Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

merhaba tubacım,
canım olurmu öyle şey, senin bebeğin daha çok küçük
hiç gelmesen de kimse kusura bakmaz merak etme. fırsatın olunca, nette dolaşmaya vaktin olunca gelip bir merhaba dersin, bebiş ve ben iyiyim dersin o bile yeter bizim için. kasma kendini.
canım ilk günler çok zordur gerçekten. bilmiyorum ben çok zorlanmıştım. halen daha zorluklar bitmedi ama o ilk günlerin stresli telaşlı evresi biraz geride kaldı gibi.
ben de anakucağı, kucak, park yatakta titreşim ve müzik açmak, hatta çok hatalı olduğumu bildiğim halde tv karşısına oturtmak, ayağımda sallamak, dizimde sallamak herşeyi denedim canım. tek bir yöntem yok malesef. bi de benimkinde hafiften kolik durumları vardı. özellikle akşamları bir başlıyordu ağlamaya 2 saat susmadığı zaman oluyordu. mecbur kalınca insan herşey yapıyor canım. ana kucağını evde dolaştırmak zor oluyor, senin bebeğin kiloluydu bide sanırım. anakucağı da 3-4 kg en az. bebekde 4-5 kg 8-10 kg la evde sürekli dolaşmak zor olur. ki ben de dolaşmadım değil yani. ama çabuk yoruluyordum, bırakınca ağlıyordu falan. zordu yani. belki bebek arabası puset gibi tekerlekli bişey olabilir.
bi de bize bu akşam eşimin kuzeni hediye getirdi, fisher price ın akvaryum salıncağı. biraz geç oldu yani hediye geç oldu anlamında değil de bizimki artık büyüdü 9 kg a kadarmış. geçen gün uğramışlarıdı baktılar ben zorlanıyorum, bebiş de sıkılıyor durmuyor böyle bişey düşünmüşler. sana linkini vereyim bak, düşünebilirsin. bizimki sevdi gerçi. uykuya bile daldı sallanırken. kendi kendine sallanıyor ya en güzeli de o. üzerinde dönencesi var, ışıklı akvaryum gibi. güzel yani kullanışlı bişeye benziyor bakalım.
yani yemek yerken, mutfakta falan işin olduğunda yanına alırsın sallanır. ağlamaz kucak da aramaz belki gamyoncuiremsu.

Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

link bu canım, foto da var. bir bakarsın, hatta mağazaya gidip bebişi yatırıp deneyebilirsin. bu tarz başka bişey de olabilir. kendi kendine sallanan ana kucakları var.
Allah yardımcın olsun canım ya. kolaylıklar dilerim sana. yardımcı olabileceğim başka bişey olursa elimden geleni yaparım. :teselli:

bu arada ege ne alemde? uzun zamandır bende görüşemedim.. işlerin yoğun galiba..

evet canım ege son zamanlarda gelmiyor malesef. işleri yoğunmuş. bi de sayfada tatsızlıklar olunca canı da istemiyor olabilir gelmeyi. benim de pek istemiyor açıkçası ama işte sizler yazınca ben de yazıyorum.

mrb canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5evet bebek zor gerçekten benim kızımda iki gündür öksürmeye başladı napıcağımı şaşırdım cadı kaşıkla yiyemiyo öksürük tutuyo bende çorbayıda biberonla vermeyi düşünüyorum canım bebek eyer çok ağlıyosa naparsan yap kar etmiyo malesef ağlarkende bırakamazsın ben tvde izlemiştim bebekler 4 aya kadar kucağınıza alsanızda alışmazlar ağladıkça alın ancak öyle sakinleşirler dertelerini size öyle anlatabilirler diyodu proftu doktorda ben öyle yaptım ağladıkça aldım yapraknilinde dediyi gibi hala sıkıntısını yaşıyoruz ama ilk dönemki kadar deyil ama puset fikrine bende katılıyorum onu bi dene ana kucağınıda ben yemek falan yerken yanıma alıyodum arada sallıyodum ancak öyle susuyo ben denemedim puseti ama ablam dene işe yarıyo diyodu sen tabiki zor geleceksin bebişin daha küçük ondan fırsat buluncada dinlenmek isteyeceksin zaten yeni annelerin buralara gelme fırsatı nasıl buluyolar onuda anlamadım öptüm bebişiniopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım diğer topiğe de yazdım gerçi
çok çok geçmiş olsun keltoşuma,
bu havalar çok kötü ya, çabuk hasta oluyor bebişler
o kadar da dikkat ediyoruz ama oluyor işte. neyse umarım çabuk atlatır
ama ilerlemeden önleminizi alın.

