merhaba yapraknil! merhaba mecbue!.. ya kusura kalmayın ben biraz kopuk kopuk buraya geliyorum.. ama inanın benim bebiş bizi çok zorluyor... ya sürekli kucak istiyor.. ne yapacağımızı şaşırdık.. yattığı yerde maksimum 5 dk duruyor.. eşimle ana kucağı alıp evde onunla dolaşmayı bile düşündük.)) ağlasın kucağımıza almayalım diyoruz ama bu seferde ağlamasının ses tonu giderek artıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor.. bir öneriniz varsa yardım edin lütfen...
bu arada ege ne alemde? uzun zamandır bende görüşemedim.. işlerin yoğun galiba..
merhaba yapraknil! merhaba mecbue!.. ya kusura kalmayın ben biraz kopuk kopuk buraya geliyorum.. ama inanın benim bebiş bizi çok zorluyor... ya sürekli kucak istiyor.. ne yapacağımızı şaşırdık.. yattığı yerde maksimum 5 dk duruyor.. eşimle ana kucağı alıp evde onunla dolaşmayı bile düşündük.)) ağlasın kucağımıza almayalım diyoruz ama bu seferde ağlamasının ses tonu giderek artıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor.. bir öneriniz varsa yardım edin lütfen...
mrb canım hoşgeldin anneler kulübünekaydirigubbakcemile5evet bebek zor gerçekten benim kızımda iki gündür öksürmeye başladı napıcağımı şaşırdım cadı kaşıkla yiyemiyo öksürük tutuyo bende çorbayıda biberonla vermeyi düşünüyorum canım bebek eyer çok ağlıyosa naparsan yap kar etmiyo malesef ağlarkende bırakamazsın ben tvde izlemiştim bebekler 4 aya kadar kucağınıza alsanızda alışmazlar ağladıkça alın ancak öyle sakinleşirler dertelerini size öyle anlatabilirler diyodu proftu doktorda ben öyle yaptım ağladıkça aldım yapraknilinde dediyi gibi hala sıkıntısını yaşıyoruz ama ilk dönemki kadar deyil ama puset fikrine bende katılıyorum onu bi dene ana kucağınıda ben yemek falan yerken yanıma alıyodum arada sallıyodum ancak öyle susuyo ben denemedim puseti ama ablam dene işe yarıyo diyodu sen tabiki zor geleceksin bebişin daha küçük ondan fırsat buluncada dinlenmek isteyeceksin zaten yeni annelerin buralara gelme fırsatı nasıl buluyolar onuda anlamadım öptüm bebişiniopuyorumnanaktan
canım diğer topiğe de yazdım gerçi
çok çok geçmiş olsun keltoşuma,
bu havalar çok kötü ya, çabuk hasta oluyor bebişler
o kadar da dikkat ediyoruz ama oluyor işte. neyse umarım çabuk atlatır
ama ilerlemeden önleminizi alın.
ben çorbayı hep biberonla veriyorum zaten, neden vermeyesin ki
senin için de bebiş için de rahatlık olur.
çok kıvamlı bişey olmadıkça ben genelde biberonla veiriyorum
ancak muhallebi falan tarzı kıvamlı şeyleri kaşıkla veriyorum. sen illa kaşıkla vericem diye zorlama kendini, nasıl yemeyi istiyorsa bebiş öyle ver, şu dönemde beslenmeleri çok önemli çünkü, teorik bilgileri de boşver.
yok kucağa alınmazmış, yok kaşıkla yedirmezsen alışamazmış hikaye bunlar canım. zamanı gelince sen almak istesen de o gelmez zaten kucağına, kaçar çocuk ya.
1 yaşından sonra da bizleri göre göre biberonla versen de o almaz gibi geliyor o zaman gerekmedikçe zaten kaşığı çatalı tercih eder. yani sana ve tubaya söylüyorum. ben zaten yakında mama sandalyesi alıcam mavişe, orada bizimle birlikte sofraya oturtup yediricem. öyle öyle alışacak. önemli olan sağlıklı olsunlar kitaplarda yazılanları çok da dikkate almıyorum ben. her bebek farklıdır çünkü. siz de çok takmayın. stres yaptıkça sütlr azalıyor kızlar. bende öyle oluyor en azından.:çok üzgünüm:
kız mecbue hangi anneler kulubünden bahsediyosun sen
burası özer beyin topiği, valla adam okuyup benimle ilgili sitede paylaşım yapılmasını istemiyorum falan derse şaşırmam. gerçi biz bu topikte çok fazla muhabbete girmiyoruz diğer topikler kadar ama doktorun biri istememiş biliyormusun, okumuşsundur.
hatta kadın hakkında çok iyi yorumlar yapılmış ama hakkımda paylaşım yapılmasını istemiyorum diye bildirmiş topik kilitlenmiş. ki kadının kendi adına açılmış bir topik de değil. hastane adına açılmış topik. ilginç geldi gerçekten ama herkesin tercihi tabi.
