yapraknilcim çok teşekkür ederim güzelim..ama sanırım ikimizden başka Özer beyin hastası yok burda :))
sen nezaman doğum yaptın maviş prenses kaç aylık? benimde sarışın maviş gözlü bir oğlum var 11 şubat doğumlu..
Yapraknilcim senin ahmet yılmaz sayfasında ne işin var? :))) bide doktor kavgasımı çıktı orda noldu:)))
ya canım olmaz mıya, denizde kum özer beyde hasta yani.
ne özelde ne de hastanede hiç boşluğu yok yani. ama hepsi bu siteye girmiyordur.
sitede de aklıma gelenler, mesela mavi_ay var ama şuara pek gelmiyor kk ya,
mumudihaba var, wise vardı ama o da kapsama alnı dışında daha var ya. ama nickleri aklıma gelmiyor. ama herkesten önce biz varız ben varım. sonuna kadar dr umu destekliyorum.
özledim valla ya, bir ara gidelim ziyaretine.
ya canım, ben özer beyden önce ahmet beye gidiyordum, hamile kalmakta zorlanınca aşılama yapalım dedim ahmet beye gerek yok siz hamile kalırsınız dedi. ben de sabırsız raziye pılıyı pırtıyı toplayıp özer beye gittim bana aşılama yapın diye, o da sağolsun kabul etti. ama ahmet beyin dediği gerek kalmadı ve hamile kaldım.
ama iyiki de gitmişim tanımışım özer beyi.
ya sorma canım ya bir tartışmadır gidiyor, jale hanımcılar, ahmet beyciler. hadi bide şimdi özer beyciler çıksın.
peki senin ne işin var jale hanımla ilgili topik açmışsın. Allah iyiliğini versin. yine tartışmalar çıkmış, kilitlenmiş konu. valla bursa topiklerinde nereye elimi atsam karşıma sen çıkıyorsun. daha önceleri nerelerdeydin kız sen, hoş geldin sefa geldin.a.s.
Yapraknilcim senin ahmet yılmaz sayfasında ne işin var? :))) bide doktor kavgasımı çıktı orda noldu:)))
bakın bozmayın bak kafamı özer bey iyi doktor derim vallahi sizin topice sararlar haakaydirigubbakcemile3şaka yapıyorum tabi yapraknil gelmeyecen mi sen ahmet bey topicine neyse topiciniz hayırlı olsun
evet ya niye açtın sen öyle bir topic bak gene kitledik yahu bana ne kastınız var:dance:attıracaksınız beni kkdan
yok arkadaşım ahmet beyin topici gayet sakindir ama işte başka topiclere el atınca biz kiitliyoruz topiclerihihoyyyt
kız mecbue Allah iyiliğini versin, ne istiyorsun bizim topiğimizden bakayım. burayı da kapattırma bak bozuşuruz ona göre
topiklerden sorumlu (sorunlu) devlet bakanı seni delikafadulden
kız niye gelmiyeyim ahmet beyin topiğine. bensiz olurmu. gelicem merak etme sen.
ya anacım boşver uğraşma şu fanlarla ya, sinirlendiğinle kalıyorsun, sütün mütün kesilir Allah muhafaza boşver takma. herkes herşeyi yaşayarak öğrenir. burada bursalı arkadaşların çoğu biliyor zaten senin yaşadıklarını. isteyen gider istemeyen de gitmez.
ama sadece senin bu kadar üzerine gelinmesine canım sıkılıyor. onca acıyı yaşayan biri olarak destek olunması gerekir diye düşünüyorum ben kendi adıma.
kitleme o zaman. o topik bari kalsın. zaten yakında bursalılara topik açmayı yasaklıyacaklar. :roflol:
böyle düşündüğün için tşk ederim bak yazıyorum buraya bişey olurda burası kapanırsa bilemem artıkkaydirigubbakcemile3sizin bu kadar övmenize göre ikinci bebek olurda düşünürsem ki en az beş sene önermiyolar ya özer beye yada ahmet beye gidecem kısmet olursa yada olmadı ikisine birden giderim:roflol::roflol:
inşallah canım, ikisi de çok iyi doktorlar tabi ama bizim için özer beyin yeri ayrı.
senin için de ahmet beyin.
bana bak topiğimizle uğraşma, gelmiyeyim oraya :roflol:
yok yok uğraşmam ben merak etme ama yokmu ya başka hastası özer beyin yada bu topicin farkında deyillermi
ya varya arkadaşlar ikinizde benim kafadansınız bayıldım size... :)) mecbueee sakın kapatma topiğimizi zaten şurda özer beyin hastaları 2 kişiyiz :))))) ya yapraknilcim baktım ortada hararetli bi tartışma var bende açtım jale hanım için bi topic ortalık kızışsın iyice diyeee :)))
hoşbuldummmm sefa buldummmm... aranıza kabul ettiğiniz için sağolunnnn.. hadi yeni topicler açalımmı?????? :)))))))))))