ben çorbayı hep biberonla veriyorum zaten, neden vermeyesin ki
senin için de bebiş için de rahatlık olur.
çok kıvamlı bişey olmadıkça ben genelde biberonla veiriyorum
ancak muhallebi falan tarzı kıvamlı şeyleri kaşıkla veriyorum. sen illa kaşıkla vericem diye zorlama kendini, nasıl yemeyi istiyorsa bebiş öyle ver, şu dönemde beslenmeleri çok önemli çünkü, teorik bilgileri de boşver.
yok kucağa alınmazmış, yok kaşıkla yedirmezsen alışamazmış hikaye bunlar canım. zamanı gelince sen almak istesen de o gelmez zaten kucağına, kaçar çocuk ya.
1 yaşından sonra da bizleri göre göre biberonla versen de o almaz gibi geliyor o zaman gerekmedikçe zaten kaşığı çatalı tercih eder. yani sana ve tubaya söylüyorum. ben zaten yakında mama sandalyesi alıcam mavişe, orada bizimle birlikte sofraya oturtup yediricem. öyle öyle alışacak. önemli olan sağlıklı olsunlar kitaplarda yazılanları çok da dikkate almıyorum ben. her bebek farklıdır çünkü. siz de çok takmayın. stres yaptıkça sütlr azalıyor kızlar. bende öyle oluyor en azından.:çok üzgünüm:

kız mecbue hangi anneler kulubünden bahsediyosun sen
burası özer beyin topiği, valla adam okuyup benimle ilgili sitede paylaşım yapılmasını istemiyorum falan derse şaşırmam. gerçi biz bu topikte çok fazla muhabbete girmiyoruz diğer topikler kadar ama doktorun biri istememiş biliyormusun, okumuşsundur.
hatta kadın hakkında çok iyi yorumlar yapılmış ama hakkımda paylaşım yapılmasını istemiyorum diye bildirmiş topik kilitlenmiş. ki kadının kendi adına açılmış bir topik de değil. hastane adına açılmış topik. ilginç geldi gerçekten ama herkesin tercihi tabi.

bak bu topikte
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...287746-bahcelievler-hospitalium-hakkinda.html

Son düzenleme:

saol canım zaten öksürük başlayınca hemen şuruba başladım muhallebiyi bazen yemiyo onu veriyorum biberonla bide meyveyi çorbayı içiyo normalde kaşıkla yoğurtta yiyo ama şu aralar öksürüyo yiyemiyo dün istiyo yemeyi öksürünce yiyemiyo bende bugün hepsini biberonla vercem biraz daha otursun bende istiyorum mama sandalyesi ayy sütüm bitti benim zaten

kaydirigubbakcemile3yanlış anladın kız hepimiz anneyiz ya onun için dedim hepimizin bebişi vr o yüzden dedim yoksa bilmiyorum varmı anneler kulübü diye biyer yoksa biliyorum özer beyin topici olduğunu hani burda bebekler hakkında paylaşımlarımız varya o yüzden dedim yanlış anlaşılmam inş ama dediyin doğru ilginç neden istememiş ki doktor

günaydınnnnnn diyimde ben artık hangi saatte görürseniz uyan yat uyan yat vallahi bu cadı beni şaşkına çevirdi laelaelaelaelaeuykum olsada artık kalkıp yatmaktann yoruluyorum pes ediyorum sonra bugünde doktora gidecektik ayy yağmurlu hava üff iyice giydirmek lazım

canım çok geçmiş olsun, diğer topiğe de yazdım. sanırım dr a götüreceksin bugün. umarım bişey yoktur. üşütmüştür sadece ve biran önce düzelir keltoşum.

