey daha dikkatimi çekti en iyi doktoruna gidiyorum denmiş buda çok iddalı bi laf peki o doktorun en iyi doktor olduğu kanısana kim nasıl varmış fanatiklik diye bişeyde yok sonuçta biz taraftar deyiliz doktorlarda futbol takımı deyil hangi doktor kime iyi gelirse ona gider bizlere burada olduğumuz için maaş falanda bağlanmıyo arkadaşlar burda doktorlarına olan minnetlerini dile getirmişle herkesin yaptığı gibi bence konu uzamasın uzadıkça hoş olmayan yerlere gidecek hamile arkadaşlarada söylüyorum bebekle hanımlara bebekleriyle ilgili yorumda yapmayın bu konu bebek bakmayla alakalı deyil gidip beyenmemişseniz deyin ki gittik şunu şunu beyenmedik doktorda bu en doğal hakkınız ama bbeyine bak demek hiç hoş deyil hemde hiç

öncelikle burdaki bütün hamile arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik dilerim ama bakıyorum topic amacı dışına çıkmış burası adı üzerinde özer beyin topici yani onun hastaları vede ona gidip memnun kalanlar kalmayanlar kim gitmişse gelip burada açık açık fikrini söylebilirler burdaki yapraknilede neden bu kadar yüklenildiyini anlayabilmişte deyilim aynı şey banada oldu farklı bi topicte anlayamadığım şey şu burda doktorlar ve yaşadıklarımız tecrübeleri anlatıyoruz bide şu laf beni açıkçası şaşırttı bebeyin var burda ne işin var benimde 6 aylık hemde prematüre bebeyim var bu aya kadarda ben baktım yani herşeyi bi arada yapabiliyorum hem bebek bakıyorum hemde burda biçok arkadaşla beraber tecrübelerimi paylaşıyorum doğum yaptım diye bu demek deyilki topicleri takip etmiycem bende doğum yaptığım doktor hakkında ona giden diyer arkadaşlara elimden geldiyince tecrübelerimi anlatıyorum hamileliyinizi bozacak bi konu geçtiyini sanmıyorum tecrübe konusuna gelince özer beyin tüp bebek aşılama vs konusunda daha tecrübeli olduğunu söylemiş ben tanımam özer beyi ama arkadaşlar memnunmuş saygı duyarım başkası memnun kalmaz onada saygı duyarım ama ziya beyi yada diyer doktorları kötüleyen bi isim deyil yapraknil benimde yazdığım diyer topice yazıyo kendisi fanatik olunsa bursada ondan başka iyi doktor yok diye başka yerlerede yazmaz bence bursada çok iyi doktora gidiyorum denmiş keşke açılsada topici bizde sizin tecrübelerinizden yararlansak ama bişey daha dikkatimi çekti en iyi doktoruna gidiyorum denmiş buda çok iddalı bi laf peki o doktorun en iyi doktor olduğu kanısana kim nasıl varmış fanatiklik diye bişeyde yok sonuçta biz taraftar deyiliz doktorlarda futbol takımı deyil hangi doktor kime iyi gelirse ona gider bizlere burada olduğumuz için maaş falanda bağlanmıyo arkadaşlar burda doktorlarına olan minnetlerini dile getirmişle herkesin yaptığı gibi bence konu uzamasın uzadıkça hoş olmayan yerlere gidecek hamile arkadaşlarada söylüyorum bebekle hanımlara bebekleriyle ilgili yorumda yapmayın bu konu bebek bakmayla alakalı deyil gidip beyenmemişseniz deyin ki gittik şunu şunu beyenmedik doktorda bu en doğal hakkınız ama bbeyine bak demek hiç hoş deyil hemde hiç

sağol mecbuecim ya,
beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek gerçekten çok güzel.

arkadaş bana sen uzmanmısın nerden birinin daha tecrübeli olduğu kanısına vardın demiş. hem de senin dediğin gibi benim gideceğim doktor 1 numara demiş. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. peki bu arkadaş uzmanmı ki bir doktorun 1 numara diğerlerinin 2, 3, 4 numara olduğuna karar veriyor. hayır kendisine göre uzman olmayan kişi böyle birşeye karar veremezmiş ya. o nasıl karar vermiş acaba. uzman sanırım. ben hiç bir zaman özer bey bursada 1 numara herkes ona gitsin demedim. bu kadar da iddialı konuşmamak lazım. ha zübeydehanımda bana göre en iyisi o. ama tekrar altını çiziyorum bana göre. ama başkasına göre de başka birisidir. memnuniyet ve beğeni kavramları göreceledir. tıpkı güzellik gibi. kişiden kişiye değişir. birisi bir doktordan çok memnun kalır, süper doktor der. ki böyle iddialı topiklerde var, ama başka birisi aynı doktordan hiç memnun klmayabilir. 2 yılı aşkın bir zamandır yazıyorum bu sitede. 1 yılı aşkın zamandır da özer beyin hastasıyım. EGE açmasaydı böyle bir topik açmak aklıma bile gelmedi. zaten bursada doktor tavisyesi topiklerinde veya işte zübeydehanım topiğinde yeterince yazdım. ayrıca topik açmayı düşünmedim açıkçası. ama arkadaş güzel düşünmüş açmış. ben de gelip burada tecrübelerimi paylaşıyorum ne var ki bunda.

sitede ikiz anneleri bile var, sürekli paylaşımda bulunan.
onlarda mı bebekleriyle ilgilenmiyorlar acaba,
herkes bebeği ile ilgilenir. onların da çok güzel ilgilendiklerini düşünüyorum.
yani konuyu nerelere çektiler ya.

