Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

yapraknilcim bende gelirim kız arada tanımıyorum özer beyi ama bu gidişle tanışcaz kendisiylekaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar
yaprakcım dünyalar iyisi arkadaşım valla şoka girdim okudukça nasıl üzüldüm anlatamam
neyseki sayfanız mikroplardan arınmış
eshefle kınıyorum terbiyesizlik sınırlarını fazlasıyla aşmışlar
haklı olarak bu tip insanlarla muhattap olmuşsun ama bırak ne halleri varsa görsünler değmez arkadaşım
neye hizmet ediyorlar anlamadım açıkcası
en çok kızdığım ve üzüldüğüm de senin bebeğinle ilgilenmediğini iddia etmeleri
ayyy nasıl insanlar bunlar yaaa
ben kendi adım kadar eminim senin nasıl bi anne olduğuna
hiç kafana takma ne olur
ama haklısın sinekte küçüktür ama mide bulandırır işte
hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
allaha emanet olun güzeller

mrb arkadaşlar
yaprakcım dünyalar iyisi arkadaşım valla şoka girdim okudukça nasıl üzüldüm anlatamam
neyseki sayfanız mikroplardan arınmış
eshefle kınıyorum terbiyesizlik sınırlarını fazlasıyla aşmışlar
haklı olarak bu tip insanlarla muhattap olmuşsun ama bırak ne halleri varsa görsünler değmez arkadaşım
neye hizmet ediyorlar anlamadım açıkcası
en çok kızdığım ve üzüldüğüm de senin bebeğinle ilgilenmediğini iddia etmeleri
ayyy nasıl insanlar bunlar yaaa
ben kendi adım kadar eminim senin nasıl bi anne olduğuna
hiç kafana takma ne olur
ama haklısın sinekte küçüktür ama mide bulandırır işte
hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
allaha emanet olun güzeller

canım arkadaşım benim ya,
ne güzel bir sürpriz yapmışsın bana,
seni bu sayfada görmek ve desteğin beni çok mutlu inanki.
evet canım çok hassas bir konudan vurdular beni. bebeğimle ilgilenmemek ne demek.
ama işte boşver Allah biliyor ve görüyor. sizler de biliyorsunuz. onlar da öyle bilsin ne yapayım. burası benim doktorumun topiği,
ona olan memnuniyetimi belirtmekten, hamilelik ve doğum aşamasında yaşadığım tecrübeleri aktarmaktan daha doğal ne var ben de anlamadım.
umarım tekrar gelmezler.
ama destek olduğunuz için sağolun. yalnız olmadığımı bilmek çok ama çok güzel benim için.opuyorumnanaktan

yapraknilcim bende gelirim kız arada tanımıyorum özer beyi ama bu gidişle tanışcaz kendisiylekaydirigubbakcemile3

mecbue kız, niyeti bozdun sen galiba .
ikinci bebişe mi niyetlendin ne yaptın.
özer beyle tanışma planları yapıyorsun.
dur kız, önce ecrini büyüt bakalım biraz.
ondan sonra sıkı bir takiple neden olmasın tabi.
özer beye de gidersin, ahmet beye de.
yeterki derdine derman olsunlar dimi canım :teselli:

mecbue kız, niyeti bozdun sen galiba .
ikinci bebişe mi niyetlendin ne yaptın.
özer beyle tanışma planları yapıyorsun.
dur kız, önce ecrini büyüt bakalım biraz.
ondan sonra sıkı bir takiple neden olmasın tabi.
özer beye de gidersin, ahmet beye de.
yeterki derdine derman olsunlar dimi canım :teselli:

kaydirigubbakcemile3anne çiş demesini öğrensin ikinci bebişi yapcamdelikafaduldenşaka bi yana özer beyide denerim başka şakkıdıdoktorlarıda hangisi bana iyi gelirse seninde dediyin gibi derdime derman olursa

kaydirigubbakcemile3anne çiş demesini öğrensin ikinci bebişi yapcamdelikafaduldenşaka bi yana özer beyide denerim başka şakkıdıdoktorlarıda hangisi bana iyi gelirse seninde dediyin gibi derdime derman olursa

:roflol::roflol:

çok alem kızsın sen ya, ne diyeyim.
Allah gönlüne göre versin.