biliyorum canım ya, takılıyorum ben sana.herşeyi ciddiye alma bu kadar.
dr un neden istemediğini bilmiyorum canım. işte bazı dr lar özellikle reklamı olsun diye elinden geleni yapar. topikleri takip eder, buralara takılan hastaları bilir ve onlara özel muamele yapar falan ama işte bazıları da hakkında bişey yazılmasını istemez. her kafadan bir ses çıkıyor kafalar karışıyor diye sanırım. umarım özer bey de böyle bir talepte bulunmaz.
hoş gerçi özer beyin ne bu topikten ne de burda yazılanlardan haberi olacağını sanmam. çünkü hiç vakti yok gerçekten. olsa bile umursamaz yani. çok olgun bir insan kendisi.

o uykusuzluk hepimizde var canım. havalar da kötü evet. bide dişleri mi çıkacak bunların ne, bir huzursuzlukları var seninki de öyle sanırım. 1-2 aya çıakrtırlar.
canım benim dr dan gelince yaz mutlaka, merak ettim.

yok canım ciddiye alma eyilde biliyosun ben bikaç kez ihtar aldımya gene bişey olursa diyekaydirigubbakcemile3yoğurdu üfleyerek yiyorum yerimsenibensaol teyzesi keltoşum sadece öksürüyo evde şurup başladım demiştimya ona devam dedi bide dişleri hareketleniyo diye jel verdi epeyi uğraştıracak dişleri dedi bugün yeşim hanımdan 66 kişi randevu almış saolsun genede bizide aldı herkesmi hasta hay mübarek dedim bende evet buraları takip edenler burdaki fanatik hastalara özel muamele yapan doktorlar vardır ki varda anladın sen onukaydirigubbakcemile5

oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy selam canlar

bensiz topiklerde muhabbetler edilirmiş

nasılsınız ben ve özer bey 7 yıldan beri artık ne olduğumuza bende karar veremedim özer beyde

zaman zaman ben yaramaz çocuk özer bey abi zaman zaman da çok asabi bir dr ben ise korkak bir kedi

işte böyle geçti 7 yıl tekrarı olurmu bilmem ama eşimde özer beyci başka dr düşünmüyor

öpüldünüz ben yine gelirim

canım hoşgeldin ya,
valla gözlerim hep seni ve mavi_ay ı aradı inanki. birkaç yorumda yazdım da.
yani sizler özer beyin çok eski hastalarısınız ve onu en iyi anlatacak sizlersiniz.
hele senin yaşadığın birsürü tecrübe var. özer beye gitmeye karar verene kadar az mı başını ağrıtmıştım senin.
özer bey nasıldır, öylemidir, böylemidir, şöylemidir diye diye en sonunda karar verdim. iyiki de özer bey de karar kılmışım. zerre kadar pişman olmadım. aksine çok ama çok memnun kaldım. hastalarıyla çok samimiyet kurmasa da, soğuk gibi gözükse de aslında özünde çok iyi niyetli, çok ince düşünceli ve çok mütevazi bir insan. doktorluğunu ise anlatmaya gerek yok. yıllardır bursanın en önde gelen doktorlarından zaten.

canım sen de özer beye devam et tabi,o zaten gerektiğinde seni yönlendiriyor başka bir doktor ya da hastaneye. çok zor günler geçirdiğini, çok zorluklar yaşadığını biliyorum, ama çok güçlü olduğunu da tahmin ediyorum. dimdik ayaktasın ve mücadelenden vazgeçmiyorsun ne güzel. uamrım bundan sonrası senin için çok güzel olur.