hayır birde arkadaşın kendi yazdığı yazı kendi içinde çelişiyor. yazının başında dikkat edildiyse ben daha doktora gitmedim demiş. yazının sonlarına doğru da bursada 1 numara olan bir doktora gidiyorum ama yaprak kötülemesin diye yzmıyorum diyor.

bu güne kadar kimin gidip de memnun kaldığı doktoru kötülemişim Allah aşkına ya. millet topiklerde neler neler yazıyor arkadaşlar bir incelese var ya bana yaptıkları haksızlığı daha iyi anlayacaklar ama işte çok önyargılılar malesef. bir kişiyi hedef seçip hele bi de birinden destek alırlarsa yerden yere vuruyorlar.

her yıl güzellik yarışmaları yapılıyor, onlarca güzel kız katılıyor. içlerinden 1 tanesi birinci, biri ikinci biri de üçüncü seçiliyor. şimdi 3. olan güzel kızımız için herhangi birisi çirkin mi demiş oluyır. ama hayır birinci seçilen ona göre daha güzel olarak değerlendirilmiş. kime göre. organizasyonu düzenleyenlerin belirlediği jüriye göre. başka bir jüri olsaydı belki başka birini birinci seçecekti. yani güzellik kişiye göre değişir. doktor memnuniyeti de öyledir.

benim demek istediğim özer bey bana göre çok iyi bir doktor, daha tecrübeli olduğunu sanıyorum. veya diğerinin özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmıyorum gibi cümlelek kuruyorum. dikkat edersen hiç iddia yok. bana göre, sanıyorum ve ya sanmıyorum gibi kelimelerle bağlamışım.
ama sanki ben ziya bey tecrübesizdir, iyi bir doktor değildir, ona gitmeyin siz boşverin. özer bey en iyisidir ona gidin demişim gibi küçücük bir cümleyi yanlış yorumlayıp bir bardak suda fırtına kopardılar yani. millet neler neler yazıyor. yani gele gele beni buldular ya.

hayır hangi yorumumla hangi doktoru kötülemişim, hangi doktoru karalamışım, hangi doktora gitmeyin demişim, hangi hamilenin moralini bozmuşum bir anlasam.
resmen haksızlığa uğradım ya, iftira gibi bişey bu. ama bu arkadaşlar bu yorumlarına devam ederse özellikle melis bu iş sanal alemden gerçek hayata kadar uzanır yani. bana iftira atılıyor şu an. doktor karalamak çok ciddi bir itham ve ispatlaması lazım. bir doktor diğerinden daha tecrübelidir demek diğeri tecrübesizdir, kötüdür demek değildir. orda daha kelimesi var, sanmam kelimesi var. yani tamamen kendi görüşüm. bu karalamaysa diğer topikleri hiç okumamışlar gerçekten.
yani benimle bu şekilde uğraşmaya haksız yere suçlamaya devam edilirse ben de hakkımı ararım gerekirse yargıya başvururum. yani burası sanal alem, beni kimse bulamaz ben istediğim yorumu yazarım gerekirse kişilere iftira da atarım beni kim tanıyor ki değil bu mesele. istendiği ve gerektiği taktirde çok güzel bulunabiliyor kişiler. yani umarım bidaha benimle uğraşmazlar.

ayrıca melis melis arkadaşım takıldığın topikleri benden saklamana gerek yok, bu sitede bunu bulmak çok kolay işte linki

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...almak-isteyenler-buyurun-833.html#post9864181

ama benim ekim kasım ayına hamile kalmak isteyenler topiğine gelmek gibi bir niyetim yok. çünkü ben 1 yıl önceki ekim kasım ayında hamileydim zaten. o yüzden sen o topikte güzel güzel paylaşımlar yap ve buralara gelip bizlere çatma, moral bozma tamammı arkadaşım.

ayrıca özer beyin 1-2 tane hastası yok bursada, eğer öyle olsaydı bizler doğum yaptık şu an kendisinin başka hastası yok demek olurdu. ama ne güzel ki ne hastanede ne de özelinde hiç boş kaldığını görmedim. yani buralara takılmıyorlar diye hastası olmadığını söylemek de yersiz yani.
ayrıca ege sana özer beyin topiğinde şu an gittiğin o süper 1 numara doktordan bahset demiyor zaten. ayrıca bir topik aç, madem bu kadar süper bursalı arkadaşlar da bilinçlensin diyor. merak etme benimle veya doktorumla ilgili saçma sapan birşey yazmadığın sürece o topiğe asla uğramam, bundan emin olabilirsin. ama özellikle benim adımı kullanırsan oralarda tabiki gelip cevap hakkımı kullanırım.

gerçekten çok merak ettim aslında gitmediğin, ya da gittiğin mi desem herkesin methettiği her yönden mükemmel ve 1 numara doktorunu bursadaki doktorlarla ilgili topiklere yaz da en azından herkes faydalansın, böyle süper bir doktordan mahrum kalmasın dimi

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...an-arkadaslar-doktor-tavsiyesi-lutfen-13.html

mesela bu topikte birçok arkadaş fikrini belirtmiş, kimi iyi kimi kötü. bunun gibi birçok bursadaki doktorlarla ilgili topikler var. yani buldukça onları da ekliycem.
şimdi burdaki arkadaşların hepsi uzman mı, uzman oldukları için mi görüşlerini bildiriyor. hayır hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum olan da vardır belki ama çoğu kişi yaşadığı tecrübelere göre yazıyor. bir doktor için çok iyi diyen de var, kötü diyen de buradaki sevgili arkadaşlar onlara da diyecekmi acaba siz fanatikmisiniz ya da siz niye şu doktoru karalıyorsunuz diye. benim küçücük bir cümlemden meseleyi nerelere götürdüler de çok daha katı eleştiriler yapanlar var. oralara da gitsinler o zaman.

X