:roflol::roflol:

çok alem kızsın sen ya, ne diyeyim.
Allah gönlüne göre versin.

amin canım cümlemizin benimki işin şakası tabi ikinci yaparmıyım bilmiyorum gözüm korktu hayırlısı diyelim belki ilerleyen zamanda farklı tedaviler bulunur hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar nerdesiniz yaa egecim gel yahu özledik seni

EGE gelmiyor canım, fırsatı yok sanırım.
ben de yazmak istemiyorum. neme lazım gelir birileri çatar matar.
kendi kendine dr unun reklamını yapma falan diye.
yapsam ne olur onu da anlamadım ya neyse
kimseyle tartışacak durumda değilim
sersem gibiyim zaten, uykusuzluktan
bide milletin saçmalıklarını dinleyemem kafamçokkarıştı

aman takmayacaksın canım kim ne derse desin maviş iyi olsunda gerisini boşver

yapraknilcim ben yoktum dün ama sende yoktun galiba uğramamışsın topiclere merak ettim iyimisin canım bende patlayacam nasıl daraldım nasıl bi havadır bu yaa benim cadıda gece boyu saat başı uyandı şimdide beni uyandırdı kendi uyuyo

yapraknilcim ben yoktum dün ama sende yoktun galiba uğramamışsın topiclere merak ettim iyimisin canım bende patlayacam nasıl daraldım nasıl bi havadır bu yaa benim cadıda gece boyu saat başı uyandı şimdide beni uyandırdı kendi uyuyo

günaydın canım,
evet hava kötü ya, iç karartıcı
ben dün birara geldim ama bizim diğer topiğe yazdım.
maviş biraz hasta buara, boğazında kızarıklık var, sesi çatallı çıkıyor
ilaç falan veriyoruz, ıhlamur falan onunla uğraşıyorum ben de
bugün daha iyi ama işte biraz mızmız yani.
evet canım aynen, benimkide sabahın köründe uyandı, besledim
kendi uyudu ama ben uyuyamadım. kalktım. ıhlamur falan yapıyorum ona.
yumurtasını haşladım. spor yapıyorum bide ben. birazdan da sporumu yapıcam.
spor dediysem de evde bisiklet çeviriyorum. 10-15 dak. bide yediklerime dikkat ediyorum.
5 kg vermem lazım. yani öyle koşturmacadan gelemedim. sen niye gelmedin canım. bir sorun yoktur umarım.

günaydın canım,
evet hava kötü ya, iç karartıcı
ben dün birara geldim ama bizim diğer topiğe yazdım.
maviş biraz hasta buara, boğazında kızarıklık var, sesi çatallı çıkıyor
ilaç falan veriyoruz, ıhlamur falan onunla uğraşıyorum ben de
bugün daha iyi ama işte biraz mızmız yani.
evet canım aynen, benimkide sabahın köründe uyandı, besledim
kendi uyudu ama ben uyuyamadım. kalktım. ıhlamur falan yapıyorum ona.
yumurtasını haşladım. spor yapıyorum bide ben. birazdan da sporumu yapıcam.
spor dediysem de evde bisiklet çeviriyorum. 10-15 dak. bide yediklerime dikkat ediyorum.
5 kg vermem lazım. yani öyle koşturmacadan gelemedim. sen niye gelmedin canım. bir sorun yoktur umarım.