sevgili yapraknil

cnm inş herşey güzel olacaktır RABBİMDEN dileğin budur hayırlısı olsun

ne güzel özer beyin hastaları geliyo daha sık gelin ki kızlar doktorunuzu bizlere daha iyi anlatın ne gibi tecrübeler yaşadınız ne tedaviler uyguladı vs vs ki memnuniyetinizi bizede yansıtın eminim hastaları çoktur ama burda özer bey ve onun gibi olan biçok doktorunda hastalarının çoğu bu forumdan haberleri bile yoktur belki

evet mecbuecim haklısın ya,
mesela mumu özer beyin çok eski hastası, bana da özer beyi tavsiye edenlerden biriydi kendisi. geçengün farklı bişey için özelden konuştuk ve topikten bahsettim. ama haberi yokmuş. ki çok sık olmasa da KK ya gelip paylaşım yapan birisidir. ben bahsettim de öyle geldi yani. daha haberi olmayan çok kişi vardır eminim. ama acelemiz yok, bizler buradayız nasıl olsa. gelirler yavaş yavaş.
bu arada seni de ikinci bebekte özer beyle tanıştıracağız inşallah.:1shok:

Son düzenleme:

ayy dur kız ne ikinci bebeyi bunu bi hakedeyimde geçen gece rüyamda gördüm güya hamileymişim hatta bebekte hareket etmeye başlamış bende diyorum ben ne zaman hamile kaldım ecrinim küçücük üstelik ölümdende döndüm ayy doktora bile gitmedim daha ya bebeye bişey olursa diyorum neyseki ecrin ağldıda uyandımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben özer beye kk den bahsetmiştim ama bu topikten haberi yoktur ben birkaç aydan beri görüşemedim

görüşseydim hemen anlatırdım

selam kızlar ben özer beye kk den bahsetmiştim ama bu topikten haberi yoktur ben birkaç aydan beri görüşemedim

görüşseydim hemen anlatırdım

aman sakın bahsetme canım,
benim yazdıklarımdan hemen kim olduğumu anlar zaten
deli bu kız der herhade hihoyyyt.
bazen aklıma ne gelirse yazıyorum valla, hele bizim diğer topikte
nerdeyse 2 yıldır oradaki kızlarla çok kankayız
hamilelik, düşük, kürtaj,tekrar hamile kalma çabaları, doğum, şimdi de bebek gelişimi vs. birsürü şey paylaşıyoruz. yeri geldiğinde eşimi bile çekiştirdiğim oluyor, bir okusa yasaklar bana kk yı kesin. buraya takıldığım için dalga geçip duruyor zaten arada. bi de yazdıklarımı okusa ne olur bilmem :tomato:.
özer bey de okuyunca güler herhalde. ama çok tatsız şeyler yaşandı bu topikte ya, geçmişi okudun mu bilmiyorum ama 1-2 kişi haksız yere çok üstüme geldi. gerçi ben kendimi sonuna kadar savunmasını bilen biriyim :mymeka: ama sinir bozucu ya.
EGE cim de sağolsun, topiği açtı bir iki yazdı sır oldu sonra ortalıktan. işleri yoğun sanırım. onlar da beni yalnız görünce üzerime geldiler de neyse geçti gitti, umarım tekrar gelmezler.

heralde kızım, şimdi demedik zaten biz de.
bak rüyalarına bile giriyor, bilinçaltında var bişeyler desene.
ben bile ilaydanın doğumunu görüyorum arada rüyamda
amma korkmuştum ya, şimdi hatırlayınca gülüyorum
ne kadar gereksizmiş diyorum da, tecrübe işte.

birkaç yıl geçsin, sen ikinci bebeğe karar ver, ben seni götürürüm özer beye
çok memnun kalacağına inanıyorum.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…