bak bu topikte
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...287746-bahcelievler-hospitalium-hakkinda.html
saol canım zaten öksürük başlayınca hemen şuruba başladım muhallebiyi bazen yemiyo onu veriyorum biberonla bide meyveyi çorbayı içiyo normalde kaşıkla yoğurtta yiyo ama şu aralar öksürüyo yiyemiyo dün istiyo yemeyi öksürünce yiyemiyo bende bugün hepsini biberonla vercem biraz daha otursun bende istiyorum mama sandalyesi ayy sütüm bitti benim zaten
kaydirigubbakcemile3yanlış anladın kız hepimiz anneyiz ya onun için dedim hepimizin bebişi vr o yüzden dedim yoksa bilmiyorum varmı anneler kulübü diye biyer yoksa biliyorum özer beyin topici olduğunu hani burda bebekler hakkında paylaşımlarımız varya o yüzden dedim yanlış anlaşılmam inş ama dediyin doğru ilginç neden istememiş ki doktor
günaydınnnnnn diyimde ben artık hangi saatte görürseniz uyan yat uyan yat vallahi bu cadı beni şaşkına çevirdi laelaelaelaelaeuykum olsada artık kalkıp yatmaktann yoruluyorum pes ediyorum sonra bugünde doktora gidecektik ayy yağmurlu hava üff iyice giydirmek lazım
canım çok geçmiş olsun, diğer topiğe de yazdım. sanırım dr a götüreceksin bugün. umarım bişey yoktur. üşütmüştür sadece ve biran önce düzelir keltoşum.
biliyorum canım ya, takılıyorum ben sana.herşeyi ciddiye alma bu kadar.
dr un neden istemediğini bilmiyorum canım. işte bazı dr lar özellikle reklamı olsun diye elinden geleni yapar. topikleri takip eder, buralara takılan hastaları bilir ve onlara özel muamele yapar falan ama işte bazıları da hakkında bişey yazılmasını istemez. her kafadan bir ses çıkıyor kafalar karışıyor diye sanırım. umarım özer bey de böyle bir talepte bulunmaz.
hoş gerçi özer beyin ne bu topikten ne de burda yazılanlardan haberi olacağını sanmam. çünkü hiç vakti yok gerçekten. olsa bile umursamaz yani. çok olgun bir insan kendisi.
o uykusuzluk hepimizde var canım. havalar da kötü evet. bide dişleri mi çıkacak bunların ne, bir huzursuzlukları var seninki de öyle sanırım. 1-2 aya çıakrtırlar.
canım benim dr dan gelince yaz mutlaka, merak ettim.
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy selam canlar
bensiz topiklerde muhabbetler edilirmiş
nasılsınız ben ve özer bey 7 yıldan beri artık ne olduğumuza bende karar veremedim özer beyde
zaman zaman ben yaramaz çocuk özer bey abi zaman zaman da çok asabi bir dr ben ise korkak bir kedi
işte böyle geçti 7 yıl tekrarı olurmu bilmem ama eşimde özer beyci başka dr düşünmüyor
öpüldünüz ben yine gelirim
ne güzel özer beyin hastaları geliyo daha sık gelin ki kızlar doktorunuzu bizlere daha iyi anlatın ne gibi tecrübeler yaşadınız ne tedaviler uyguladı vs vs ki memnuniyetinizi bizede yansıtın eminim hastaları çoktur ama burda özer bey ve onun gibi olan biçok doktorunda hastalarının çoğu bu forumdan haberleri bile yoktur belki
sevgili yapraknil
cnm inş herşey güzel olacaktır RABBİMDEN dileğin budur hayırlısı olsun
evet mecbuecim haklısın ya,
mesela mumu özer beyin çok eski hastası, bana da özer beyi tavsiye edenlerden biriydi kendisi. geçengün farklı bişey için özelden konuştuk ve topikten bahsettim. ama haberi yokmuş. ki çok sık olmasa da KK ya gelip paylaşım yapan birisidir. ben bahsettim de öyle geldi yani. daha haberi olmayan çok kişi vardır eminim. ama acelemiz yok, bizler buradayız nasıl olsa. gelirler yavaş yavaş.
bu arada seni de ikinci bebekte özer beyle tanıştıracağız inşallah.:1shok:
selam kızlar ben özer beye kk den bahsetmiştim ama bu topikten haberi yoktur ben birkaç aydan beri görüşemedim
görüşseydim hemen anlatırdım
ayy dur kız ne ikinci bebeyi bunu bi hakedeyimde geçen gece rüyamda gördüm güya hamileymişim hatta bebekte hareket etmeye başlamış bende diyorum ben ne zaman hamile kaldım ecrinim küçücük üstelik ölümdende döndüm ayy doktora bile gitmedim daha ya bebeye bişey olursa diyorum neyseki ecrin ağldıda uyandımkaydirigubbakcemile3