yok canım sorun yok bende ecrinle uğraşıyorum ondan gelemedim eşimde evdeydi ayy geçmiş olsun mavişe inş geçer yakında ayy ne güzel 5 kilo vercem diyosun benim en az 10 kilo vermem lazım:kedi:ama canım çok sıkkın şu aralar yemek ihtiyacı duyuyorum o yüzden ama yürüyüşlere başlayacam yakında

yapraknilcim nasılsınnnnnnn canımmmmmmmm topicte bi baktım başka bi topicte sen bi çay içiyorum falan dedin zayıflamak içinmi o yazarmısın banada

yapraknilcim nasılsınnnnnnn canımmmmmmmm topicte bi baktım başka bi topicte sen bi çay içiyorum falan dedin zayıflamak içinmi o yazarmısın banada

kız hafiye gibisin sengözlerimebaksanab, takiptesin bakıyorum, bişey kaçmıyor gözünden valla
canım ben de bu sitede okudum, 3-4 gündür uyguluyorum elimden geldiğince, bakalım işe yarayacakmı bende, ama biraz boğazımı tutup, spor da yapsam fena olmayacak. mesela bugün haftasonu diye ne diyete uydum ne de spor yaptım ama bırakmamam lazım, günün ilerleyen saatlerinde yapıcam inşallah.
bak ben sana o çayla ilgili linki vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-...diren-bizzat-denedi287im-mucize-form252l.html

link bu canım, zor bişey değil sen de yapabilirsin. biraz da bitki çayı niyetine içiyorum aslında. zencefilin bağışıklığı güçlendirici etkisi varmış. zayıflatmasa bile en azından o işe yarar diyorum.
ben şuan sadece sabahları yapıyorum. akşam yine yaparım diye kalanını atıyorum. öyle ısıtıp içmek istemiyorum. taze olunca daha iyi oluyor çünkü. akşam da çeşitli sebeplerle ihmal ediyorum açıkçası.:eek:klava:

Son düzenleme:
saol canım yazdım ama bi ara dışarıya çıkınca almam lazım bu yakınlarda aktar yok sen ne diyetinden bahsediyosun oda neymiş:) ben yiyorum malesefki ama nesfit varya iki hafta iki öyün iki kase olayı acaba onu yesem işe yararmı merak ediyorum bu çayıda içerim ahhh bi 10 kilo versem süper olcak yaa ben öyleyimdir hiçbişey gözümden kaçmaz sositososito

saol canım yazdım ama bi ara dışarıya çıkınca almam lazım bu yakınlarda aktar yok sen ne diyetinden bahsediyosun oda neymiş:) ben yiyorum malesefki ama nesfit varya iki hafta iki öyün iki kase olayı acaba onu yesem işe yararmı merak ediyorum bu çayıda içerim ahhh bi 10 kilo versem süper olcak yaa ben öyleyimdir hiçbişey gözümden kaçmaz sositososito

aman canım bulaşma öyle şeylere. mısır gevreği değilmi onlar. yani son zamanlarda yiyeceklerdeki gdo lar falan benim iyice kafamı karıştırdı valla. nesfiti bilemem tabi, belki öyle değildir ama ben yemem açıkçası. en güzeli spor ve biraz yediklerinden kısacaksın. herşeyden yiyeceksin ama az.

aman canım bulaşma öyle şeylere. mısır gevreği değilmi onlar. yani son zamanlarda yiyeceklerdeki gdo lar falan benim iyice kafamı karıştırdı valla. nesfiti bilemem tabi, belki öyle değildir ama ben yemem açıkçası. en güzeli spor ve biraz yediklerinden kısacaksın. herşeyden yiyeceksin ama az.

millet öle bayıla yerken ben hiç yiyemem öyle şeyleri yaa bebek mamaları bile gdolu diyolar insanı nasıl tedirgin ediyolar sporda bi gece mekik çektim o kadar:kedi:

merhaba yapraknil! merhaba mecbue!.. ya kusura kalmayın ben biraz kopuk kopuk buraya geliyorum.. ama inanın benim bebiş bizi çok zorluyor... ya sürekli kucak istiyor.. ne yapacağımızı şaşırdık.. yattığı yerde maksimum 5 dk duruyor.. eşimle ana kucağı alıp evde onunla dolaşmayı bile düşündük.)) ağlasın kucağımıza almayalım diyoruz ama bu seferde ağlamasının ses tonu giderek artıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor.. bir öneriniz varsa yardım edin lütfen...

X