mrb arkadaşlar
yaprakcım dünyalar iyisi arkadaşım valla şoka girdim okudukça nasıl üzüldüm anlatamam
neyseki sayfanız mikroplardan arınmış
eshefle kınıyorum terbiyesizlik sınırlarını fazlasıyla aşmışlar
haklı olarak bu tip insanlarla muhattap olmuşsun ama bırak ne halleri varsa görsünler değmez arkadaşım
neye hizmet ediyorlar anlamadım açıkcası
en çok kızdığım ve üzüldüğüm de senin bebeğinle ilgilenmediğini iddia etmeleri
ayyy nasıl insanlar bunlar yaaa
ben kendi adım kadar eminim senin nasıl bi anne olduğuna
hiç kafana takma ne olur
ama haklısın sinekte küçüktür ama mide bulandırır işte
hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
allaha emanet olun güzeller
yapraknilcim bende gelirim kız arada tanımıyorum özer beyi ama bu gidişle tanışcaz kendisiylekaydirigubbakcemile3
mecbue kız, niyeti bozdun sen galiba .
ikinci bebişe mi niyetlendin ne yaptın.
özer beyle tanışma planları yapıyorsun.
dur kız, önce ecrini büyüt bakalım biraz.
ondan sonra sıkı bir takiple neden olmasın tabi.
özer beye de gidersin, ahmet beye de.
yeterki derdine derman olsunlar dimi canım :teselli:
kaydirigubbakcemile3anne çiş demesini öğrensin ikinci bebişi yapcamdelikafaduldenşaka bi yana özer beyide denerim başka şakkıdıdoktorlarıda hangisi bana iyi gelirse seninde dediyin gibi derdime derman olursa
:roflol::roflol:
çok alem kızsın sen ya, ne diyeyim.
Allah gönlüne göre versin.
kızlar nerdesiniz yaa egecim gel yahu özledik seni
yapraknilcim ben yoktum dün ama sende yoktun galiba uğramamışsın topiclere merak ettim iyimisin canım bende patlayacam nasıl daraldım nasıl bi havadır bu yaa benim cadıda gece boyu saat başı uyandı şimdide beni uyandırdı kendi uyuyo
günaydın canım,
evet hava kötü ya, iç karartıcı
ben dün birara geldim ama bizim diğer topiğe yazdım.
maviş biraz hasta buara, boğazında kızarıklık var, sesi çatallı çıkıyor
ilaç falan veriyoruz, ıhlamur falan onunla uğraşıyorum ben de
bugün daha iyi ama işte biraz mızmız yani.
evet canım aynen, benimkide sabahın köründe uyandı, besledim
kendi uyudu ama ben uyuyamadım. kalktım. ıhlamur falan yapıyorum ona.
yumurtasını haşladım. spor yapıyorum bide ben. birazdan da sporumu yapıcam.
spor dediysem de evde bisiklet çeviriyorum. 10-15 dak. bide yediklerime dikkat ediyorum.
5 kg vermem lazım. yani öyle koşturmacadan gelemedim. sen niye gelmedin canım. bir sorun yoktur umarım.
yapraknilcim nasılsınnnnnnn canımmmmmmmm topicte bi baktım başka bi topicte sen bi çay içiyorum falan dedin zayıflamak içinmi o yazarmısın banada
saol canım yazdım ama bi ara dışarıya çıkınca almam lazım bu yakınlarda aktar yok sen ne diyetinden bahsediyosun oda neymiş:) ben yiyorum malesefki ama nesfit varya iki hafta iki öyün iki kase olayı acaba onu yesem işe yararmı merak ediyorum bu çayıda içerim ahhh bi 10 kilo versem süper olcak yaa ben öyleyimdir hiçbişey gözümden kaçmaz sositososito
aman canım bulaşma öyle şeylere. mısır gevreği değilmi onlar. yani son zamanlarda yiyeceklerdeki gdo lar falan benim iyice kafamı karıştırdı valla. nesfiti bilemem tabi, belki öyle değildir ama ben yemem açıkçası. en güzeli spor ve biraz yediklerinden kısacaksın. herşeyden yiyeceksin ama az.